2010-01-25

Jag vet att det är jättedålig uppdatering nu, men som sagt var så när designen är på plats så kommer det bli mycket mycket mycket bättre uppdatering! Det kan jag lova! =)

Jag har precis gjort klart lite matte, det gick bra och det vi jobbar med känns även enkelt. Jag blev klar ungefär till åtta och då hamnade jag framför Guldbaggen, det är ju en filmgala vi har här i Sverige. De delade nyss ut pris för bästa manliga biroll och Joel Kinnaman var nominerad men vann inte! :( Då måste jag erkänna att jag blev ltie ledsen i ögat. Han blev ju inte nominerad i rollen JW (Snabba Cash), utan för rollen som Frank Wagner i Johan Falk filmerna. Wiiie han är bäst!

Idag var jag på studiebesök på Neu, och det är nog ganska säkert att jag ska söka det nu. Det var kul ju!

Nej men nu ska jag fortsätta att titta. Vi kan ju alltid hoppas på att jag skriver imorgon! Hihi. Är även träning imorrn på gymmet, grymt kul.

Puss!

(gick inte att ladda upp några bilder.. FAN JAG BLIR JU SUR! bloggen blir ju helt utan bilder.. DUMMA BLOGG.SE)
och vet ni vad, jag har mobilbloggat men det har inte kommit fram. typiskt.

21/1-10

Hej, kommer bli lika dålig uppdatering idag! Hehe.
Johan kommer strax hit och då vill jag umgås med honom och efter det ska jag iväg och träna FOTBOLL.
Jag är jättenervös över hur det ska gå... Har också sträckt mig från utsidan på låret/rumpan/höften på högra benet och enda upp till svanken gör det ont typ, hehe. Så går det när man ska lära sig att hjula..

Min kamera har slut på batteri och jag har inte laddat den, så det blir inga nya bilder. Kommer börja ta tag i bilder och allt mera när designen är klar.

Men nu har Johan kommit så vi hörs imorrn. ♥


Express

Jag kommer inte komma igång riktigt med bloggen förrän designen är riktigt klar. Känns mycket bättre då!
Jag kommer såklart blogga under tiden, men inte lika mycket.

Nu ska jag plugga. Puss!

Back at home

Hej.
Jag har varit upptagen hela dagen. Efter skolan följde Johan med mig hem, och då passade jag på att vara med honom, för jag skulle åka iväg och träna vid halv sju.

Jag tränade min första träning med Ås idag, det var fys. Och det var hur kul som helst! Tänk er att springa runt i ett gym? Ungefär så var det. Fast med en massa olika övningar som låg utspridda förstås. Imorgon kommer jag nog att ha träningsvärk, men det är bra, då vet man att träningen gav något.

Nu ska jag titta på Paradise Hotel. Vi hörs imorgon! ♥

Fotboll

Vet ni vad jag kanske ska göra imorgon? Eller troligtvis iallafall. Jag ska träna fotboll! För första gången på väldigt länge. Jag har inte tränat sen innan Thailand. Jag är säkert ganska otränad, men vafan, det är inte så konstigt. Det jobbar jag upp snabbt! Iallafall så las ju mitt lag ner, det är en av orsakerna till att jag inte fortsatte träna vidare. Hade också tappat fotbollssuget, men min gamla tränare ringde till mig häromdagen och peppade mig till att fortsätta, så jag ska ge det en chans till. Hoppas det blir bra.


Joel Kinnaman

Jag var ju som sagt var på Snabba Cash premiären i fredags, och jag gillade den! Man kan dock inte sitta och tänka "men sådär var det ju inte i boken..." man måste se filmen som en individ. Det är vissa saker som är med i boken men inte i filmen, men det stör inte själva filmen sådär jättemycket. Var bara en eller två stora saker som jag skulle vilja ha med. Men annars var den riktigt bra, så jag tycker ni ska gå och se den.

