GOTT NYTT ÅR!!!!


MITT ÅR, 2011 del 2

Juli:
Juli var nog den jobbigaste månaden i hela mitt liv. Men också den bästa. Jag gjorde så mycket nya saker som jag aldrig har gjort i hela mitt liv och jag hade så himla roligt med mina vänner. Även fast juli var en väldigt jobbig månad för mig då jag insåg saker som var väldigt jobbiga att inse, så var det nog en av de bästa månaderna i mitt liv. Jag kände mig så fri och jag insåg hur mycket mina vänner betyder för mig. Det var helt enkelt en månad där jag vaknade upp och kunde se allt med klara ögon. Yran var också här i Östersund och det var nog den roligaste yra jag har varit på hittills. Jag är så glad att jag har så roliga vänner som är så galna, haha!



Augusti:
Återigen en sån himla bra månad. Denna var dock utan tårar. Jag hade så kul, speciellt med Sanna och Paulina. Vi drog på äventyr lite var som helst och hoppade på bussar utan att veta vart vi skulle. Ja, jag hade så kul med ALLA mina vänner. Träffade även massa nytt folk som gjorde stor nytta i mitt liv, men vissa av dom var visst personer som sedan skulle visa sin rätta (dåliga) sida. Den sista augusti började jag även i tvåan på gymnasiet!


September:
Var i skolan på veckorna. Åkte till Storlien med min klass. Kenza och Andreas Wijk besökte Östersund med Modelljakten. Umgicks med mina fina vänner. Utifrån detta hände inte så mycket mer... Eller jo: jag hade fest hos mig sista helgen i september och det blev ju himla lyckat!


Oktober:
Var på ganska mycket bio. Och basket! Gick oftast hem till någon väns hem (läs: Sannas brors lägenhet) och tittade på Idol eller någon film. Helt enkelt en väldigt skön månad. Det var även NEU-fest så en kväll for vi ut till Bringåsen för att kolla läget! Hösten kom och med den kom bara glada miner. Jag var fortsatte att vara glad dagarna ut, förutom någon dag då jag var lite less på livet med skolan och allt, men annars mådde jag så himla fint. Blev beroende av 90210 och firade Hanna som fyllde år!


November:
Fick höstlov. Åkte och hälsade på Linda i Uppsala och där träffade jag även Hanna. Var på Breaking Dawn och som jag hade längtat efter den filmen!!! Åt middag på restaurang med mina tjejer. Befann mig en kväll hos Märta med massa andra roliga människor och förutom det tittade jag på basket och pluggade!
image descriptionimage descriptionimage descriptionimage description

December:
Detta har varit en väldigt lugn månad. Jag har rensat lite bland vänner och nu har jag bara människor som jag verkligen tycker om runt om mig. Jag har även mött nya, fina personer varav vissa av dom får mig att verkligen vara glad över livet och vad jag har. Speciellt du. Det var julafton och jag fick så bra julklappar och jag har befunnit mig i Åre fram tills idag. Imorgon är det nyår och jag längtar så mycket!!!! Det skriver jag om nästa år.

Helt enkelt har mitt år varit väldigt upp och ner. Jag har brutit upp med någon jag älskade och jag har lärt mig så mycket nya saker. Jag har blivit starkare som person och verkligen insett vilka som är mina äkta vänner. Detta har varit ett väldigt lärorikt år, och även om jag hade velat att vissa saker inte skulle ha hänt, så har jag lärt mig enormt mycket av dessa saker. Jag har växt och nu vet jag hur jag ska agera i situationer jag förr inte hade någon aning om. Nu siktar jag på att 2012 ska bli ett bra år och jag ska fortsätta växa som person och jag har en SJUK sommar att vänta. WOOPWOOP! Fyller även 18 år och jag ska tamefan ta körkort till sommaren börjar.

MITT ÅR, 2011 del 1

Tänkte försöka sammanfatta mitt år lite. Kör från januari-juni nu!

Januari:
Jadu.. Jag minns inte så mycket från januari. Jag hade dock jättekul på nyårsafton som jag firade med mina fina vänner. Men jag minns att det var väldigt kallt, men annars så var allt som vanligt. Jag umgicks med mina nya vänner (från klassen) och även min dåvarande pojkvän.



Februari:

Jag befann mig i Åre på helgerna och på veckan gick jag i skolan. Vilket jag gjorde i princip hela januari, februari och mars haha! Jag umgicks som vanligt med mina vänner och pluggade ihjäl mig lite minns jag...


