Gårdagen

Kommer bli sämst uppdatering nu under yran pga. vaknar sent på dagarna, sen yrar jag hela kvällen och sen så kommer jag hem vid tre på nätterna så det finns inte så mycket tid kvar om man säger så.

Hade en helt okej kväll igår, hoppas på bättre idag då det är bättre väder och bättre artister! Igår regnade det nämligen i typ en timme, sug.

Ikväll blir det första stoppet på Veronica Maggio med mina kära vänner. Sen blir det nog till att kika på Lorentz & M.Sakarias och vem vet, kanske tittar förbi på Ulf Lundell? Haha men han har ju några härliga låtar. Kanske.
Drar nog iväg på Silent Disco igen, fast då hoppas jag att alla mina vänner hänger på! För jag och Moa kikade in där igår, hahahhaha säger jag bara. Fullt med folk som stod med hörlurar på huvudet och stod och dansade galet. Så om man tog av sig hörlurarna där musiken kom från såg det helt sjukt ut, men det var ganska roligt.

Blev lite bråk igår också så jag hoppas alla är okej idag!

Men nu ska jag ta och se om jag får tag i Madde så jag kan gå och hämta min väska där, men hon svarar ju inte.

Vi hörs imorgon förhoppningsvis! Har fortfarande inte hittat kamerasladden....

Kamerasladden är borta

Nu tyckte jag att jag var jätteduktig som har tagit massa bilder ikväll, vad händer inte då när jag kommer hem? Jo, min kamerasladd är borta! GRATTISSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jag har damp nu. =)
Ska be mamma komma hit med usb-mojängen så jag kan lägga in alla bilder, för det är ju inte roligt att läsa massa skit bara, bilder är ju det man vill se. Även fast jag kan suga på att lägga upp bilder...Något jag får ändra på! Onödig text nu.

Jag och Hanna har kommit på en jättebra idé till bloggen som ni kommer få se framöver! Om vi nu lyckas ta oss i handskarna och fråga. Fast det kommer gå skitbra nu under yran och allt!

Vet ni? YRAN BÖRJAR IMORGON! YEYYYYYYYYYYYYYYYY! Om jag är pepp alltså! Ska till Joel med tjejerna och hans kompisar innan allt börjar, sen drar vi ner och så väntas det en lång kväll ute, lär ju komma hem vid typ tre på nätterna men det är lugnt, livet leker. Sprang runt i högklackat nere på stråket idag, det gör jag aldrig om säger jag bara. Hej ojämn mark, och jag som tycker det är busenkelt att gå annars. Jaja. Får se om det dyker upp några bilder imorgon, tills dess slänger jag upp en bild på alla artister jag ska se!

Puss. ♥

Snabbt

Nu blir det ett väldigt stressat inlägg! Ska strax åka iväg och träna, hoppas det går bra. Är faktiskt inte pepp, hehe.
Ikväll kanske jag drar ut och träffar lite folk.
Hörs sen. ♥

Min morgondag

Mina planer för morgondagen är nog att kila ner på stan en snabbis och leta efter en väska. Någon som har något tips på någon snygg? Tipsa mig isåfall!
Sen på kvällen tror jag att jag ska ta en titt på Marmelad Orkestern som spelar, ett av Sveriges största coverband där min kompis Nellies pappa spelar faktiskt. Det är ganska coolt, haha. Iallafall så spelar dem nere på stråket nu och började redan idag men då var det ju träning på schemat. Ska nog faktiskt dra med mig Madde ner dit, så längesen jag träffade henne nu. Saknar tjejen. Ni har ju inte fått sett en enda bild på henne så ska slänga upp det strax också.

Får se om jag har fullt upp hela dagen imorgon eller om jag finner tid för bloggning, ni märker nog det under dagens gång om det kommer några inlägg eller icke. Annars får ni ha en bra dag, för det ska jag ha! Haha.

Men nu kommer bilder på Marmelad Orkestern och Madde! Förresten så åker kameran med imorgon så vänta er bilder...

Självaste Marmelad Orkestern! Vet dock inte hur gammal bilden är.. Hehe

Enda bilden jag hittade nu på min vackra vän, visst är hon fin? :')

Tv-nörd...

För er som ville veta vilka tv-program jag följer så kan jag ta och berätta det också. Om jag kommer ihåg alla vill säga.
Dessa tv-program följer jag:
Desperate Houswives
Greek
Lost
Prison Break
24
Medium
Ugly Betty
Privileged
Friday Night Lights

iiiih, hjärnstopp för tillfället...
One tree hill
Cityakuten (dock gick nyss sista avsnittet av det föralltid...:()
Grey's Anatomy
Top Model

Det var alla jag kunde komma på för tillfället. Haha är säkert flera som jag nu har glömt, men det får ni leva med. Följde OC slaviskt också och jag älskar det som en tok fortfarande. Det är nästan den bästa ungdomsserien som har gjort, jag ÄLSKAR verkligen OC! Låter faktiskt väldigt besatt nu märkte jag. Haha.

