MEDPANNANEMOTVÄGGENLOVAJAGMIGSJÄLVIGEN

Jobbat min sista dag på Recall, firat det + inflyttningsfest, myst, grubblat, myst lite mer, hängt med vänner - ja, det är det jag har gjort sen jag sist bloggade. Åre närmar sig med stormsteg och min panik inför flytten likaså. 
Åt världens godaste middag innan jag begav mig till Madde i fredags



Ehhhh här slutade jag ta bilder vilket nog var ganska bra!!!! Mvh fyllot nr. 1
Åt bästa bakismaten med Sanna i lördags. BLT <3 var hemma resten av lördagen och söndagen spenderade jag återigen med Sanna!



Igår mötte jag upp Frida och Madde för lunch på Torgbrinken. Sen tog vi en tur på stan för att försöka stilla vårt shoppingbehov. Kom dock bara hem med ett par nya svarta jeans.. Woho... 

Handen i fickan fast jag bryr mig

Myser i mitt långt ifrån färdiga rum



Helgen

I lördags började vi kvällen med lite Mario kart och EyeToy! Gamla goda spel med andra ord. 




Efter några timmar och några glas vin började vi spela Singstar. Har några fruktansvärda filmer från detta alltså! Mobilen glömdes bort under kvällen och därför blev det inte så många bilder. Vid tolv-halv ett besökte vi i alla fall Marité för lite dans och tequila-shots. 

I söndags klev jag upp klockan nio. Pigg och glad? Nja. Men skulle äntligen åka till Ikea! 



Kom hem några tusen fattigare, men riktigt arg. Arg för att ALLA tavlor jag skulle köpa var slut (går ej att beställa på internet heller?!) och hyllorna jag skulle köpa fanns inte heller... Men nu är jag äntligen igång med att förändra rummet! Tog bara 1,5 år haha. Blir iaf ett återbesök till Ikea inom snar framtid! 

Lördagsmorgnar

Kaffe och sovmorgon <3



Åre

Snart är det dags! Om lite mer än en månad tar jag mitt pick och pack och beger mig till Åre för att säsonga. Ska alltså jobba som liftvärd/gästvärd! Det känns både roligt och lite läskigt att flytta dit. Åker ju dit helt ensam, vet inte någon som ska jobba där i vinter förutom typ två stycken hehe. Men det är ju det som är lite av det roliga. Kommer ju lära känna massa nya människor! Det som också känns lite tryggt är att mina föräldrar kommer komma upp de flesta helger+lov och jag kommer bo i mina stugor där jag känner mig hemma. 

Vilket fall som helst ska det bli sjukt kul! 5 december är det dags!!!!



*trodde aldrig jag var fjortis när jag var liten*




Fredagen den 18 oktober

Fredag. Helg. Sovmorgon. Världens bästa dag. Alltså ni måste ju hålla med mig? Fredagar är utan tvekan veckans bästa dag! Man är glad för att man får helg = livet leker! Lol. 

Jag har haft en utmärkt dag idag! Började dagen med ett riktigt asgarv när min jobbarkompis kom och visade ett efternamn han läste på en faktura: Köönvärk. HUR är det ens möjligt att heta det?! Skämten slutade aldrig att komma där kan jag säga haha. Sen fick vi även morotskaka på jobbet idag som var skitgod! Bra jobbdag alltså. 

Ja men sen då? Åkte hem, packade, åkte till mamma, käkade, sen blev det idol + lingonkolapaj. MMHHH!!!! 

Imorgon är det inflyttningsfest och det ska bli kul. Ha det bra! 



Känner liksom såhär över min dag. Glädje över morotskakan alltså. Oersättlig 




Just a normal day with a not so normal person

Ahmeeeen tjenare! 
Idag stod klockan på 7.00 vilket var fruktansvärt jobbigt. Det var kolsvart ute och även iskallt. Dock föll den första snön på marken idag vilket var lite kul.
 
Jobbdagen idag har gått snabbt. Har lyssnat på P3 dokumentär hela dagen. Är helt sjukt vilka tankeställningar man får av det programmet alltså. Idag har jag bla lyssnat på Palmemordet, Hedersmordet på Pela, 11 september, Englamordet och Verklighetens Lilja 4-ever. Så bra och så intressant. 
 
Annars dåååå??? Förutom att det här är världens tråkigaste inlägg kan jag faktiskt tillägga att mitt liv är lika tråkigt för tillfället. Imorgon är det dock HELG och på lördag ska jag på inflyttningsfiesta! Något att se fram emot i alla fall! Mycket möjligt att det blir en liten tur på Ikea i helgen också. 
 