Mars:
Jag åkte till Stockholm med min dåvarande pojkvän på sportlovet och shoppade och hade det mysigt. Annars var jag bara med mina vänner och gick i skolan, haha. Levde inte ett sånt händelserikt liv direkt! Men det skulle det bli ändring på visade det sig... En helg åkte vi också och hälsade på Corrans familj och körde lite bil på isen och sladdade och var galna, det var sjukt kul!


April:
Våren började komma och det var påsklov. Minns att det var jättevarm och vi satt ute och solade i Åre så jag brände sönder mig.... Blev helt orange i ansiktet. Jag hade en väldigt upp och ner månad, min morfar lämnade oss och jag och Johan gjorde slut. Det var även valborg och jag hade en väldigt rolig kväll då!



Maj:
En bra och dålig månad. Jag gjorde massa olika saker, åkte till Sundsvall med Klara och firade vänner som fyllde år. Månaden var väldigt upp och ner och hela mitt liv ändrades.
SNYGG KLARA


Juni:
Fick ett efterlängtat sommarlov. Jag hade verkligen tappat fokusen i skolan i maj och juni och jag bara längtade efter lov. Det var så mycket som hände runt mig minns jag. Dagar med hopp och dagar med tårar. Men även många, många dagar med skratt med mina fina vänner. Jag började sommarjobba med fotbollsskolan och jag var så glad över många saker. Jag åkte iväg till Kroatien och när jag kom hem var dock allt jag var glad över förstört. (mer om detta får ni veta i juli månad) När jag kom hem från Kroatien stannade jag en vecka i Stockholm med Hanna och Klara och hade det så himla trevligt!




29 december 2011

Imorgon åker jag hem från Åre. Det ska bli skönt. Och på lördag är det nyår och just nu finns det ganska många frågetecken inför det.. Jag hoppas bara att allt löser sig och det blir bra! Annars får man göra det bästa utav situationen.

På söndag eller måndag åker jag upp hit igen och sen får vi se hur länge jag blir uppe! Åker nog hem på onsdag eller något sådant!


28 december 2011

Idag har vi åkt skidor hela dagen! Det var som att mitt ansikte inte var van vid kylan, för fan vad jag frös om det haha. Det var väl sådär i backarna, det märktes att det var första skiddagen för i år. Det kommer nog kännas i benen imorgon också.. Hehe.

Nu ska jag mysa lite i soffan och läsa lite!


I MISS MY FRIENDS. Pussilipussss


27 december 2011

Vädret suger verkligen här i Åre idag. Det blåser och snöar och jag har inte ens gått utanför dörren idag. Jag som skulle gå och hälsa på Zlatan idag... (önsketänkande).

Istället för att åka skidor har jag legat i soffan hela dagen och läst. Just nu läser jag zlatans bok, men den har jag snart läst ut och då blir det Elsas hemlighet! Det är ju bra skönt att bara ligga i soffan och läsa en hel dag också!

Imorgon hoppas jag det är bättre väder för då blir det skidpremiär för i år! Wiho!


Påväg till Åre

Nu sitter jag i bilen påväg till Åre! Jag kommer vara där tills på fredag och då åker jag tillbaka till stan och firar nyår. Sen får vi se när jag åker tillbaka till Åre igen!

Idag har jag varit på stan och kollat lite på mellandagsrean. Köpte en nyårsklänning, iphoneskal och lite nya underkläder! Gjorde nästan av med tusen spänn ändå, hehe..

Nu ska jag sova lite i bilen och vi får se när jag uppdaterar igen. Ha ett bra lov allihopa! (och gott nytt år om jag inte bloggar något innan nyår!)


Myser på pause

Glögg + pepparkakskross + milkshake = oemotståndligt


Dan efter doppardan

Åååh jag hade en sån bra julafton! Fick så mycket bra julklappar, t.ex en iPhone 4s och en ny kamera! Kunde inte bli bättre.

Nu ligger jag i sängen och ska sova. Imorgon ska jag ränna som en galning på mellandagsrean och hoppas på att hitta en nyårsklänning.. Sen tar jag mitt pick och pack och åker till Åre!


Dagen före doppardan

Är äntligen klar med alla julklappar! Så nu förtjänar jag att ligga i soffan och bara ta det lugnt. Tänk att det är julafton imorgon!


8e bilden: En person som du saknar.


7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.

Sätter mig aldrig på en moppe igen..


6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.