Huvudrollen i filmen är Joel Kinnaman, som kallas för JW i filmen, HAN ÄR SÅ SNYGG! Jag älskar honom! Han är också en jätteduktig skådespelare. Han har medverkat i många olika filmer förut, men hans genombrott kom nu. Han spelar också Frank Wagner i Johan Falk filmerna som många ser just nu eftersom dom går på tv just nu.


Crimewave

Hej!

Jag har lagt bloggen lite åt sidan denna helg, tänkte börja ta igen det nu!

Imorse ville jag verkligen inte kliva upp ur sängen, det var så skönt att sova... Jag hatar att jag satt uppe och tittade på Johan Falk. :(

Iallfall så började vi 8.40 idag. Det enda vi har gjort hela dagen är typ träna nationella IGEN. Visst är det bra, men det är himla drygt att sitta nästan en hel dag med sånt. Vi hade dock en språk och en idrottslektion. Tur det.
Jag var superglad efter idrotten för jag klarade massa nya saker! :F:D::D:D:DD
Jag kan inte beskriva min glädje, haha. Det är nämligen så att vi har redskap och jag har landat på nacken nåra gånger när jag har gjort volter, gått på händer och sådant, därför är jag jätterädd för att göra alla grejor nu. Men nu idag lärde jag mig två saker jag inte har vågat gjort förut, och har snart lärt mig att hjula igen. Börjar få tillbaka det jag hade förut :D:D:D:D:D:D:D
Hihi jag är överglad över det, kanske inte låter speciellt för er, men för mig är det speciellt!

Ikväll kanske jag sticker iväg och tränar på Fristilen, vi får se om mina vänner hör av sig. =)

100116

Nu sticker jag till Johan!
Kanske skriver något därifrån, isåfall om bion.
Har pluggat hela dagen idag och packat, därför har jag inte lagt ner tid på att skriva.
Hörs kanske sen. ♥


Snabba Cash premiär

Imorgon ska jag på Snabba Cash premiären, och jag har så höga krav på filmen eftersom jag har läst boken och den var jättebra. Jag hoppas att de har tagit med alla händelser så att de inte har tagit bort halva boken typ som de brukar göra med allt!
Kanske åker till Åre efter filmen, isåfall hörs vi inte förns på söndag!


I found it!

Jag har hittat internetet igen här i vardagsrummet! Wihoooo!
Dock har jag inte så mycket att skriva.

Efter jag hade slutat i skolan idag så gick jag hem till Johan och var där tills för en timme sen ungefär. Vi gjorde lite varm choklad och satt och tittade på tv och spelade fifa 10, jag fick damp på dosan för den ville inte springa snabbare och göra som jag ville! Tror Johan blev lite rädd för mig... Hehe.

Jag ska nog sätta mig och göra lite matte nu, det behöver jag göra. Ska göra två eller tre sidor tills på tisdag då vi börjar gå igenom nytt, så det är bara att köra på! Vi jobbar med funktioner och algebra nu, det vi just har gjort har varit enkelt iallafall! (y)

Första nationella provet är vecka 6, det är vecka 2 nu och jag är lite nervös. Måste också prata med min lärare om vad som hände innan jul och allt hon sa. Får göra det imorgon!

Jag kommer nog inte att skriva något mer idag, kanske något enstaka inlägg. Tänker faktiskt fokusera på att göra matte och spanska idag.

Hörs kanske sen! ♥

It's a...

729817550f5fd0456d7d379961824d8a.png

Kolla varifrån!

It's a winter paradise outside, det är så sjukt vackert ute! Det är dock kallt, runt -20 ungefär. Ligger och tittr på skidskytte nu, heja Sverige! Fast det går inge bra.. Hehe


God natt

Nu ska jag ta och gå och lägga mig och sova, får ju trots allt lite längre sömn inatt och vill ta vara på det!

Hörs imorgon om internet är på min sida. Slutar 11.35 imorgon, får se vad jag gör då.