Idag har jag suttit och tittat på 3 Friday Night Lights avsnitt, 3 Greek avsnitt och 3 Privileged avsnitt. Eller det kan hända att jag inte hann se alla. Har iallafall minst 1 avsnitt kvar av varje att se.

Kalla mig inte en no-lifer nu, för jag gör så mycket mer än bara sitta och titta på tv om dagarna. Oftast blir det bara 1-3 timmar om dagen, inte så mycket. Och det är oftast på morgonen eller sena kvällen när jag inte har något att göra.


Sveriges sexigaste man!!!!!!

När jag läste Nellies blogg nyss och såg att hon hade skrivit nått om Mikael Persbrandt så var jag bara tvungen att berätta för er att jag tycker han är SÅ JÄVLA SEXIG! Haha, han är typ Sveriges sexigaste man, helt ärligt! Ni måste hålla med mig!? Åh, får typ orris när jag tittar på honom som mickan brukar säga...
Och hur sexig är han inte i Beck filmerna?! Eller han är ju förstås sexig i alla filmer och även utanför tv-bilden, eller det vet jag ju faktiskt inte, har inte sett honom med egna ögon framför mig. Haha åh vad jag babblar på nu..

Harry Potter

Vad jag nu tyckte om Harry Potter och Halvblodsprinsen ska jag berätta för er.
Jag är ett stort Harry Potter fan, har läst nästan alla böcker (iallafall de fyra senaste) och jag älskar dem verkligen. Man får följa med i en värld som inte finns, haha, ja, men det är så det känns. Man får titta in i en annan värld. När jag läser Harry Potter, eller vilken bok som helst, så blir det som en film för mig. Jag ser bilder framför mig i huvudet och det är därför jag tycker det är så roligt att läsa. Men nog om det, nu till vad jag tyckte om filmen.
Jag ger den 3/5, absolut inte den bästa filmen. Jag tyckte det hände för lite i filmen, vilket resulterade i att jag blev väldigt trött och min syster som är det största Harry Potter fanet, t.om. större än mig, fick sitta och picka på sig själv för att hålla sig vaken. I boken Havlblodsprinsen så händer det en massa mer saker som dem inte tar upp i filmen, det brukar ju vara så med filmer, men det är så himla tråkigt. Det är i slutet allt börjar att hända, men det är inte tillräckligt för att göra filmen bra. Det var nästan en liten besvikelse att se den. Visst kommer jag alltid ändå älska Harry Potter. Läste förresten nyss ut sista boken, Harry Potter och Dödsrelikerna, den var så jääääääääävla bra! Jag vill berätta allt som händer i den men det ska jag såklart inte göra. Synd att det var den sista boken alltså...

Bad day

Jag blir lite sur på mig själv när jag säger att jag ska uppdatera mer när det ändå inte blir så i slutändan, jag kan alltid försöka, men kan inte lova att det blir så.

Iallafall så hade jag inte tid att skriva igår för direkt på morgonen när jag hade klivit upp och fixat mig och så, då stack jag iväg och tittade på fotboll, sa hejdå till Johan och lite sånt. Sen var det hem direkt och städa och sen åka till pappa (som har brutit revbenen så han är handikappad) och direkt när jag kom fram hit skulle jag och min syster tydligen iväg på bio. Harry Potter. Och som vi längtade när vi satt inne på bion och väntade på att den skulle börja, min syster var typ helt galen. Skriver mer sen om vad jag tyckte om filmen.
Iallafall så kom jag typ hem efter tolv då och gick och la mig, skönt att sova tidigt någon dag! (y)

Idag så har jag suttit och tittat på alla möjliga program jag följer som jag inte har sett de senaste veckorna, har ändå typ hälften kvar. Jobbigt värre... Skriver mer om det senare också!

18.30 var det dags för träning igen, om dom körde slut på oss? Ja. 
Var jag bra i andningen? Nej.
Hur var min ljumske? Dålig.
Blöh, det gick dåligt idag på träningen. Min ljumske kan ta sig nånstans och min astma likaså.. Tror jag har svininfluensan dock. Skämt åsido.

Nej men nu ska jag skriva vad jag tyckte om Harry och så. Har inga intressanta bilder att ladda upp heller.
Dålig dag, jaaaaaa.
Puss!

Dålig uppdatering

Hej!
Förlåt att jag inte har skrivit något idag men ställde klockan imorse och åkte sedan iväg till stan och gick runt där med tjejerna.