Näää men nu ska jag kika på Lilja 4-ever (måste se filmen igen efter att ha lyssnat på podden). Imorgon börjar jag nio (!!!) igen och slutar 17.30. Sen är det helg och min SISTA jobbvecka innan Åre. HALLELUJAAAAH!
 

Onsdag

Idag är en riktig skitdag. Alltså bokstavligt talat. Fick byta arbetsuppgifter idag och ska även jobba med det imorgon. Det jag gör nu är det absolut tråkigaste på hela jorden och man blir deprimerad bara av att sätta sin fot i rummet. Men men. Man får försöka tänka positivt, jag får ju faktiskt betalt. 

Efter jobbet åkte jag hem och slängde i mig mat. Sedan hämtade jag Frida och vi åkte och tränade. Vi kör bodypump varje onsdag, I love it! Nu ligger jag död i soffan och kollar på Grey's. 

Imorgon börjar jag jobba åtta istället för nio. Känns faktiskt lite jobbigt att behöva kliva upp en timme tidigare. Är inte så morgonpigg direkt hehe... Hoppas i alla fall att det blir en bättre dag imorgon! 

GODNATT! 



Ingen skriver så fint om kärlek som Michaela Forni




VÄRLDENS BÄSTA LÅT

Min bleka kind är svart av smink
Hör hela huset sova tungt
Finns inget jag behöver som är någon annanstans
Jag skulle kunna dö nu, med kinden mot din hals
Jag reser mig ur våran säng, lämnar dig sovande min vän
Jag smyger över golvet, ser solen stiga upp
I samma stund så vet jag att allting har ett slut

Hela huset - Veronica Maggio & Håkan Hellström 
 
Finns inga låttexter och låtar som berör mig så mycket som Veronica Maggios. Den här kvinnan är så obeskrivligt bra! Det här är en av mina favoritlåtar från hennes nya skiva. Att det är en duett med mina favorit Håkan gör den inte sämre. 

MIN OTUR

Hahaha alltså jag sitter bokstavligt talat och dör av skratt åt en video jag precis hittade på Youtube. Det är en tjej som kraschar med en moppe och det ser ut PRECIS som när jag kraschade i Thailand!!! Om jag hade sett mig själv i det tillfället hade jag dött av skratt. Det kanske är pga min skadeglädje som jag råkar ut för de sjukaste sakerna så himla ofta haha. Har sån himla otur! Några exempel:

 

1. Jag fick för mig att hoppa på en kebabkartong en gång vilket resulterade i en "bananskalsvurpa" och det bara sprutade kebab överallt (kartongen var full med kebab tydligen...) Denna vurpa gav mig även ett sår på rumpan som ännu inte har läkt riktigt! Detta hände alltså för typ ett år sen....

2. Jag skulle vända mig i sängen en kväll och dunkade näsan i väggen. Började blöda näsblod.

3. Spiller typ ALLTID ut kaffe.

4. Ramlar väldigt ofta. Tänk er hur det ser ut när jag har druckit alkohol??? Mina vänner klarar ej av mig. (måste dock poängtera att det inte händer SÅ ofta)

5. Jag har dragit en paper cut på ögonlocket. Skönt eller? Nja...

6. Sekunderna innan jag drog en paper cut "halkade" jag på en matta och gick halvt ner i spagat och knäckte ljumskarna...

 

Ja, detta var några av de senaste händelserna. Har ganska otur alltså! Eller är jag bara klumpig? HEhehehe det vet man aldrig lol.

 

Här är i alla fall videon som påminner mig om min moppekrasch i Thailando! 

 

SISTA BILDBOMBEN, AUG-SEP

Nu har jag gått igenom ungefär hela min sommar. När Way Out West tog slut åkte jag hem och hade några mysiga augustiveckor med vänner och andra nära och kära. Hösten och verkligheten kom helt plötsligt och jag åkte till Åre på rekryteringshelg, där jag spenderade helgen med Skistar. September var dock en väldigt varm månad, vilket jag inte klagar över! Jag hann förutom att åka till Åre även med en liten trip till Uppsala och Sundsvall. Där njöt jag av sista sommarvärmen och gick barbent. Utöver det har jag bara myst hemma i Östersund! 
 