Sov gott! ♥

Elsas Mode

Det var någon som frågade mig vad Elsas Mode verkligen handlade om, så jag kopierade denna text från bokförlaget.
Om ni tycker att texten är för lång så kan jag kortfattat beskriva boken såhär:
Elsa kommer hem från New York och känner att inget duger. Hon flyttar till Stockholm och flyttar in hos hennes kompis Maria och börjar jobba på ett café. Hon blir less på alla som jobbar där, så en kväll bestämmer hon sig för att starta en modeblogg. Man får följa Elsa medan hon jobbar sig upp i modevärlden och blir bjuden till Paris av en väldigt känd person. Och självklart är det mycket mer roligt som händer, men det får ni veta om ni köper boken!

Under några hektiska månader har modegalna Elsa Gustavsson provat på sitt livs äventyr i New York. Nu sitter hon bedrövad på ett plan på väg hem till Sverige och föräldrarnas radhus utanför Borås. En sömnig småstad där bästa vännerna gått från shotsglada partyprinsessor till blivande mammor med egna radhus är det sista Elsa längtar efter.

Så inom kort ger hon sig av igen - till Stockholm. Först blir det inte riktigt som Elsa tänkt sig. Hon känner knappt någon i Stockholm. Snälla kompisen Maria hänger mest med sin pojkvän. Och de anställda på fiket där Elsa jobbar är Östermalmstjejer utan mycket till övers för en tjej från landet i Gina Tricot-plagg.
Men Elsa är inte vem som helst - hon har sina superkrafter. Sina Dumbo-öron som snabbt suger i sig all information om vad som gäller i Stockholms innevärld. Ett i det närmaste fotografiskt minne vad det gäller kändisoutfits. Och en osviklig känsla för hur man hittar nästa trend innan den ens kommit ut i butikerna.

Så en ensam kväll får Elsa en idé. Hon ska starta en modeblogg. Snart ägnar hon det mesta av sin fritid åt Elsas Mode. Och det fungerar! Bloggen blir foten i dörröppningen - plötsligt befinner sig Elsa i en värld hon alltid drömt om. Hon blir en del av Stockholms glamourösa modecirkus, får vip-inbjudningar till butiksevent, går ut på klubbarna kring Stureplan, och dras med ut till överklassens fester i skärgården.
Samtidigt som Elsa klättrar på Bloggtoppen och blir en maktfaktor i Stockholms modevärld är hon trots allt en 21-åring från Borås som inte är särskilt världsvan, har en förmåga att bli alldeles för berusad vid precis fel tillfälle och oftast snackar lite väl mycket om sig själv.

Och så är ju Elsa galen i snygga killar. Och den hon allra helst vill ha är superheta Hugo - Sveriges mest framgångsrika modedesigner. Den absoluta drömkillen som skjutsar runt henne i sin BMW x5 och tar henne på dejt till Paris. Men som även kan låta bli att höra av sig på en vecka. Och helst inte vill presentera Elsa för sina barndomskompisar från Djursholm. Är Hugo kanske trots allt lite för bra för att vara sann? Och vad ska hända när New York-pojkvännen Chris kommer till stan?

-

Den första februari, om två veckor, ska gymnasievalen vara klara.
Beslutsångest...


PH

Jag och mina kompisar har ett nytt gemensamt intresse, nämligen Paradise Hotel. Jag är helt galen i det!
Haha, helt sjukt vad deltagarna underhåller en. Jag och Nellie hade en rolig diskussion om det igår, och lite idag, och vi skulle fan kunna spela ut alla deltagare där (önsketänkande).
Själv hejar jag nog på Cimon eller Greta.
Och Pontus...? Vad är det med honom? Ni som tittar fattar nog! Hihi.



10-01-13

Haha jag ber om ursäkt för inlägget igår från mobilen, min fråga är varför inte å, ä och ö funkade? Konstigt...

Jag har jättesvårt till att få internet här nu, är typ något fel så därför kommer uppdateringen nog bli väldigt dålig tills på fredag.

