29 februari 2012 (skottdagen!)

IDAG har jag gjort klart allt skolarbete innan lovet!!!!! GUD så skönt! Det firade jag med att äta middag på skolan ikväll. Vi har nämligen besök av norskar, så vi åt middag med dom. Imorgon ska vi på Moosegarden med dom också!

I alla fall, på fredag åker jag upp till Åre och stannar där tills på onsdag. Det ska bli så skönt! Jag längtar verkligen efter att åka skidor och bara ta det lugnt. På onsdag åker jag hem för att senare under veckan fira lite kompisar. Kommer nog få ett väldigt roligt lov!

Nu ska jag heja på Guidetti som gör sin A-landslagsdebut ikväll. Hejdå!


27 februari 2012

Jag har jättemycket att göra i skolan, därför kommer inte uppdateringen vara den bästa fram tills på fredag. Just nu försöker jag plugga, men det är ju så tråkigt så jag kommer på tusen saker att göra istället. Men lite har jag fått gjort. I alla fall igår, då var jag duktig. Plus att jag övningskörde. Det är så kul!

Vi hörs på fredag! Kanske innan om jag får lite tid över. Puss!


25 februari 2012

Hela veckan har jag pluggat till ett matteprov som jag trodde skulle gå någorlunda bra. Men det var så jävla svårt!!!! Ville bara dö när jag satt där. Så jag ber till gudarna att jag får ett G...

För att fira att matteprovet var gjort och att det var helg, gick jag och fikade efter skolan med Hanna och Madde. Det var så mysigt. Jag tycker om att sitta på fik och bara prata om allt mellan himmel och jord. På kvällen begav jag mig hem till Sofie med några andra tjejer för att titta på film. Men i mer än halva kvällen satt vi bara och spelade draw something, haha! (jag ritar så fult, titta på mitt flygplan...)
Tillslut startade vi filmen A Walk To Remember. Den var så fin.

Nu ska jag gå och äta frukost, sedan in till stan och träna och efter det ska jag hem och plugga. Ha en fin lördag!


22 februari 2012

Idag har varit en fin dag. En lättsam dag på skolan följt av träning, plugg och den bästa avslutningen på kvällen; födelsedagsfika hos Madde! Fanns så mycket gott att välja mellan. Vi pratade, tittade på bilderna från i fredags (vilket inte var så kul att se) och hade det allmänt mysigt. Många andra fina tjejer befann sig också där.

Nu ska jag sova. Imorgon börjar jag 9.55! Ska bli skönt att få sova två timmar extra. Godnatt!


21 februari 2012

Mitt liv går ut på att plugga. Att plugga matte hela dagarna + lite svenska också. I helgen kommer jag ägna varje timme åt nk och svenska och det känns ju så himla tråkigt. Men vad gör man? Kan trösta mig med att vi får lov nästa vecka. Och efter sportlovet går vi bara 4 veckor i skolan och sen är det påsklov! Sen går allt så snabbt. Därför räknade vi ut på spanskan idag att det snart är sommarlov (önsketänkande).

Imorgon ska jag ägna min sovmorgon till att gå på mattestöd. KUL. Efter skolan ska jag fanimej träna för att få lite omväxling innan jag ska hem och plugga matte. Men på kvällen ska jag hem till en av de vänner jag har känt längst och har så himla många fina minnen med, hon fyller nämligen 18. Minns när vi var 12 och trodde vi var bäst. Fina Madde!

Nu ska jag SOVA. Skiter i Big Brother och går och lägger mig. GODNATT


19 februari 2012

Jag har haft en alldeles utmärkt helg. Har umgåtts med fina vänner hela helgen och skapat nya minnen. Jag har också packat ihop i princip hela mitt rum (har bara möbler + kläder kvar). Den första april flyttar jag!


FIESTA

Igårkväll hade vi överraskningsfest för Madde och det var så kul! Låter bilderna tala för kvällen!


SÅHÄR HAR JAG SPENDERAT HELA KVÄLLEN


AVVERKAR EN TRE OCH EN HALVTIMMES HÅLTIMME I LYAN


Yesterday

Igårkväll åt jag middag på Lilla Siam med fyra vänner. Det var så mysigt. Och gott! Jag åt panaeng gai (kyckling, kokosmjölk, bambuskott, kryddad med limeblad osv) och det var så sjukt jävla gott. Finner inga ord. Perfekt kryddat och perfekt starkt. Inte smaklöst, inte för starkt utan något mellanting. Vi valde att fira alla hjärtans dag tillsammans för vi alla är ensamma. Och för någon som har haft en pojkvän som man har uppmärksammat dagen med förut så var det skönt att vara med sina vänner så man slapp tänka på vad man brukade göra!

