Less på vädret...

Hej!
Jag har så sjukt mycket plugg ska ni veta. Det enda jag hinner med att göra på dagarna är att plugga, därför skriver jag inte så mycket här för jag har inte tid.

Iallafall så var det skolan idag. Jag grät nästan när jag klev upp för jag var så trött och ville bara sova vidare, men imorgon har jag iallafall lite sovmorgon, börjar nio då! Men har dock tre prov...

Jag är jätteless på vädret som är nu, på söndag är det första advent och vi har inte ens snö?!?!?!?!?!
Jag vill ha snö! Det enda det gör är att regna och det suger. Tänk om det inte är snö på julafton? :(

Tänkte visa en dagens outfit tagen med VÄRLDENS BÄSTA MOBILKAMERA, eller? Nej, hihi. =)
Haha jag är trött. Nu ska jag plugga.
Hej då!


Thailandsbilder del 2


LÄPPGLANS HALLMAN!






Det var allt vi orkade med för nu. Bilderna gick inte att rotera därför blev det så stor blandning bilder nu. Kommer flera när jag har listat ut hur jag ska kunna rotera dem. :D


Iväg för att se Twilight

Hej! =)
Har varit borta hela dagen därför har jag inte skrivit något. Var på stan med mamma, Ullis och Johan. Letade efter skor men kom hem med en ny klänning istället.

Nu ska jag sticka iväg på New Moon, och som jag har längtat! Den boken var den bästa boken jag nånsin har läst typ, haha. Håller på att läser nummer 3 av 4 böcker nu.

Vi hörs ikväll eller imorgon och då kanske jag lägger upp lite flera Thailands bilder. Min syster har förresten tappat bort min kameraladdare så därför har jag inga bilder att lägga upp under veckan förutom thaibilder skulle jag chansa på.

Hej då! ♥

Thaibilder del 1

Men hej! Jag vet att jag inter har skrivit något sen jag kom hem, men har varit så mycket i skolan eftersom jag har varit borta och missat massa shit. Men nu tänkte jag bjuda på lite bilder, alla kommer nog dock inte nu. =)





Framme i Hua Hin efter två dagar i Bangkok






Det var allt för nu!
Hörs sen. =)

in hua hin

JAG HAR DET BÄST!
har dock bränt mig idag. hinner inte skriva mer nu.
vi hörs när jag kommer hem :)

RSS 2.0