WAY OUT WEST 2013

Nu kommer ännu en till bildbomb haha, denna gång är det dags för sommarens absoluta höjdpunkt - Way Out West! Åh, som jag hade längtat hela året efter att återigen få åka ner till Göteborg och gå på en av de roligaste och mysigaste festivalerna som finns. Stämningen, musiken, folket - ja, allt, är helt underbart! Jag vet med säkerhet att jag nångång i framtiden kommer vara bosatt i Göteborg, för det finns ingen stad jag älskar så mycket som den staden. I år åkte jag ner med Hanna, Sanna, Frida och Cornelia och Kajsa var också där nere.
WoW gjorde mig inte besviken i år heller. Jag hade några av de bästa dagarna på hela året och allt var bara så hima mysigt och bra! 
 

 
 
 
 
 
 

STRÅKET+YRAN

 

Månaden efter studenten

Efter studenten gjorde jag inte så mycket de första veckorna. Jag skaffade mig dock ett jobb, firade midsommar och bestämde mig att åka till Bråvalla med Frida två dagar innan festivalen började. När jag kom hem från Bråvalla började jag jobba dagen efter. Jobbade 8-16 varje dag och var trött varje kväll, vilket resulterade i att jag knappt orkade göra något de första veckorna. Men jag vänjde mig och stråket och Yran närmade sig med stormsteg! Det var inte så kul att gå på stråket och börja jobba 8 dagen efter ska jag säga... Men det var värt det! Hade riktigt, riktigt roligt i år igen! 
Efter en lång bilresa med ett stopp i Uppsala för att sova, kom vi fram till Norrköping och Bråvalla dagen efter. Det tog hundra år längre än väntat dock för bilköerna var inte att leka med. Väl framme fick vi en parkering som låg en kvart bort från campingen så det var inte så kul att gå med vår packning i regn. När vi hade fått upp tältet var vi minst sagt glada. Vi campade med några kompisar från Östersund vilket var väldigt kul!!! 
Vi mötte upp våra vänner från Östersund+deras campingkompisar och hängde med dom hela lördagen
Efter tre dagar på på Bråvalla = en måltid om dagen som bestod av thaimat varje dag, var jag och Frida så sjukligt hungriga. Detta smakade alltså så jäääääävla gott på hemvägen!!!
 
 

STUDENTTIDER

Det första jag tänkte skriva om är studenttiderna. Det var allt från baler till fester i parker, vilket fall som helst är det bland det roligaste jag har gjort i hela mitt 19-åriga liv. Studentdagen gick alldeles för snabbt, men gud vad roligt jag hade! Champagnefrukosten, utmarschen, flaket, studentskivan och rådhuset på kvällen. Allt var bara så himla bra och lyckligt! 
 
 
 
 
 

JAG ÄR ÅTERIGEN TILLBAKA

Hej!
 
Det var minst sagt ett bra tag sen jag skrev sist. Så mycket har hänt efter studenten så jag vet inte riktigt vart jag ska börja. Jag var på Bråvalla, skaffade mig ett jobb, stråkade, åkte på Way Out West, förälskade mig återigen i Göteborgs vackra gator och stämning, mötte en fin person, åkte även till Uppsala och Sundsvall för lite besök där mitt i allt. Jag har även hunnit med att vara i Åre och skaffat mig ett jobb där. I vinter ska jag säsonga i Åre, vilket jag alltid har velat göra. Visste inte om det var riktigt rätt tidpunkt nu när jag blev erbjuden jobbet, men det visade sig att det kom precis vid rätt tidpunkt. Jag tror att jag kommer ha riktigt kul och ha en vinter jag aldrig kommer att glömma!
 
Som sagt var är det så mycket som har hänt sen i maj då jag skrev sist. Bara studenten i sig var så himla rolig! Jag ska berätta om den i ett separat inlägg lite senare, som med alla andra händelser jag har gjort i sommar och nu i höst. Jag har utvecklats som person och jag har vågat mig in i saker som jag nu i efterhand kanske ångrar lite. Men man kan ta med sig något positivt ur allting, och det gör jag även ur detta. Jag har återigen haft en av de bästa somrarna i mitt liv och har hittills haft en riktigt fin höst. Jag har känt saker jag aldrig har känt och upplevt känslor och händelser jag inte trodde existerade. Det är jag så himla glad över. 
 
Nä men hörrni, jag tänkte bara kika in här och säga att I'm back! Nu har jag dock inte tid att skriva så mycket mer för jag ska träffa mahhhh homie. Jag skriver igen inatt eller kanske imorgon, vi får se om det blir idag eller imorgon helt enkelt. Då ska jag börja berätta om olika händelser och kommer verkligen släppa bildbomber! 
 
Hejdoooo
 
 
 
 

RSS 2.0