Iallafall så hade jag en riktigt trevlig kväll igår!
Kom till Rebecka runt fem och vi satt och chillade och drog sedan och köpte mat. Vi köpte en pizza som jag, hon och Moa delade på. Haha tjockisaaaaaaaar. Nerå. Hanna kom sedan till oss och vi gick ut runt 19.30 och mötte upp en massa massa massa annat roligt folk. Kvällen började lite drygt men när vi sedan började röra oss ner mot stan runt 9-halv10 tiden så blev det riktigt roligt. Det är ju så mycket folk här eftersom stråket har börjat och för er som inte vet vad det är så är det en massa tält som är uppsatta nere vid hamnen och badhusparken där det är massa olika krogar och matställen som håller i där som man käkar, lyssnar på musik, festar och en massa. Det är även kvar under yran och jag skojar inte när jag säger att det är sjukt mycket folk. Jag kan inte förklara så himla bra vad det är, man måste se det med egna ögon. Och för er som inte vet vad yran är så är det en festival här i Östersund. I år har vi artister som Lady Gaga, Timbuktu, Petter, Veronica Maggio, Dead By April, Anna Ternheim, Sahara Hotnights, Ulf Lundell, Thåström, Lorentz&M.Sakarias och massa massa mer, ni kan kolla in hemsidan på http://yran.se. Det är riktigt mycket folk här i Östersund under den tiden så det är mycket roligt.

Ska strax åka iväg till Johan och träffa honom, han åker ju bort imorgon och vi ses inte på resten av sommarlovet, så vi får se vart allt leder.

Och jag tog inte med mig kameran igår och därför har jag inga bilder, visar er bilder när jag har fått dom.
Imorgon ska jag även till pappa och bo där i 4 veckor nu. Blir nog tyvärr inte så mycket uppdatering imorgon heller, men vi hörs när vi hörs då. Hehe.
Ha det bäst!
Puss!


At becks place

Nu sitter jag hos Rebecka med henne och Moa.
Hanna kommer strax och vi ska dra ut.
Kommer inga fler inlägg ikväll så vi hörs imorgon.

When love takes over

Tjolahoppppp!
Jag sov för länge idag så jag blev sur på mig själv när jag vaknade, vaknade vid ett, yey! Hatar att sova bort dagarna.

Iallafall så hade jag riktigt trevlig kväll med Moa och Rebecka igår, vi var ute och chillade typ. Träffade Michaela en snabbis senare på kvällen också, riktigt längesen man såg henne nu så det var roligt. Träffade Johan och John också, vi åkte hem och åt tårta hos Rebecka eftersom hon fyllde år, hihi. Det blev massor med bilder igår, ska lägga upp några stycken så ni får se vad vi hade för oss.
  
Bytte till mina Converse istället

Lekte i båtar


SEN DRYGADE VI OSS OCH SATTE PÅ OSS ROSA LÄPPSTIFT FÖR ATT HÄRMA DESSIE



Ikväll ska jag hem till Rebecka och äta middag med henne och Moa sen drar vi ut antar jag.
Nu ska jag läsa ikapp mig med alla bloggar jag inte har kunnat läsa på över en vecka och halkat efter i.
Vi hörs sen! Puss.

Nu drar jag!

Nu drar jag ut på äventyr, ha en bra kväll!


Lyssna på den här låten under tiden också! =)

Dagens outfit



Min käre kamera har fått något cpfel så det blir bara alldeles suddiga bilder, ska försöka fixa det så fort som möjligt. Därför blev det en dålig bild på dagens outfit, tagen med mobilkameran. Men det är väl alltid något.

Tröja: MQ 249:-
Jeans: Zlave, Cheap Monday, 400:-
Skor: Din sko 499:-


Tonight

Ikväll så ska jag möta upp Moa och Rebecka för lite mys med dom.

Rebecka fyller nämligen 15 år idag, min tjej får cykla utan hjälm nu! Får se vad vi hittar på, blir antagligen något trevligt.

Kommer nog inte kunna blogga något när jag kommer hem eftersom datorn jag alltid använder har fått virus så nu sitter jag vid mammas laptop för den andra datorn är upptagen, som alltid.


Ska ta och skynda mig och hoppa in i duschen nu! Skriver något mer innan jag drar iväg, kanske bjuder på en dagens outfit också. Eller kvällens kanske man ska säga, eftersom just nu sitter jag i en stor tröja och ett par shorts. Hehe.


Bjuder på min favoritlåt för stunden nu så ni kan lyssna! Michael Jackson (L)



Gårdagen i bilder

Igår kom Moa hit och Tobbe kom och hämtade oss och så skulle vi ner till hamnen för vi skulle åka båt.
Det var jag, Moa, Linda, Tove, Pauline, Tobbe, Mamma, Uffe, Ullis, Elin, Oliver och Johanna som åkte. Det var jättemysigt!
Sen drog jag och Moa hem till mig och så kom Hanna Å hit och vi busade en massa, tog en hel del kort. Jag har tyvärr bara några, men Hanna har alla andra. Får se när jag får dom. =)
Nu kommer bilder från båten och sen från kvällen.


