28 april 2010

Hej! Sitter och tittar på Grey's nu, men det är reklam. Kom nyss ut ur duschen också efter att ha varit på träning, har sjukt ont i knät och handleden efter jag ramlade! Hehehe.. (a)

Imorgon får vi helg! Sjukt skönt att få gå en skoldag mindre. Ska ner på stan efter skolan och köpa nya jeans (om jag orkar, hehe) och sedan ska jag hem och göra klart hkk:n så jag kan fokusera på biologin till nationella i det nästa vecka.

På fredag är det valborg och då får vi se vad kvällen bjuder på. Dock ska det typ regna och det är ju inte så jävla skönt...

Jaja, nu börjar det igen!
Ha det bra. ♥


just nu i morgonrock från Thailand


Gårdagen

Bilderna tagna av Nellie:

Sunny sunday

Hej. Slut på den härliga helgen än en gång. BLÄ!

Min helg har faktiskt varit väldigt trevlig. Grillning i fredags ett tag med brudarna och sen kom Johan förbi en snabbis innan han skulle hem för att åka vidare till Stockholm och lira fotboll dagen därpå. Igår så mötte jag först upp Moa på stan och sen kom Nellie och Rebecka. Vi satt och chillade i solen på torget, Nellie tog bilder och så fort hon har lagt upp dom så får ni se bilder! Bilder från fredags kanske också kommer.

Imorse vaknade jag vid elva och låg kvar i sängen till halv ett och tittade på SATC, skönt att bara ligga och dra sig. Sen klev jag upp och åt en STOOOOR god frukost! Frukost måste vara den godaste måltiden på dagen! Eftersom jag inte tål mjölk så blev det min Soyghurt som fick leka youghurt för mig. Soyghurt med frukt müsli och ägg vid sidan om, såååååååå gott. Haha.

Nu sitter jag här och försöker slita mig från datorn, tänkte läsa klart min engelska bok. Eftersom det inte är satt något datum på den så kanske det kommer pang bom att den ska vara klar, så det är bara sätta igång att läsa! Det är så drygt för man måste svara på frågor under tiden man läser och då tar det sån tid, hehe.

Hemma från yoga, påväg mot fotboll

Hemma från min andra träning för dagen, helt slut i kroppen och om en timme ska jag iväg på min tredje, även fotbollsträning. Kom nyss hem från yogan, höll på somna på avslappningen. Haha.

Sitter med en krypande huvudvärk som jag vet kommer bli värre och sluta med att jag inte kommer kunna stå upp för jag vill bara spy, usch för migrän!

Har varit kass uppdatering i veckan som har varit, men jag har faktiskt fokuserat väldigt mycket på matte och bara att ta det lugnt.

Vi hörs något, kanske imorgon. Då har jag ingen träning men funderar på att dra på golds och träna lite. Vi får se, vi får se. Ha det bra. ♥

GHOST


10 april 2010

Hej.

Jag har valt att inte blogga något under lovet just för att kunna njuta av lovet till fullo. Har haft ett jättebra lov med hur underbart väder som helst i Åre, och en liten trip till Sundsvall med Rebecka. Jag har inte tagit några bilder för kameran har varit borta som vanligt! Haha.

Nu sitter jag här i soffan och har fortfarande på mig pyjamas. Har inte orkat klätt på mig för jag är SJUK igen. Kul va?! Inte precis. Gör så ont när jag hostar och är snuvig och täppt, inte ens nässpray hjälper. Kul. Dock har jag gått och blivit beroende av läppsyl, sitter med ett i handen hela tiden, haha.

Jag orkar inte skriva så mycket för jag mår inte så bra, men vi hörs när jag mår bättre!♥


Bilderna blir...

0-5caf649e4d6634f424a744606a94af38.png

Kolla varifrån!

Bilderna blir inte så bra för jag råkade ta mot solen, hehe... Och så funkar inte styckeindelningen bara så ni vet! =)


I Åre

Men tja! Jag sitter i stugan nu och väntar på att alla andra ska komma hem, alla föräldrar taggar som fan tills ikväll. Haha. Det är strålande väder och vi har varit ungefär 30-40-50 st ute i backen idag som har grävt ner oss i snön och solat. Jag och Cornelia tröttnade efter ett tag och äkte hem till henne och satt och solade och lyssnade på musik där istället. Ikväll ska vi äta middag med alla och sen ska jag och cornelia hitta på något. Imorgon fyller jag 16 också! Wiiiho :D haha. Glad påsk på er! =)

RSS 2.0