Nu är Klara påväg hit. Vi ska mysa lite och hon sover även här inatt.


15 februari 2012

God morgon!
Nu ska jag bege mig till skolan. Jag hade sovmorgon idag, men fick kliva upp kvart i åtta (kill me) ändå. Mäklaren är nämligen här och tittar osv.

Igår hade jag en jättemysig kväll. Jag ska berätta om den senare idag. Nu måste jag SPRINGA till bussen, hörs sen!


PLUGGAR PSYKOLOGI I VÄNTAN PÅ EN ROMANTISK MIDDAG MED MY GALS


FIN DAG


12 februari 2012

Jag måste plugga. Vad gör jag istället? Lägger mig i sängen. Åh, jag måste verkligen börja ta tag i skolan. Men när ett prov/inlämning är två veckor bort känns det så onödigt att plugga redan nu på något vis. Men det är nödvändigt. Speciellt när det handlar om matte och nk. Det enda jag skulle vilja göra är att mysa med en kopp te framför en film. Jag skulle gärna vilja träffa en vän och prata om allt mellan himmel och jord också. Det gillar jag.

Nu ska jag ringa klara och tvinga henne att vara med mig. Om hon inte vill så måste jag väl försöka plugga..


11 februari 2012

Förstå smärtan när jag säger att jag har haft på mig mina pjäxor från 9.30-18.30 idag. 9.40 var vi på skidbussen och 15.30 befann vi oss på Tott för lite afterski. Där var det fullproppat med folk! I alla fall var solen framme på förmiddagen men sen började det snöa och blev mulet. Men det har varit väldigt bra i backarna idag! Så skönt.

Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det middag! Ha en fin lördag!


10 januari 2012

Det var längesen jag låg i sängen kvart över elva på en fredagskväll. Men det är ganska skönt ska jag tala om för er. Jag befinner mig nämligen i Åre. Det är så skönt att vara här emellanåt och vila upp sig, åka skidor och återigen vila. Jag får en sådan behövlig tid till att riktigt tänka över livet och allt som händer i det. Jag mår alltid bättre när jag åker från Åre! (även fast jag mår bra när jag kommer hit)

Ikväll har jag iallafall myst med Elin och Oliver. Vi har tittat på tv och busat lite. Jag och mamma hann även förbi en sväng på Peak och där var det rea på allting i princip, så då fick en fin tröja till skidåkningen följa med mig hem! Tack och bock!

Nej nu ska jag sova! Godnatt!


8 januari 2012

Åh. Jag är ganska less på vardagen jag lever i just nu. Det enda jag gör om dagarna är: kliva upp, (6.45, skönt) äta frukost, gå till skolan, gymmet, hem, äta, duscha och sen sova igen typ. Plugg då? Nej men vet ni vad, vi har inga läxor. Hur skönt är inte det? Fast vi har knappt haft några läxor detta år. Allt lär väl komma på en gång..

Imorgon har halva klassen sovmorgon till 11.35, är jag en av dom? NEEEEJ. Åh. Jag som skulle behöva den sovmorgonen, men icke. Måste på nk:n jag.. Och så år det skridskor imorgon. Det är det värsta jag vet. Det enda som kommer vara kul imorgon är psykologin. Efter skolan ska jag plugga matte + körkort med Sanna! Det kan ju faktiskt bli kul.


And I'm done with my graceless heart so tonight I'm gonna cut it out and then restart


And i'm a goddamn fool, but then again so are you


POSTS


4 februari 2012

God morgon!
Jag, Sanna och Celina ligger i Paulinas soffa och tittar på film. Paow sover fortfarande, men eftersom det max kan vara 10 grader inne i sovrummet vi sov i var det som lite omöjligt att ligga där inne.

Igår satt vi och pratade och busade lite. Det var så kul att jag har pajat knät. Haha, det gör så ont att jag inte kan gå.. Förstår inte vad jag har gjort?!

Idag kommer Sofie, Frida och kanske Malin hit också. Då ska vi laga middag och ha kul. Förhoppningsvis är mitt knä bättre och så är det lite varmare i sovrummet. Då blir allt perfekt!

Ha en trevlig lördag, för det ska jag ha!
(snygg dubbelhaka va?)


BILJETTEN ÄR KÖPT OCH VANDRARHEMMET BOKAT, wohoooo!!!


RSS 2.0