SJUK

5 dagar sedan jag uppdaterade sist. Under den tiden har jag börjat i skolan igen och även firat min pojkvän som fyllde år igår! Och så har jag hunnit med att bli magsjuk...

Hade ont i magen igår efter jag hade ätit middag hemma hos Johan och det blev värre och värre. Inatt slutade det med att jag hade ansiktet över en hink... Hehe.
Har inte kunnat röra mig nått idag nästan, bara nu på kvällen. Imorse svimmade jag i badrummet också och slog hakan och ryggen så jag har jätteont, speciellt i ryggen :( hehe.

Nu känner jag att illamåendet börjar bli värre igen, så vi får helt enkelt höras när jag är frisk igen. Och då lovar jag att jag ska visa lite bilder på saker som har hamnat i min garderob!




8 januari 2011

Nu är jag hemma från Åre igen så nu kanske det blir lite uppdatering igen.
Men inte nu.... Jag ska nämligen fixa mig lite snabbt och sedan ta bussen ner till stan för att fira Michaela med några tjejer.

Vi hörs imorgon så kan jag visa lite bilder på nya inköp. Ha en bra lördag! ♥


Elsas Värld

Nu har jag läst ut boken Elsas Värld, uppföljaren till Elsas Mode, skriven av Sofi Fahrman. Åh, den är så bra!
Jag tipsar om denna bok till alla tjejer som gillar mode, resor och party!

"Elsa Gustavsson, känd bloggare, har landat jobbet som modeankare på Bladet - Sveriges största tidning. Hon är dessutom precis hemkommen från en underbar semester på franska Rivieran med pojkvännen och modeskaparen Hugo. Livet borde vara fantastiskt, men problemen hopar sig snabbt.
Hur ska det t.ex. gå med rapporteringen från New Yorks modevecka och Elsas visumtrubbel? Hur kan det komma sig att hennes konkurrent Mikaela Von Platzer ständigt tycks lägga steget före henne? Och hur står det egentligen till mellan Elsa och Hugo, kan deras förhållande överleva trots hans bitchiga mammas föraktfulla pikar?"


Åh, det här är en av de bästa böckerna jag har läst! Första boken är också jättebra. Jag hoppas att ni alla går och köper denna bok, eller Elsas Mode, för ni kommer inte bli besvikna!

2 januari 2011

Hej!

Nyårsafton var lyckad och jag hade trevligt. Somnade vid tre så jag var inte så pigg igår så jag och Johan tog det bara lugnt hela dagen. Tittade bla. på Swedish House Mafia dokumentären!

Nu ska jag gå och packa och vid fyra så åker jag upp till Åre och stannar där ett tag, vet inte hur länge ännu. Vi får se om jag bloggar något därifrån, har ju inget internet där så isåfall blir det från mobilen. Vi får se helt enkelt.

Ha ett fortsatt trevligt lov ialllafall. =)

Johan igår

Nyår


RSS 2.0