Moa

Söta Elin

Moaa =)



Hahahaha är det enda jag kan säga! OSERIÖST


Moa fick Michael Jackson näsa!

Söta Oliver, haha =)

Kan också vara galen...


Haha Hannaaaa och jag

Haha vad säger man?

Moggebaaaaaaaaaarn.

Bjuder på mera bilder senare när jag har fått alla! =)

Kläder

Här är kläderna jag köpte, har inte hunnit tagit kort på alla tyvärr!


Två nya bikiniöverdelar, lite vanliga såna bara. Bilden gör tyvärr färgerna inte rättvisa. Kommer från Twilfit.

En klänning från Top Shop, här syns inte den så bra heller! Får ta ett nytt kort på den när jag har den på mig istället. Den kostade 499:- tror jag..

Vanliga shorts, ett par lite längre och ett par lite kortare. Här syns inte dom heller så bra, haha vilka dåliga bilder jag har tagit. Men tog dom så sent på kvällen så jag var nog så trött att jag inte kunde bry mig.
Gina tricot 199:- kostade dom svarta och dom beiga är från Sisters och kostade 100:- på rea, så varför inte köpa?


Jeans shorta från Gina Tricot, 250:-


Ett vanligt linne, sitter asskönt på kroppen! 149:- från Gina Tricot.


Tröja från MQ, 249:- sitter skit snyggt på kroppen!


Randigt linne från H&M, kände att jag ville ha ett vanligt randigt linne. Kostade inte mycket alls.

Det är det enda jag har tagit kort på. Har också köpt plånbok och några baslinnen men det hann jag inte ta kort på. Sen har resten av pengarna flygit iväg åt Liseberg, mat och massa annat. Fast har pengar kvar som tur är. Men  nu försvinner 1000:- till yran, tredagars!

Bilder Gothia 09

Och det har bara varit mobilbloggning under hela veckan. Skäms Linnea! Haha.
Nu ska jag bjuda på bilder, de jag hinner ladda upp nu vill säga. Här är bilder från gothia framförallt, sen kanske det kommer från båtturen igår och kvällen. Bilder säger ju mer än ord.. =)


Cornelia sov hos mig dagen innan, vi gjorde världens godaste smoothie.


Hon var taggad till hundra(?)


Packniiiiing! En full resväska med endast kläder och en hel bag med bara fotbollsgrejor och lite annat.
Plus en väska med mina viktigaste grejer, smink, laddare, bok, mat osv..


Min fina vän Rebecka innan vi hoppade på bussen mot Göteborg


När vi kom fram var vi överlyckliga och sprang iväg till en lekplats och lekte, hehe

Sen dagen därpå, måndagen, var det dags för vår första match och sen invigningen på kvällen. Den var enorm!



Det gjordes en hyllning till Michael Jackson också


Sedan skulle vi köra guitar hero, så det delades ut plastbitar med olika färger på, våran sida var grön.


Jenny och Cornelia var pepp!


Den gula sektionen. För er som inte vet så var invigningen på Ullevi och hela Ullevi var fullsatt, alltså var det över 50.000 personer där inne, stämningen var sjuk alltså!


Svenska flaggan kom ut också, som den sista och största.
Ett lag från alla länder som var med kom ut och bar runt på deras flagga, det rörde sig om ställen som Uganda, Sydafrika, Kanada, Italien, Portugal, England, Frankrike, Grekland, Tyskland, Litauen, Irland och ja, massor mer länder var också med. Det var ställen från hela världen helt enkelt.


Sen bjöds det på fyrverkerier!







Sedan var invigningen slut efter alla fyrverkerier som var det sista som hände, då vare hem och sova. Här är bild från match dagen därpå. =)


Bollen i luften

Matchen mot Tyskland.



På spårvagnen in mot stan och sedan Liseberg senare på kvällen.
Jenny och Cornelia.


Rebecka var också med oss


Cornyyyyyy på Liseberg!


Sen togs inga bilder förns torsdagen eller fredagen, här spelade vi fotboll med fransmännen.


Cornelia och våra vänner från Skåne


Och hej stökigt rum, så går det när man bor 19 tjejer i ett litet klassrum!


Dansbattle mot fransmännen, har massa filmer från det jag kommer lägga upp senare! =)






Våran söta fransman, Ridowan eller hur man nu stavar hans namn, haha. 


Vi och några av fransmännen




Cornelia och hennes tysk

:)

Haha världens drygaste kille som hade lärt sig orden knulla och pulla på svenska, om han var kåt? Ja! Haha han var cp.

Haha blicken på han. Detta var den snälla tysken, eller alla var snälla, men han var snällast. =)


:)


Sista frukosten, och om vi var ledsna... JAG VILL TILLBAKAAAA :(


Här är hemma hos familjen Jansa i Göteborg där jag bodde efter gothia. Min syster på bilden häääär.