Iallafall så har skolan börjat igen ju, det har varit helt okej ändå. Var lite trött idag bara, även fast jag sov mycket inatt? Vi började med hk idag och bakade pajer. Jag gillar inte hk... 
Imorgon har jag sovmorgon till 9 och slutar efter lunch, UNDERBART VÄRRE! Jag var nog den människa som blev gladast av det, skrek av glädje!
  

Hej, jag...

0-6127d78442c816174da5a3f2183a553f.png

Kolla varifrån!

Hej, jag ?r hos Johan p? hans f?delsedag, s? d?rf?r kommer det inga uppdatering. Ber?ttar mer om det imorgon! Puss?


FEL

Jag upptäckte ett fel när jag skulle skriva rubriken för dagens inlägg. Jag har skrivit tex. 09-01-11 hela tiden! Det är ju helt fel. Hahahaha

10-01-11

Hej hej, Internet har inte varit på min sida idag, därför har det inte kommit något inlägg tidigare idag.

Det var absolut inte kul överhuvudtaget att komma till skolan idag. Ställde klockan på 11.00 imorse och var trött när jag klev upp, så hur ska det gå att kliva upp klockan 06.45 imorgon då? Det återstår att se. Vi fick även börja med att göra ett nationellt engelska prov, bara på test förstås. Det var hörförståelse och det var segt.

Efter skolan gick jag ner till stan och gick runt lite. Både Moa och jag var trötta så jag åkte hem vid kvart över fyra. Jag kom hem med en present till min pojkvän, det var ju därför jag gick på stan, för att leta efter en present alltså. Han fyller år imorgon, så jag hoppas han blir glad!

Nu sitter jag och Johan här och fular oss framför min webcam, jadu, inte de snyggaste bilderna direkt... Hihi.
Vi bjuder på två!


BRÅTTOM

Usel uppdatering idag, jag vet.. Har suttit och läst ut boken och efter det tittade jag på The Hills weekend break och sen The City och The Hills nya avsnitt. Boken var iallafall SÅ JÄVLA BRA. Jag lever i Elsas värld i mina tankar fortfarande och längtar tills uppföljaren kommer ut!

Sitter och tittar på Johan Falk nu på fyran, gillar sådana typer av filmer faktiskt.

Imorgon börjar skolan och jag börjar inte förrän 12.35(!), så det blir ju sovmorgon ändå. Men jag vet inte om jag kommer blogga något innan jag går till skolan, vill ju ha sovmorgon så länge det går! Hihi. Efter skolan ska jag ner på stan och köpa en födelsedagspresent. Så jag vet inte riktigt när jag kommer uppdatera imorgon. Men ni får ha en trevlig dag imorgon iallafall!

Btw så håller Nellie på att fixa min design just nu, så snart blir det förhoppningsvis en liten ändring i bloggen. Det är efterlängtat!

Den här datorn är så seg, sitter vid den stationära, så jag skulle bara slänga iväg ett snabbt inlägg till er.
Tyvärr hinner jag inte ladda upp några bilder, dom är på min dator också, men det kommer när det kommer. Är ändå bara typ 4 st eller något... Men det är väl alltid något!

Vi hörs imorgon! ♥

090110

Jag känner mig verkligen inte pepp på att gå till skolan imorgon. Nu väntas nationella och att välja gymnasielinje under denna termin. Jag ska prestera bra som fan! Jag ska göra mitt bästa till att höja mig i några ämnen. Jag är inte pepp på att gå till skolan, men jag är pepp på att förbättra mina betyg.

Ska sätta mig och läsa ut Elsas Mode nu, snart klar. Och sedan ska jag göra en spanskaläxa jag har. Bilder från igår kommer nångång under dagen.


Hemma från Hanna

Kom nyss hem från Hanna där jag och Moa var. Vi tre tittade på Mamma Mia (kanske min tionde gång) och åt tosca-kaka och bara myste. Hade många sköna skratt också, det var efterlängtat!

