sjuk sjuk sjuk

Jag är så sjuuuuk! Åh, när jag äntligen hade blivit frisk! FAN.

Gick på skolan idag ändå, det var nog världens längsta dag. Började 8.15 och slutade 15.30. Fick gå och snyta mig var femte minut typ, ibland tio, skönt. Kan inte missa någon dag i skolan så jag måste släpa mig iväg ändå! ÅHÅÅÅÅÅ.

Blev bara en massa klagande idag, men vafan, jag mår som en kratta. Och så kan jag inte skriva min novell för mitt officeprogram har spärrats, öppnat mer än 25 gånger då jag inte hade ett riktigt. Så imorgon ska Tobbe fixa nytt, och imorgon ska jag ägna hela dagen åt att skriva min novell. PÅ TVÅ SIDOR. Jag är en människa som vill skriva mycket längre än så...

Snart kommer min pojkvän och ska ta hand om mig. Det är ju han som har gjort mig sjuk. Då ska jag bara ta det lugnt och titta på gårdagens idol avsnitt.

Vi hörs imorgon eller någon annan dag!

TA MIG TILL THAILAND

25 september 2010

Hej!
JAg hann aldrig blogga igår för jag fick så bråttom. Mötte upp några tjejer i klassen och åt middag.
Nu sitter jag också och skriver i stress, vi får middagsgäster som borde ha kommit nu!

Jag bjuder på en bild från igår istället.

Ha det bra! ♥



23 september 2010

Hej!

Har bestämt mig för att försöka blogga lite mer regelbundet nu, en gång om dagen minst! Får se hur länge det håller. Och var beredd på att det blir mycket om skolan och mina tråkiga dagar, hehe.

Skolan flyter på bra! Läxor har jag ganska mycket av, men gör man dom i tid så blir det inte så jobbigt.
Jag gillar min klass och även linjen jag går.

Imorgon är det äntligen efterlängtad fredag! Känns som jag sover så dåligt på nätterna, jag drömmer mardrömmar varje jävla natt! Blir jagad och mina vänner blir mördade osv. Så fan vad jag ska sova i helgen!
Jag ska nog troligtvis hänga med lite brudar imorgon, käka middag och så. Blir nog trevligt. Sen kommer nog Johan och sover hos mig efter hans föreningsfest!

Men jag lovar att vi hörs imorgon!
Jag slutar halv tolv och efter det ska jag ner på Golds och träna och sen hem och packa. Ska till mamma.

Puss. ♥


SNART THAILAND!!!


15 september 2010

I vecka sedan jag skrev sist, herregud! Jag ber om ursäkt, men jag har inte så mycket att skriva just nu.

Just nu så sitter jag i soffan och fryser som en gris. Fick hem VeckoRevyn så jag ska nog ta och läsa den. Sen måste jag göra spanska också!

Imorgon börjar jag 8.15 och slutar 15.15. Tiden efter tre är som jobbigast tycker jag, speciellt de dagar då jag går till 15.50.

Jag bjuder på en gammal bild så länge! Har ingen inspiration till att klä mig längre, hittar inga kläder, eller rättare sagt så vill jag inte hitta för jag sparar mina pengar till Thailand!

Jaja. Ha det bra!


7 september 2010

Välkommen till min intressanta blogg... haha.

Som ni har märkt skriver jag lite när jag känner för det. Just nu har jag absolut ingenting att göra, tänkte gå ut och springa för det var så fint väder, men blev för mätt efter middagen så jag ligger död som en degklump i soffan nu. Eller något liknande.

Mina dagar har väl mest bestått av att gå på skolan och sen plugga. I helgen låg jag död av trötthet, så jag orkade faktiskt inte göra något. Men det blir det nog ändring på i helgen!

Imorgon väntar skola och sen tandläkaren, får se om jag skriver något imorgon eller om jag har annat för mig.

Men nu ska jag ta och hitta på något, kanske göra spanska läxan som vi fick idag? Haha kul liv det låter som att jag har.

Ha det bra. ♥

3 september 2010

Har trängt ihop mig i min lilla fåtölj eftersom min pojkvän ligger utslagen i min säng. Men det är bra att han får sova eftersom han hade inval till två inatt!!

Medans han ligger där och sover så tittar jag på One Tree Hill och packar. Ska till pappa ikväll!

Ja, det var väl allt för tillfället! Ha en bra helg.
Min helg kommer bestå av plugg tror jag, och ikväll ska jag mysa med Johan!

Ha det bra. ♥

2 september 2010

Som ni har märkt så skriver jag bara lite när jag känner för det. På sistone har jag inte känt för det överhuvudtaget. Skolan, vänner och pojkvän tar tid.

Just nu sitter jag i soffan och ska ta och stänga ner datorn och gå och tvätta bort sminket och lägga mig. Är så trött! Och jag har ont i magen och är snuvig, fryser gör jag också! Så en tidig sömn ikväll passar nog inte helt fel.

Tycker synd om min pojkvän som gör inval till en gymnasieförening idag. Han har hållt på sen 11 och nu är klockan kvart över nio och han har inte slutat än. De smsade mig runt åtta och sa att det var ett par timmar kvar... Imorgon är det nog jag som ligger och tar hand om honom!

Ni får ha det så bra. Vi hörs när vi hörs helt enkelt. ♥

RSS 2.0