Här är bara några av alla bilder jag har tagit när jag har varit borta, har tagit massor men orkar inte ladda upp flera!
Strax kommer ett inlägg med kläderna jag köpte.


Jag håller inte vad jag säger

Jag hann inte skriva något igår när jag kom hem för johan kom sen sov han här och imorse drog vi ut med båten och ikväll har jag vart med moa och hanna så ingen tid över. Imorrn laddar jag upp massor med bilder! Imorn ska jag även fira rebecka Natti!:)<3

Icke sa nicke!

Nu ska jag visa bilder från min vecka! Även på kläderna jag har köpt. =)

Så tänkte jag skriva, men nu måste jag skynda mig iväg! Ska iväg till Ullis, Elin och Oliver på kaffe och bullar haha och måste hoppa in i duschen innan. Så jag lovar att visa alla bilder när jag kommer hem därifrån. Känner att det har blivit väldigt dålig uppdatering nu på sistone, lovar att bli bättre.
Hörs sen. Puss.

Min vecka

Nu ska jag ta och berätta om min bästa vecka!

Söndag:
Cornelia sov hos mig och vi klev upp 05.30 och gjorde oss i ordning och sen gick bussen från lillänge klockan 7!
Vi var sedan framme i Göteborg runt 19.30 då käkade vi och packade upp.

Måndag:
Väckning 7.30, käka frukost och sen match. Bussresan satt fortfarande kvar i benen så vi förlorade med 2-0.
På kvällen var det dags att åka iväg till invigningen på Ullevi som var helt underbar. Åh, ryser när jag tänker på det!
Sen åkte vi fullproppad spårvagn hem. Det här är sammanfattningen av den resan med ord:
Brudar, brudar ge oss en sång!

Tisdag:
Väckning 7.30 sen frukost och match som vanligt. Vi mötte Tyskland och spelade skitbra! Men dock förlorade vi med 5-0. Dom gjorde 4 mål i andra halvlek...illa.
På kvällen hade mamma och Corrans föräldrar hand om oss och vi fick åka in till stan, så jag, Rebecka, Corran, Cazzie och Jenny drog först in på stan en snabbis sen åkte vi till Liseberg och var där resten av kvällen.

Onsdag:
Väckning 8.00 tror jag det var idag, sovmorgon yey! Haha. Frukost och allt som vanligt sen.
Matchen hade vi 13.40 så vi hade fritt fram tills dess men då låg man typ bara och vilade för man var så jäkla trött efter gårdagen. Vi förlorade med 4-2 mot ett lag från Göteborg.
Då gick vi till b-slutspel och spelade match 20.15, så då var det bara hem, käka, duscha, vila, sen ge oss iväg till stället vi skulle spela match på. Alla var inte så jäkla peppade direkt, trötta, skador, huvudvärk och allt vad det nu var. Själv hade jag mitt lår och ljumsken som jag sträckte till värre första matchen också. Det var jätteskönt att komma och spela på konstgräs och fullstor plan och allt! Så det var en rolig match. Dock förlorade vi fast vi spelade bra.
Alla hoppade typ runt av glädje fast vi hade åkt ut för vi hade fritid hela torsdagen och fredagen. Hehe. Seriöst lag, jaaaa!
Vi åkte hem och duschade sen var vi ute och hängde med skåningar, tyskar, fransmän och lite roligt folk. Sen vare godnatt!

Torsdag:
Klev upp vid 9 och käkade frukost, sen fixade vi oss och så drog jag, Jenny, Cornelia, Cazzie och Rebecka in till Liseberg. Eftersom vi kom dit så tidigt hade det inte hunnit bli några långa köer än så det var nice. Så vi sprang runt lite där. Jag, Jenny och Cornelia drog åt ett håll och Rebecka och Cazzie åt andra. Jag, Jenny och Corran träffade våra vänner från Skåne och åkte med dom. Sen mötte vi upp resten igen också. Jag och Corran tog sedan bussen hem från Liseberg till Frölunda torg där vi fick gå ifrån, aldrig mer säger jag bara. Vi gick igenom något invandrar område och där satt det några tjejer och killar som var yngre än oss och börajde skrika typ såhär "åh, era jävla fjortisar, gå och ställ er på gatan där ni hör hemma och sälj er! Flator flator flator! Vi ska fan döda er", ja typ så lät det. Vad vill dom? Jag och Cornelia gick skrattande därifrån men ändå tog vi spårvagnen hem resten av tiden så vi skulle slippa sånt där.
Jag och Corran fixade oss och hoppade på spårvagnen till discot. På spårvagnen mötte vi ett tyskt lag som bodde på Tynnered skolan som vi käkade på, typ 1 min från min skola. Hahahha dom var faktiskt sköna och pratade på en massa. Vi visade dom till discot sen så vi hängde med dom ganska länge och roligt var det, fast det fanns även en riktigt kåt tysk med där som hade lärt sig orden knulla och pulla så han pratade om såna saker hela tiden, fick nog tillslut då det blev för mycket dock. Men väl framme vid discot stod vi i kö ungefär 20 min sen var vi inne, mötte upp Rebecka, Cazzie, Elin och Matilda och dansade ett bra tag. Tyskarna var också med oss! Sen drog vi hem alldeles svettiga. Corran flippade ur på bussresan hem säger jag bara... Haha jävla sköning. Sen vare natti natti.