Nu ska jag lägga mig och läsa, är verkligen helt jävla fäst i Elsas Mode!
Hörs imorgon. ♥

Det gick inte att lägga upp bilder nu igen... Lägger upp imorgon istället! Och då ska jag även skicka bilder till Nellie som ska göra min design =)


The Hills

Idag när jag vaknade så tog jag upp mobilen och tittade vad det skulle vara på tv under dagen. Såg att det var The Hills weekend break och blev glad och tänkte att jag kunde titta och se om jag hade missat några av avsnitten från den senaste säsongen, eftersom det börjar en ny på söndag.

Dom började med det första avsnittet från den senaste säsongen, det hade jag sett. När det var slut så hoppade dom helt plötsligt bak en säsong och så blev det avsnitt som sändes för jättelängesen! Jag tror ju att jag har sett de flesta, men att jag även har missat ett antal när jag var i Thailand osv. Därför blev jag jättebesviken då dom började sända från förra säsongen helt plötsligt..

Det irriterande är att dom har tagit bort den senaste säsongen från mtv.se och det gjorde ju inte det hela bättre.

Haha hur jag låter...


-



Eftersom jag är helt fäst vid denna bok lär jag nog inte uppdatera sådär jättemycket idag.

Ikväll har jag ingen aning om vad som händer. Vill göra nått iallafall!

Elsas mode, ett måste

Jag har ju sagt att jag ska börja ställa om dygnet, så igår gick jag och la mig runt tolv. Och då tänkte jag att jag kunde läsa lite, så jag började på en bok jag fick i julklapp, Elsas mode av Sofi Fahrman. Vet ni när jag la ifrån mig boken? Runt halv två på natten! Det är klart den bästa boken jag har läst på länge (förutom Twilight). Den är så peppande och den ger en verkligen en positiv anda. När man läser boken känns det även som att man kan uppnå vad man vill, bara man anstränger sig och inte ger upp. Det är precis det Elsa gör.
Jag tycker absolut att ni ska läsa Sofis debutroman, Elsas mode. Så ut med er på stan och köp den nu!
Ni kommer inte bli besvikna, jag lovar er.



Frågor

1. Är du singel nu?  Nej

2. Föredrar du långa förhållanden istället för korta?  Ja

3. Är du redo o satsa på ett seriöst förhållande nu?  Är redan i ett

4. När hade du sex senast?  Det angår inte er

5. Har du kört oskyddat sex?  Det angår inte heller er

7. Har du dumpat någon och sedan ångrat dig?  Ja

8. Har du någon gång varit riktigt svartsjuk?  Nja, eller jo, det har jag

9. Har du hållt på med någon för att göra någon annan svartsjuk?  Nej verkligen inte

10. Haft sex på fyllan?  Nej

11. Sagt jag älskar dig till någon utan att mena det?  Ja, men bara på skoj

12. Sagt jag älskar dig till någon och verkligen menat det? Ja

13. Sparat något från ett gammalt förhållande?  Sparat vadå? Ett föremål?

14. Somnat gråtande pga kärleken?  Hmm...ja, det har jag nog gjort nångång

15. Varit på en blind date?  Nej

16. Varit otrogen?  Nej

17. Ångrade du dig?  Jag har ju inte varit otrogen?