Min fina vän Madeleine

20 deceber 2011

På torsdag får vi jullov och jag kan inte beskriva hur skönt det ska bli. Jag har tre saker kvar att göra i skolan innan jag kan slappna av, men jag vet som inte hur jag ska hinna med allt. Ikväll skulle jag göra klart idrotten, men såklart får jag så ont i huvudet att jag inte kan röra mig. Typ. Ligger och kämpar med att skriva detta inlägg just nu.. Så det betyder att jag har en spanska redovisning kvar, idrottsuppgift och en uppgift i svenskan innan jag kan få lov.

I helgen har jag varit på basket och haft en mysig kväll med en vän. Det var precis vad jag behövde. Hade dock sällskap av en störd människa som bara höll på att riva mig i ansiktet och snarka hela natten i lördags och det har gjort så att jag är FÖRKYLD nu av den uteblivna sömnen. Måsteblifrisktillnyår, måsteblifrisktillnyår..

I måndags begav jag mig till sjukhuset för att göra ett arbetsprov. Fick sitta och cykla medans de tog EKG under hela turen och det visade att jag har extra hjärtslag som inte borde finnas. Gud så kul. Men det behöver inte vara farligt! Fick sedan en bandspelare kopplad till mig som spelade in alla hjärtslag under ett dygn, så den tog jag bort idag. Ska visa en bild lite senare på hur det såg ut!

Nu ska jag återgå till att ligga och dö i sängen. Låter kul va?



Tänk att det är julafton på lördag också! Jag har inte köpt en enda julklapp än, vad hände med att vara ute i god tid...?

5e bilden: En gammal bild på dig själv.


4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.


3e bilden: En bild på någon i din familj.


2a bilden: En bild på dig själv.


1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.

(kunde inte välja en bild och en person)



LISTA

Jag läste lite olika bloggar och hittade denna lista! Tänkte att det kunde vara en idé för att min blogg ska bli lite mer intressant... Börjar med första bilden idag!

1a bilden: Någon du umgås väldigt mycket med.
2a bilden: En bild på dig själv.
3e bilden: En bild på någon i din familj.
4e bilden: En bild på en konstig tid i ditt liv.
5e bilden: En gammal bild på dig själv.
6e bilden: En bild på dig och en vän du inte varit med på länge.
7e bilden: En bild som du aldrig lagt upp.
8e bilden: En person som du saknar.
9e bilden: Någon i din släkt.
10e bilden: Någon du tycker är väldigt snäll.
11e bilden: En person du kan berätta allt för.
12e bilden: En bild på din vardag.
13e bilden: Du och någon klasskompis.
14e bilden: En bild som påminner dig om gamla tider.
15e bilden: När du var liten.
16e bilden: Mitt beroende.
17e bilden: En ovanlig bild.
18e bilden: En bild på din fritid.
19e bilden: En person som är snygg.
20e bilden: En bild på dina närmaste.
21e bilden: En person som alltid ställer upp för dig.
22e bilden: En bild på en tid du saknar.
23e bilden: En bild från i somras.
24e bilden: En bild som gör dig glad.
25e bilden: En person som alltid gör dig glad.
26e bilden: Någon/några som du alltid har roligt med.
27e bilden: En bild som du alltid skrattar åt.
28e bilden: En tokig bild.
29e bilden: Den nyaste bilden på dig själv.
30e bilden: Någon du aldrig kommer släppa taget om.

Tillägg

Hej allihopa!
Jag har fått många frågor på sistone om jag mår dåligt eftersom jag har skrivit så sorgliga inlägg, och nej, jag mår absolut inte dåligt!! Jag är lycklig och mår bra. Så nu kan alla sluta fråga om jag mår dåligt! JUST SAYIN'

If you ever leave me baby

Jag önskar det fanns ord som skulle kunna beskriva hur jag känner för dig. Samtidigt som du en gång var det bästa jag hade, kan jag inte släppa att du förändrades till en människa som jag idag känner en ilska mot. Eller egentligen är det inte ilska jag känner. Jag vet inte vilket ord som skulle passa bäst in på dig. Ilska, saknad, okänslig, ovetande. Ja, orden skulle kunna vara många. Om jag bara visste hur jag skulle uttrycka mig. Jag finner inga ord för dig. Så som du en gång i tiden hjälpte mig, förstör du bara för mig nu. Du förstör för mig. Du har gjort mig rädd, för något som egentligen är så fint. Men du har tagit bort allt det fina. Det enda jag känner är rädsla och hat mot det som en gång var så vackert i mina ögon. Du har förstört min syn på det vackraste jag visste. Om någon kommer mig nära, stöter jag bort dom. Jag är rädd för att släppa in människor för du förstörde allt för mig. När någon bryr sig om mig nuförtiden, blir jag förvånad. Jag blir förvånad av att det faktiskt fortfarande finns människor där ute som vill mitt bästa, som vill mig väl. Ni förvandlades in till människor som förstörde för mig, som tryckte ner mig när jag äntligen hade tagit mig upp. Idag när någon är snäll och bryr sig om mig blir jag ställd. Frågorna som finns i mitt huvud är: varför? Hur länge kommer detta räcka? Blir han som er? Gör han detta för att sedan tvärvända och göra som ni gjorde? Förvirringen är stor. Och du, du var den som skapade denna stora förvirring hos mig. Du är den som har gjort att jag alltid tror det värsta om folk. Du har förstört min syn på människor, människor som egentligen är bra och snälla. Men jag tror det värsta om dom för du har förstört min syn på människor.