Fredag:
Väckning, duschade, käkade och sen drog vi in och shoppade jag, Rebecka och Cornelia. Innan det så träffade jag min tyska vän också och bestämde tid med honom under kvällen då vi skulle träffas. Jag ska visa bilder på allt jag shoppade senare! Mötte upp resten av laget för att se en final, sen käkade vi på Pizzahut. Sen drog jag hem och kom 1,5 timme för sent så tysken var borta... Vi hade dansbattle mot fransmännen och så gick jag iväg och pratade i telefon så träffade jag deras lag och bestämde ny tid med dom. Tappade bort alla så det var jag och Jenny och sen så var det dags att gå och lägga sig, och om tårarna rann då alltså.... Åh. Saknar alla så mycket att det inte finns ord. Vill tillbaka.

Lördag:
Väckning 6.00 och sen packade vi, åt frukost, städade och sa hejdå till fransmännen. Ridowaaaaaan <3, han är sjukt söt. Ska visa bilder på honom sen. Bara 12 också men så omtänksam. Hihi. Sa hejdå till dom och sen var hela äventyret slut... Jag åkte till Kållered till familjen Jansa och stannade där tills idag.

Jag lovar att jag ska visa bilder på allt imorgon! För nu dampar mamma på mig eftersom jag sitter på hennes dator för den andra datorn har virus och Anton har sin dator på lan.

Vi hörs imorgon då jag ska visa alla bilder!
Sov gott. Puss!


Hemma

I'm home!
Skriver alldeles strax ett inlägg om min vecka.
Nu: ladda upp bilder!


:'(

Nu är gothia slut. Åh jag tror jag ska dö för jag vill verkligen inte att det ska va slut. :( jag sörjer. Det har varit så jävla roligt och jag har haft så sjukt kul! Stannar i gbg med familjen nåra dagar nu så vi hörs när jag kommer hem. Puss!

Snart framme

Jag har försökt länge att ladda upp en bild nu men det går ju åt helvete. Vi är framme om en och en halvtimme, om inte mindre. Skönt! Jag skriver mer när jag är framme. Puss! =)

We are påväg

Hej! Jag hann inte skriva nått mer igår efter cornelia kom för vi höll på att packa och fixa det sista. Nu sitter vi på bussen och jag tror inte att jag kommer skriva så mkt under veckan. Men nu ska jag sova. Ha en bra vecka =)

Kläder

Ja, jag har då packat med mig kläder för att ha i en vecka och så alla fotbollskläder. Nu ska jag visa vilka vanliga kläder det blev!


Det här är våran gothia tröja! (framsidan)

(baksidan)


Svart kjol från Gina Tricot 199 :- om jag inte minns fel.


Vanliga sköna jeans från Cheap Monday 400 :-


Vit klänning från Monki, 350:-, syntes inte så bra ser jag nu. Hehe


Tröja från Åre By Us, kommer inte ihåg vad den kostade.

Tröja med öppen rygg från något ställe jag inte minns, hehe

Vanlig varm tjocktröja från Bik bok 300:-

Kjol från Monki 199:- om jag inte minns fel

Kjol från Monki, typ 250 :-

Kofta från Cheap Monday

Klänning från nått ställe och ett skärp från MQ

Klänning från MQ 400:-

Sen är de det gamla vanliga med alla andra smågrejor också.
Nu kom Cornelia som ska sova här inatt. Hörs sen.

Gårdagen i bilder

Tänkte bjuda på lite bilder från gårdagen nu!


Hanna, Rebecka, Moa och Sara


Hanna, Rebecka & Moa


Hannis&Mois=)


Rebecka&Ida =)


Hanna Å & Sara


Haha verkar vara något intressant med maten..


Ida&Hrönn, haha


Josefine =)


Hrönn ser ganska så koncentrerad ut alltså

Det där fick bli sista bilden, glömde ta kort på vad jag hade på mig.
Nu ska jag visa vad jag har packat med mig till Göteborg. =)

I'm out of time

Hej!
Hann inte skriva något igår när jag kom hem. Men jag hade en underbart trevlig kväll igår.

Ska ta och göra mig frukost nu och sen sätta mig med fotbad och sen är det bara dags att börja packa! För imorgon klockan 7.00 så lämnar bussen Östersund för Göteborg. Ååååååååååååååååh drömmen!
Jag tog bilder igår som jag ska lägga upp här när jag är klar, så håll utkik lite senare. =)

Puss!