18. Har du lätt att bli kär?  Jarå, ganska. Eller det beror på..

19. Har du någonsin varit kär?  Jag är kär

20. Har någon du varit tillsammans med ljugit för dig?  Jag vet inte… Antagligen, men det vet ju inte jag

KOMPISAR

1. Har du nån bästa vän?  Bästa vän… Nej, snarare närmare vänner.

2. Är du ofta med dina vänner?  Ja, det är jag väl

3. Vad brukar ni hitta på?  Allt möjligt

4. Bästa minnet med nån vän?  Jag har så många bra minnen så jag kan inte välja!

5. Säg namnen på någon riktigt bra vän?  En riktigt bra vän är Niclas Hjelm

6. Kan du vara dig själv med dina kompisar?  Ja, det är klart

7. Har du hatat din bästa vän?  Haha, jag har ju ingen bästa vän. Har många nära vänner

8. Litar du på din bästa vän?  MEN

10. Har någon av dina närmaste vänner någonsin svikit dig?  Jag tror det, om det hade varit så har jag nog förträngt det

11. Har någon av dina närmaste vänner fått dig att gråta?  Ja

12. Vart bor din bästa vän? -

13. Snackar du och dina vänner mycket skit om andra?  Nja, inte mer än andra

14. Har du ljugit för någon kompis någongång?  Nej, kanske bara små saker som vi har skrattat åt sen

15. Har någon kompis ljugit för dig någongång?  Det är jag relativt säker på

16. Ljuger du för dina vänner ofta?  Nej!

17. Vilken kompis var du senast med?  Johan

18. Ställer du upp för dina vänner ofta?  Om dom behöver mig ställer jag alltid upp för dom

19. Vilka/Vem är du mest med i din klass på skolan?
  Typ alla!

20. Två stycken vänner som du känt sen du var liten?  Julia, Jakob och Pär. Vet att det är tre

SISTA SOM

1. Du fick en puss av?  Johan

2. Sov med dig i samma säng?  Johan

3. Du delade ett riktigt skratt med?  Jag vet faktiskt inte..

4. Du gick på bio med?  Oj... Mina vänner, ganska många var vi!

5. Du höll i handen?  Vem tror ni? 

6. Du gick på stan med?  Johan och mamma, haha

7. Du delade en pizza med?  Hahah, jag har faktiskt ingen aning!

8. Du ringde?  Mi madre

9. Skickade ett sms till dig Klara

10. Du kramade?  Mamma

11. Gjorde dig lite besviken?
  Vet faktiskt inte

12. Gjorde dig mycket besviken?  Samma svar där!

13. Du skrev med på msn?  Ridowan

14. Du snackade skit om?  ?

15. Du åkte bil med?  Mamma

16. Gav dig en komplimang?  JAg har ingen aning!

17. Du kollade på film med?  Johan

18. Du åt med på resturang?  Jag, Klara och Cornelia skapade våran egna restaurang hemma hos Klara! Nej men om inte det räknas så var vi en väldans massa folk som jag inte orkar skriva namnen på

19. Betalade något åt dig?  Hmm...skulle chansa på mamma eller pappa

20. Grät inför dig?  I have no idea


Spindelharpan

Vet ni vad jag gjorde när jag inte fick igång internet här? Jag spelade spindelharpan!
Dock sög jag och fick starta om fem gånger innan allt gick ut. Hihi

Och det gick inte att ladda upp bilder...

Surfar på en plupp

Okej, eftersom vi inte har trådlöst internet hos pappa så är det lite roligt faktiskt. Det finns femtioelvatusen olika trådlösa nätverk i närheten här som jag skulle kunna koppla upp mig på, men alla har säkerhetsnyckel! DUMMA DUMMA SÄKERHETSNYCKLAR SÄGER JAG BARA! Iallafall så hittade jag ett oskyddat tillslut men med bara en plupp...

Nu kanske ni tycker att jag lika gärna kan gå och sätta mig vid den stationära datorn, men vet ni, det orkar jag inte! Haha, den är så seg. Ni förstår att vi har JÄTTEMÅNGA bilder och låtar på den datorn så den kraschar ju typ snart. Vi har köpt en extern hårddisk, men när min syster skulle fixa med den så laggade ju den sönder. Sen har hon inte försökt igen. Vi får nog ta och ta tag i det där!

Iallafall så har jag kommit till pappa nu. Skulle egentligen ha varit ute med några kompisar, men eftersom det blev bestämt så sent så var det ingen mening att hoppa på en buss. Men sånt är livet.

