100-dagars!!!

Solen skiner, det är plusgrader ikväll ska 100-dagars firas! Här ligger jag i soffan helt död. Hoppas jag är lite piggare ikväll så jag kan orka med hela dagen. Om en timme ska jag möta upp massa tjejer för en drink, så jag måste springa och duscha nu. Blev fast framför längdskidorna, kul med Olssons silver! HÖRS SEN


DÖD

Jag har ingen energi för tillfället. Det är som att kroppen är tömd på alla krafter och att den är sjuk på alla sätt som det går att vara sjuk på. Igår var det akuten som gällde hela dagen och idag har jag genomlidit en lektion och sedan ett möte på OSD. Nu får jag äntligen ligga i sängen och VILA


20FEBRUARI2013

Hellooo!
Med tanke på att det typ inte händer något i mitt liv för tillfället, vet jag inte riktigt vad som finns att dela med mig av. Jag går i skolan som vanligt, är klar med alla uppgifter innan lovet och nästa vecka har vi inga riktiga skoldagar. På fredag ska vi fira Madde och jag längtar så mycket! Livet är fint helt enkelt!


RIHANNA-STAY

Kan.Inte.Sluta.Lyssna


CIMONLUNDBERG

I tisdags var jag på Cimon Lundbergs föreläsning här i Östersund. Jag gick dit och hoppades att den skulle vara så bra som jag trodde den skulle vara. Och den var så mycket bättre! Cimon är så himla charmig och inspirerande att det krävs minst tusen ord för att beskriva honom. Att få lyssna på hans motgångar i livet fick en att verkligen tänka till. Efter föreläsningen gick nog varje människa därifrån och kände sig väldigt berörd. Det var jag i alla fall. Han berörde mig på djupet. Varför vara rädd för allting? Lev livet utan farhågor! Eller yolo som vi ungdomar lärde Cimon innebörden av efter föreläsningens slut hehe


IT'SCLOSE

Idag efter jag hade tränat skyndade jag mig till bilen och åkte till pappa. Min studentmössa hade ju kommit!!! När jag kom hem slet jag upp paketet så ivrigt att jag började blöda haha. Svettig och fräsch provade jag min mössa och ville inte ta av den. Åh, så jag längtar tills jag får ta på mig den och njuta av studenttiderna på riktigt!


8FEBRUARI2013

Hallå där.
Jag antar att de flesta är ute och festar nu, men jag ligger i soffan i Åre och bara chillar. Det är skönt att få lite omväxling och ta det lugnt ibland också.

Det är SVINKALLT här!!! Temperaturen står på -24 grader just nu och jag ligger nerbäddad under filtar för jag fryser så mycket.

Imorgon ska jag trotsa kylan och åka skidor hela dagen lång. Det ska bli skönt. Samtidigt hoppas jag att det inte är för kallt, då kommer det endast vara jobbigt att åka!

Mina brudar som är ute och lever loppan nu, ha så himla kul ikväll! PÖSS


WOW12

Ord kan inte beskriva hur mycket jag saknar och LÄNGTAR till Way Out West! Det är bland det roligaste jag har gjort i mitt liv och vi ska dit i år igen. CAN'T WAIT!


DÖD

Kan.inte.röra.mig!!! Är helt slut efter ett bodycombat pass. Har aldrig svettats så mycket i hela mitt liv typ. Nä, men inte på länge iallafall. Imorgon kommer jag nog ha en träningsvärk som inte kommer vara att leka med...

Egentligen borde jag plugga nu, men jag orkar inte hehe. Ska ta tag i allt imorgon! Ska bli så skönt att ta studenten och slippa allt plugg!

Nu väntar Sverige-Argentina och vatteeeeen. Heja Sverige!!!!! Hehe lol


4FEBRUARI2013

I lördags besökte jag bion med Madde! Vi såg Django Unchained och jag kan verkligen förstå varför den är Oscarsnominerad! Kvalitén på filmen i helhet var grym. Och så var den ju bra också, kanske lite seg emellanåt dock.

Nu ske je sova tänkte jag. Om jag kan slita mig från datorn och mobilen så... Hörs imorgon med en kanske lite roligare uppdatering haha


STUDYING

Såhär långt har jag kommit på min rapport i engelskan! Åhhhhh jag orkar inte plugga, men what to do.. Ska berätta om gårdagen lite senare, måste bara börja skriva på rapporten!


YESTERDAY

Igår var helt klart en väldigt trevlig kväll! Kom till Hanna vid sju och där bjöds det på gott fika (bröt mot min nyttighetspolicy) och andra trevliga saker. Vi åt, drack och skrattade tills klockan blev 12 och vi befann oss på krogen. Efter en kall promenad hem stupade jag i sängen senare än vad jag trodde jag skulle.

Halv åtta ska jag möta upp några tjejer på lilla Siam och äta middag för att fira Sofie. Det ska bli såååå gott! Älskar thaimat!!!


HANNA19ÅR

Supa <3333333


RSS 2.0