10 december 2011

Gud vad dålig jag har varit på att uppdatera på sistone. Och det lär nog inte bli bättre uppdatering i veckan, för jag har tusen saker att göra. Det är nu i veckan det sista ska in innan vi får jullov nästa vecka. Jullov nästa vecka?! GUD det lät så nära nu när jag skrev det. Åh, vad jag längtar.

I veckan har jag pluggat (kul va? hehe), lagat middag med Klara, tittat på Hannas klasskonsert, halkat i det fina vädret vi har haft (snöstorm), haft sovmorgon VARJE dag (brukar ha det en gång i veckan) och massor mer. Jag har haft en fin vecka och jag har varit på så bra humör. Tänk att man kan ha så fina människor i sitt liv..

Ikväll skulle jag egentligen se på El Clasico med en vän, men det blev ändrade planer. Så jag ska bege mig hem till Elin och bara ta det lugnt. Jag ska försöka uppdatera imorgon och så mycket som möjligt i veckan, men jag har fullt upp hela dagen imorgon och i veckan kommer plugget ta upp mitt liv, i alla fall tills på onsdag...

Ha en fin lördagskväll!!

Tröttmössa

Just nu känner jag mig såhär trött:

Jag har ingen ork alls till att plugga. Så då kommer jag få femtioelva saker att göra imorgon, men men..
Nu ska jag sätta på en film som heter American Beauty och hoppas att jag inte somnar.

5 december 2011

Idag klev jag upp halv åtta. Det var så jobbigt att jag ville dö. Att kliva upp tidigt för att åka och filma på den enda dagen man har sovmorgon var ganska jobbigt. Jag kände mig lite som en zombie. Men filmningen gick bra iallafall! Ni får se resultatet när filmen är färdig! Nu ska vi redigera den osv..

Just nu ligger jag i soffan och orkar inte röra mig. Jag är så trött! Haha åh, vad jag kände att jag klagade just nu. Och så fryser jag också. Idag är en dag då jag helt enkelt har en dålig dag!

Jag och Paow försökte ta lite bilder med filmkameran idag, ni kan få se några!





Lussebullar

Idag har jag bakat lussebullar, fast lite annorlunda lussebullar. Vi kände för att göra med fyllning och att snurra dom sådär fint som på bageri. Och dom blev SÅ goda!!! Har nog aldrig ätit så goda lussebullar/bullar!

Nu ska jag sova så jag orkar upp imorgon. Vi ska filma hela dagen till företagsekonomin. Hoppas allting går bra! Vi hörs imorgon.


4 december 2011 - andra advent

Nu var det nästan en vecka sen jag sist skrev. Jag ber om ursäkt, men jag har haft fullt upp med att plugga matte hela veckan. Hade nämligen matte c prov i fredags, och jag hoppas verkligen att jag klarade provet!

I helgen har jag varit på Jamtli Julmarknad. Det är så mysigt där. Även fast det inte var någon snö på marken i år (den smälte ju bort lika fort som den kom), så fick man ändå en sådan mysig julstämning. Och när vi var där så började det snöa, så mysigt!

Förutom att jag har varit på Jamtli Julmarknad så har jag varit med mina vänner. I fredags spelade vi poker (det var min första gång och jag kom topp 3, wiho). Vi satt från kvart över åtta till kvart över tolv. Vi hade kunnat fortsätta längre, men vi var så trötta så vi gick hem. Igår så var jag med samma tjejer igen. Vi bakade pepparkakor hos mig och sedan efter många om och men så fick vi ÄNTLIGEN igång filmen vi skulle se!

Nu ska jag gå och äta frukost, för jag håller på att dö av hunger. Jag lägger upp bilder från helgen lite senare idag!

 


RSS 2.0