Middag med mina bästa

Ikväll ska jag ut och äta med mina fina vänner på Kinarestaurang tror jag vi bestämde oss för, gott ju!
Jag ska ta massor med fina bilder så ni ska få se bilder på mina fina vänner som är dem bästa som finns. =)
Så länge får ni nöja er med några gamla, eller gamla och gamla, från sista helgen i april då jag var i Umeå på fotbollscup där jag har masssoooooor med bilder på mina fina vänner. =)


Hanna&Mois


Plantaaan

Reb (som loffe säger;))

Hrönn&Idaa =)

Jag känner för att visa några fina bilder från Umeå nu också så det kommer lite sånna nu.



Sötis Hanna sover

Okej, jag orkade inte bjuda på så många bilder från Umeå. Hehe.
Och här kom en bild på mig från min konfirmation.

Nu ska jag gå upp och packa till gothiaaaaaa!
Vi hörs senare.
Puss!

Harry Potter

Den som känner mig bäst vet att jag älskar Harry Potter, verkligen älskar! Just nu så håller jag på att läsa Harry Potter och Dödsrelikerna, den sista boken, och den är såååååååååå bra! Jag är dock ganska besviken över att jag är nere i Göteborg och spelar fotboll när premiären av Halvblodsprinsen går den 15:e, så det första jag gör när jag kommer hem från götet är att dra iväg på bio. :D
Jag har läst alla de senaste Harry Potter böckerna och jag rekommenderar dom starkt verkligen! Sjukt bra. Sen så är ju Gossip Girl böckerna inte dumma dem heller... Jag älskar att läsa! Hehe.

Jag är sur på mig själv för jag kommer inte ihåg vad som händer i Halvblodsprinsen, var så pass längesen jag läste den. Det enda jag kommer ihåg är en grej som händer i slutet men det ska jag nog inte berätta om det är någon som ska se filmen, då förstör jag ju allt. Men iiiiih vad jag längtar tills jag får se filmen!


Hope not...

Åh, vet ni? Jag har ont i halsen. :(
Tror jag måste ta och lägga mig och bli frisk eftersom på söndag sticker jag till gothia.
Typiskt mig att bli sjuk nu, när jag precis hade blivit frisk. Håll tummarna att det är borta imorgon!


9/7-09

Hej, min dator har fått virus så den är helt åt helvete och därför kanske det blir lite dålig uppdatering resten av kvällen och tyvärr inga bilder om min dag.



Mamma väckte mig halv 9 imorse och sa att vi skulle åka till Sundsvall så då var det bara att kliva upp och duscha och klä på sig och åka iväg. Min morfar bor nämligen där så det var han jag hälsade på. Han inte springa i några affärer för jag skulle spela match med f16 där det var samling 18.00, så det var inte mycket tid vi hade nere i Sundsvall.

Vi förlorade matchen och ingen var riktigt taggad vilket var synd, men sånt händer ju ibland. Men nere i Göteborg så kommer allt vara ändrat, för då jävlar kommer alla vara taggade till tusen! Fan vad jag längtar till gothia. =)


Imorgon ska jag till kiropraktorn klockan halv 11 och sen på kvällen ska jag ut och käka med mina vänner och sen träffa Johan tror jag, mysigt mysigt. Kommer nog uppdatera lite mer strax när jag har bytt dator och så ska jag ta massa bilder imorgon om min dag så ska ni få se.


Men vi hörs strax,

Puss!


Blev en bild på en söt Hanna som sover, hihi



Jimmy Choo för H&M

Min syster sa till mig idag att den kommande gästdesignern för H&M kommer vara ingen mindre än Jimmy Choo! Hur underbart är inte det? Jag hoppas att det kan komma några fina skor som jag kan få slå till på då!
Dröm-gästdesignern för H&M för mig skulle nog vara typ Chanel, Alexander Wang och ja, det finns massor mer jag skulle kunna sitta och rabbla upp! Jag har ingen favoritdesigner utan tycker väl om de flesta. Tänk om Balmain skulle designa åt H&M, fan vad coolt isåfall! Fast det kommer nog aldrig i världshistorien hända. =)
Har ni någon favorit designer?


Värme

När det är såhär kallt och tråkigt väder så gör det att man bara längtar mer och mer efter värmen, och jag längtar verkligen till den 11 augusti då jag drar till Mallis i en vecka och sedan den 26 oktober drar jag till Thailand i 16 dagar! Och till Thailand åker ju jag med bla. mina kära vänner Hanna och Cornelia, gissa om vi kommer ha kul?!


Mallorca

Thailand

Iiiiiiiih vad jag längtar :D

8/7-09

För jag är vääääääääääääärldens dåligaste på att uppdatera, shalalallaaaaaa..