Ikväll hade jag tänkt att gå och lägga mig lite tidigare än vid ett-två på natten, så jag kan somna på söndag. Men innan dess så ska jag nog kika på någon bra film. Let's dance är på i bakgrunden, ville bara titta på Elin Kling när hon dansade. Hon var helt okej faktiskt!

Nu ska jag gå och hämta lite vatten att dricka. Apropå det så har jag godislöfte och ska ha det hela året ut! =)

090108

Är det bara jag som måste ställa om dygnet? Somnar vid ett-halv två på nätterna och vaknar vid tolv. Kul att på söndag måste jag somna vid elva och kliva upp klockan 7... Det känns inte bra! Haha.

Johan åkte nyss hem för han hade träning och jag ska ta och städa rummet och sedan ska jag åka till pappa. Kvällens planer är fortfarande oklara så vi får se om det blir en skön hemmakväll eller om jag ska göra något annat.

Nej men nu ska jag ta och städa!
Hör senare.


IT'S STILL COLD OUTSIDE!

Hej, blogg.se har dampat varje gång jag hade tänkt att skriva idag. Vad var felet? Jaja, kul var det inte iallafall. Hehe.

Jag sitter och tittar på The break up nu med mamma och Johan, har dock sett den 2 gånger förut men det funkar.
Det är fortfarande riktigt kallt ute, hela -27 idag. Dock tvingade jag och Johan oss ner till stan och gick på JC-rean, Johan köpte en snygg skjorta från Diesel och nån grå tröja från nått märke.

Jag sitter på mammas dator nu och tittar på bilder från Thailand och åhhhh... jag saknar det som en galning! Skulle göra vad som helst för att få åka tillbaka dit snart igen.

Nej men nu ska jag vara social igen. Skriver kanske något mer ikväll annars så hörs vi imorgon. ♥


It's so cold



Jag sitter och dricker chai latte i min ensamhet. Det är ingen hemma och jag fryser om fötterna igen :(
Haha vad deprimerad jag låter.

Har precis tittat klart på One Tree Hill, det sorgligaste avsnittet i hela OTH:s historia kom, då Keith dog.. Det är så sorgligt. Jag har bara 4 avsnitt kvar på den tredje säsongen, så sen får jag gå och köpa nästa box. Jag har sett alla OTH avsnitt förut, men dem är ju så bra så jag kan inte sluta titta på avsnitten!

Jag ska ta och ta tag i mig själv och gå och klä på mig och fixa lite. Ska nog träffa Johan sen. Och så måste jag laga mat eftersom mamma och Tobbe tydligen redan hade ätit hos Hallmans.

Hörs sen!

Eee PC

Jag har inte hunnit med att kollat på något Ugly Betty avsnitt ännu för jag fastnade framför datorn.
Istället tänkte jag visa bild på min dator som jag fick. Skrev inte så mycket om den då.

Det är iallafall en Eee PC Asus som har en 11,6" skärm. Den är svart och det är Windows 7, det nyaste Windows alltså. Det finns en massa roliga funktioner på den. Man kan zooma, rotera, scrolla osv jätteenkelt med bara några drag med fingrarna. Du kan även zooma in när du sitter på internet och så kanske du ser dåligt så kan man zooma så mycket som man vill! Det finns även en inbyggd webcam i den. Den har vunnit många priser och anser vara den minidatorn som slog igenom bäst under 00-talet.
Ja, vad mer finns det att säga? Den är jättebra tycker jag iallafall!



090106

God morgon! Eller god eftermiddag?

Jag sitter nere i soffan och fryser om fötterna, det är väldigt jobbigt ska jag tala om för er. Jag har heller inte sovit något inatt för jag har varit så rädd och paranoid. Typ. Det är nämligen så att jag har vaknat flera gånger inatt av att någon är i mitt rum, fast ingen är där. Det har varit väldigt jobbigt och därför har jag fått väldigt lite med sömn och bett om att det skulle bli morgon. Och det blev det ju aldrig...

