091226

Ska bara kika in och säga godnatt. Är sjukligt trött.
Har en mysig människa bredvid mig i sängen inatt, det gillar vi.

Imorgon blir det mellandagsrea och spendera pengar på det som hittas.

Vi hörs imorgon! ♥

Nu bjuder jag på lite bilder från min inbyggda webcam, enjoy!



Bilder från julafton

Hej, jag tänkte visa lite bilder från gårdagen. Fast har dock inte tagit kort på alla mina julklappar.












Rengöring från MUS


En bärbar dator


En iPhone



Grey's Anatomy säsong 1&2


Filmen Slumdog Millionaire



Sen fick jag massa presentkort, pengar och småsaker osv... :')

God jul/god fortsättning

God Jul!

Jag har fått världens bästa julklappar. Just nu sitter jag och skriver från min nya HELT EGNA bärbara dator. Haha. Den som jag räknade som min förut fick ju virus och kraschade, så nu är jag hur lycklig som helst. Vet ni vad mer jag har fått? En iPhone! Wiiiiiiie! Sa ju att jag hoppades på det.

Jag berättar mera imorgon om allt jag har fått och så, för nu är jag trött och vill sova. Finns inga bilder på denna dator eftersom den är ny. Har dock fått tillbaka min kameraladdare så jag har tagit lite bilder nu under kvällen. Lägger upp allt imorgon om jag har tid.

Godnatt sötnosar! ♥

Ferrari

Hej allihopa.

Sista presenterna är inslagna. Har tittat på Bingolotto men sitter nu och tittar på Love Actually.

Jag längtar så mycket till imorgon, är ju julafton då!

Ber om ursäkt för tråkigt inlägg, men sitter vid Tobbes dator och alla jäkla knappar sitter helt fel och det går ju knappt att skriva ett ord riktigt. Hihi.

Vi hörs efter jul, då jag visar mina julklappar. Ha en trevlig julafton! ♥
DRYGASTE KNAPPARNA!!!!!!

Thaibilder del 3


Kärleksaveny

Jag vet att jag har sagt att jag ska uppdatera mera nu, men jag har faktiskt inte orkat.

Imorse när jag gick iväg till skolan så var det -25 ute?! När jag kom fram till skolan så kan ni ju gissa om jag var kall eller kall. Fyfan. Fast det är dock väldigt bra att det är kallt och snöar ute, för snö vill jag ju ha! Vill åka skidor ju. Och det är ett måste att det ska vara snö på julafton, vilket ser väldigt lovande ut just nu. :D

Idag är det fredag och på skolan har vi temavecka. Temat är sex och samlevnad, och det är ganska stygga grejor vi gör ibland. Idag minglade vi på "kärleks avenyn" med frågesporter, "Linneas hörna", kondomkörkort och massa. Haha, det är faktiskt ganska kul. Men vi har även gjort jäkligt tråkiga uppgifter.

Jag är väldigt trött ikväll så det blir bara en innekväll. Skulle egentligen ut med brudarna, men orkade inte. Johan kommer kanske hit istället och gör mig sällskap. Det säger vi ju inte nej till.

Imorgon blir det stan och då ska jag köpa klart mina julklappar... Jag måste köpa till Johan och min syster imorgon och jag vet inte vad jag ska köpa... Jobbigt läge. Snart är det ju julafton.

Jaja, nu tänkte jag faktiskt lägga upp lite Thailandsbilder igen. Vet att jag är jätteseg på det, hehe.

E.T ÄR VÄRLDENS BÄSTA FILM BTW!

14 december

Vet ni? Nu är äntligen alla betyga satta! Fyfan vad skönt med bara fritid och inget pluggande. Dock har jag sänkt mig i ett ämne som jag vet hittills, men även höjt mig i ett som jag vet hittills. Jag är riktigt förbannad på en av mina lärare dock, en jävla konstigt bedömning har denna människa gjort...

Men nu till det positiva och negativa. Det snöar och är kallt här! Upp emot -7 grader och det ska bli -16 i veckan. Men idag under dagen så drog det ihop sig till snöstorm! Så när jag och Madde gick hem var vi tvungna att ta en paus på Pressbyrån och ta en varm choklad för det var så kallt, hihi. Sen fortsatte vi gå hem i djupsnön och blåsten och kylan.

Snart är det jul mina kära vänner! Jag längtar som en tok! Dock vet jag inte om jag kommer få så överdrivet mycket julklappar eftersom jag nyss var i Thailand, men det är ju så mysigt med all julstämning ändå. Julen är min favorit högtid, den är så mysig.

Jag önskar mig en iPhone bland annat, som det ser ut just nu så kommer jag få en. Wiiiiiiiihoooooooooooo :D

Bara så ni vet så har inte min syrra fixat hem min batteriladdare än så jag kan tyvärr inte bjuda på några nya bilder. Men det kommer att komma!

Ska ta tag i att göra en ny design, för nu har jag ju faktiskt tid över. Tror jag kanske ber Nellie om hjälp? Om hon har tid vill säga.

Pictures

Nu tänkte jag lägga upp lite bilder som min kära vän Nellie har tagit på mig och min pojkvän. Eftersom det råder brist på bilder i bloggen för tillfället. Hihi.


Kent till Storsjöyran!

Kent till Yran och jag är ÖVERGLAD! Så jävla underbart galet bra! Deras nya album Röd är sjukt bra. Om jag längtar! Hihi.

Jag fryser om mina fötter

Hej hopp!
Nu sitter jag här och väntar på att Ugly Betty ska börja och är lite smått ledsen över att mitt bokhylle dokument inte fanns kvar på datorn?!?! Väldigt konstigt... Jag som hade tänkt att ändra något litet ord och så. Men jag överlever väl!

Tekniken är klar och det känns mycket skönt måste jag erkänna. Eller skrev jag det igår? Hmm... ordvild. Eller kan man säga så? Haha? Iallafall så var jag klar för att redovisa idag men hann inte så då finslipade jag mina grejor lite bara.


Jag har fortfarande inte fått min batteriladdare därför är det brist på bilder. Men det får ni leva med.


Hejdå!


Btw så är jag less på vädret igen...jävla slask.


I want christmas!

Hej.
Äntligen är jag klar med mitt teknikarbete! Åh, ni ska bara veta vilken stor lättnad det var att känna att den var klar, och vet ni vad? Jag är faktiskt helt nöjd. Trodde detta skulle gå åt pipsvängen, men det gick ganska bra.
Det enda jag har kvar i skolan nu innan lovet är en SO-fördjupning som ska vara inne om en vecka, men ska nog göra den så snabbt som möjligt så den räknas med i julbetyget.

Jag vet att jag har varit sämst på att uppdatera, har hört det av några av mina vänner, hehe...
Men jag har verkligen inte haft tid överhuvudtaget att sätta mig vid datorn. Men nu när jag har så lite plugg så kommer jag ha mer tid över.

Jag är inte less på vädret längre! Haha. Det är snö här, men inte så mycket, men det är ju iallafall vitt ute och det är allt som räknas! Nu är det inte länge kvar till julafton... Apropå det så måste jag gå och boka klipptid. (i)

Nej men nu ska jag läsa igenom min skriftliga inlämning och kanske ändra något.
Ha DET BRA! Hehe jag är mogge. NERÅ.

Bjuder på en bild från Thailand. =)

Min och min syster väska vägde 48 kg... hehe


RSS 2.0