Det har hänt absolut ingenting idag, det är sämst väder- +10 grader ute, yey! Vilken sommar alltså! Ge tillbaka sommarvärmen. För under storsjöcupsveckan så vare över 30 grader varje dag och det gillar vi! Dock väldigt jobbigt att spela fotboll i... Men klaga ska man inte göra för nu märker man ju hur skönt det är med varmluften.

Imorgon ska jag typ åka till Sundsvall, men jag vet inte hur det ska gå till för jag ska nämligen spela match med f16 mot Ope, en DM match. Och ja, Ope var i final i flickor 16 på storsjöcupen i år och dom slog ut ÅzÖ:s tjejer i förlängningen i kvarten, alltså kommer det bli en tuff match. Håll tummarna att det går bra för mig! Är ju fortfarande skadad och går under behandling. Iiiiiih, det gör skitont. Och jag har blödningar hela utsidan låret och ska till kiropraktorn på fredag för att knäcka till ljumsken och bäckenet, ajajajajaj. När Åsa gjorde något på mig i förrgår trodde jag ju att jag skulle dö, jag vill inte gå till någon jävla kiropraktor, kommer ju dö! Men vill ju kunna spela på gothia.

Min kamera har inte kommit tillbaka än, därför har jag inga trevliga bilder att bjuda på. I'm sorry. Ska ta massor med kort under gothia och ska bjuda er på massor med bilder efter det, jag lovar. :D

Nu ska jag återgå till filmen.
Puss!


Jag vill se på OC, ååååååh bättre serie får man leta efter. Fast jag tittar typ på alla serier i världen. Men jag älskar OC och har sett alla avsnitt femtioelva gånger men det är ju så bra. Måste ta och köpa mig en box nu va..

MJ

Jag har suttit och tittat på Michael Jackson på tv hela dagen idag. Och oj vad han påverkade mig. Jag har alltid tyckt om MJ men inte såhär så jag verkligen blir rörd över att han är borta, det är ju helkonstigt. Många tycker att MJ är cp pga. allt konstigt han har gjort, men hallå, det är tidningar som har skrivit det. Allt stämmer inte. Han blev anklagad för att vara en pedofil, men först trodde jag på det men nu gör jag inte det längre för jag tror verkligen att han var en bra människa med stort hjärta.Och sen att alla tycker han var så ful och såg hemsk ut, men att hans hud blev blekare var för hans hudsjukdom han fick och sen så opererade han ju förstås näsan och så, men han får väl göra vad han vill. Utseendet är inte allt. Av det jag har hört om honom under minnesceremonin så hjälpte han fattiga, hemlösa barn och donerade pengar och så, Michael hade ett stort hjärta. Säg inte att jag är konstig som ändrade uppfattning nu, en liten uppfatning endast, jag har alltid gillat honom, men inte såhär mycket, men det gjorde jag efter allt jag har hört om honom från hans nära och kära och sett ifrån hans liv. Michael är grym. Hela hans barndom har varit väldigt jobbig för honom som jag har förstått det, och många tror han är som han var idag pga. det. Men jag tror att MJ var en riktigt bra människa, nu när jag har suttit och lyssnat på alla tal om honom och tittat på hans film och uppväxt, visst, allt från filmen kanske inte stämmer, men när folk står och håller tal på hans minnesceremoni så tror jag av hela mitt hjärta att dom talar sanning. Åh, när hans dotter talade om hur mycket hon älskade honom så började jag gråta, det var så sorgligt. Stackars barn, stackars familj och framförallt stackars alla som stod honom nära och alla hans fans, varav några t.om. har tagit självmord av sorg för MJ:s död, jag sörjer med er. Michael Jackson är och kommer alltid vara The King of Pop. Han är grym. Han kommer alltid finnas kvar i våra hjärtan, i mitt, i ditt, i allas hjärtan.
R.I.P Michael Joseph Jackson


Taskig uppdatering

Vad var det jag sa? Uppdateringen skulle inte bli så bra. Men nu har jag faktiskt anledningar.

Storsjöcupen är slut. Och så jävla roligt det har varit! Åh... Nu är det Gothia som väntar för mig på söndag.

Iallafall, vi kom 3a i Storsjöcupen, åkte ut i semin, lite surt :(
Har varit sjukt varmt hela veckan! Man har ju dött när man har spelat alla matcher. Solen har stekt sönder!
Har hängt med mina vänner Jimi och Eliaz från Sundsvall mesta av tiden, för hur ofta träffar man dom?
Har även fått tre skador. Lårkaka, sträckt ljumsken och gjort illa knät. Illa! Hoppas det går bra att spela på Gothia ändå.

Kameran är borta, min syster har den nånstans så jag har inte kunnat tagit nåra kort alls typ. Jaja.

Det här blev inte så intressant, men ska väl börja trappa upp bloggningen lite mer och mer nu, hoppas det går bra också. =)

Puss

RSS 2.0