Ja, så har min natt sett ut. Den har varit väldigt jobbig faktiskt. :(

Iallfall så sitter jag hemma själv nu för mamma och Tobbe är och tittar på några hundvalpar (hoppas dom köper en!) och sedan ska dom hem och fika hos familj Hallman. Själv så ska jag nog sätta mig och titta på OTH lite, kanske Ugly Betty eftersom jag ligger efter med 3 avsnitt.. haha. Jag ska helt enkelt bara ta det lugnt idag!

Det är fortfarande kallt här, -24 här idag. Så därför föredrar jag att stanna inne idag, för det värsta som finns är att frysa. Okej, kanske inte det absolut värsta, men jobbigt är det iallafall!

Men jag återkommer lite senare för nu ska jag kika på Ugly Betty.
Puss!

Godnatt

Nu hade jag tänkt att sova, klockan är ju trots allt halv två!

Imorgon har jag ingen aning om vad jag ska göra. Ska nog bara ta det lugnt och vara ifred för ett tag, var längesen jag var det. Skulle vara väldigt skönt faktiskt.

Godnatt, vi hörs imorgon. ♥

Night @ Klaras!

Har precis kommit hem från Klara. Har varit borta hela dagen!
Åkte ner till stan runt två och var där ett tag. Klara och jag åkte sedan hem till mig och gjorde lite allt möjligt, tog bussen till kvantum och sedan gick vi hem till henne. Det är så jävla kallt ute! Tur att vi åkte hem från Åre igår, var -30 grader där idag.

Cornelia kom sedan till Klara och vi beställde hem mat, tittade på film och Paradise Hotel och bara myste. Var väldigt trevligt att umgås med mina tjejer som det var så längesen jag umgicks med!

Tog lite kort som jag tänkte visa nu. Köpte förresten en ny tröja idag på stan från MQ, ni får se den någon annan gång. Orkar inte ta kort nu, hihi..


Klara har så himla fint rum och hus!


Våran efterrätt, haha...

Mot stan!



Nu sticker jag in till stan!
Hörs sen. ♥

090104




Jag har ont i nacken :( hehe...

Tänkte berätta lite om min vecka i Åre. Åkte upp dit förra söndagen och då var jag med pappa. På onsdagen så åkte jag till mamma i Tegefjäll för att bo där och fira nyår där också. Våra vänner från Göteborg var där så jag hängde mycket med Matilda, och även hennes söta syskon.
På nyårsafton kom Johan upp och vi hängde med massa familjer senare på kvällen. I början på kvällen så kom Linda och alla hennes kompisar dit och röjde som bara fan! Min mamma röjde nog mest... hihi.

Ja, och sen var det en massa mysiga dagar i Åre med skidåkning och bara häng. Är hemma nu iallfall, vet inte hur länge jag blir hemma. Åker nog upp till Åre om några dagar igen.

Imorgon ska jag träffa Cornelia och gå på stan och se om jag kan hitta något nytt till garderoben. Jag hittade ingenting på mellandagsrean... Köpte bara en OTH box, hihi :D

Vi hörs antingen imorgon eller senare idag. Klockan tio börjar PARADISE HOTEL IGEN! Grattis! Haha.


Nyårsbilder




Sen blev det tolvslaget och massa, kameran slutade att följa med iallafall!

Home again!

Hej!

Jag åkte till Åre dagen efter jag skrev senast, och samma dag som jag skrev hade jag sjukt mycket att göra. När jag väl kom fram till Åre försökte jag skriva väldigt ofta, men min iPhone dampade. Gick in till Telia i Åre två gånger men dom var ju bara efterblivna. Nu funkar inte ens mms funktionen... Får gå och fixa det i stan.

Jag firade nyår i Åre, otur som jag hade så blev jag sjuk så det var inte så himla kul. Johan kom upp och gjorde mig sällskap iallafall, vi hade ju våra kompisar från Göteborg där också. =)

Uppdaterar strax igen med nya bilder!

RSS 2.0