28 april 2012

Igår var det en sån himla härlig dag. Solen sken, det var ganska varmt och det var fredag. Det firade jag och mina vänner med att gå hem till mig, äta glass, ta ett glas vin och sedan gå och titta på rugbyn. Efter rugbyn, som blev väldigt försenad, gick jag hem och packade och åkte sedan till pappa. Mötte upp lite vänner och hängde på Maddes uteplats och hade det trevligt.

Idag är det lördag! Och det bästa av allt är att skolan inte börjar förns på onsdag igen! Wiho. Dagens planer är lite oklara. På dagen ska jag nog bara ta det lugnt och ikväll ska jag möta upp en vän, som det ser ut nu i alla fall! PUSS


26 APRIL 2012

Idag har jag legat i min säng hela dagen. Typ. Jag slutade i skolan halv tre, så sen tre har jag legat i sängen. Jag är så trött! Passar väldigt bra med långhelg nu.

I'm soooo happy att Barca åkte ur CL! Woho. Så nu är det Bayern mot Chelsea i finalen. Blir mycket intressant måste jag säga.

Annars då? Allt rullar på fint. Skolan går fint, förutom att jag i princip aldrig pluggar. Fast jag gör det dagen innan i lämning/prov iallafall, hehe. Jag är bara så omotiverad för tillfället... Men jag får ändå bra resultat på mina uppgifter så skitsamma! Trivs bra i lägenheten gör jag också. Ja, allt är fint helt enkelt.

Jag ska fortsätta ligga i min säng tills jag ska sova. Fast Tobbe och Johanna försöker få med mig på american pie, men jag har inte bestämt mig än.. Klippt och slingat mig har jag också gjort idag! So now i'm a blondieeee


24 APRIL 2012

Åh, jag är så dålig på att uppdatera. De senaste dagarna har jag i alla fall varit i Lit, hängt lite i solen i vår nya lägenhet, haft femtioelva redovisningar, kört bil och ätit middag på Eastern med Sanna och paow. Nu kikar jag på Barca-Chelsea och jag hoppas med hela mitt hjärta att Chelsea går vidare! HATA BARCA!!!!


ONE YEAR


THE FUN IS OVER

Imorgon börjar skolan. Det är med en ledsen känsla jag skriver det. För det första så orkar jag inte ta tag i plugget igen. För det andra så har jag jättemycket att göra i veckan, och jag har inte gjort ett dugg av det på lovet vilket jag hade tänkt göra. Jag var helt enkelt upptagen med att läsa (haha), vara med vänner och fira att jag har fyllt 18 (vilket jag har gjort lite för mycket).

I alla fall, imorgon är det rutinerna som kommer tillbaka och plugget börjar igen. Jag längtar redan tills långhelgen om två veckor, då det är Valborg. Snart är det sommarlov! (om ca 8 veckor!!!)


MORNING

Idag vaknade jag av att solen sken in i mitt fina rum. Sen dess har jag legat kvar i sängen och bara tagit det lugnt - precis som man ska göra på ett lov!

Dagens planer är att övningsköra, kolla på ny soffa och kanske möta upp lite vänner. Jag ska också försöka hänga upp lite kläder och packa upp lite fler flyttlådor.

Have a nice day!


MYSER MED EN BRA BOK I MITT NYA RUM


WHAT A WEEK

Att gå ut tvådagar på raken följt av varannan dag efter det, det sliter på en ska jag tala om för er. Just nu ligger jag nerbäddad i sängen med mina näsdukar och snyter mig och hostar.

I onsdags och torsdags blev det utgång här i Östersund med mina tjejkompisar. I lördags var det påskafton och det dracks mest hela dagen. Började vid ett, tog ett litet uppehåll, åkte på afterski på bygget och sedan var det hem och göra sig i ordning innan det var dags att åka tillbaka till bygget. Och gud så kul jag hade där! Det spelades så bra musik och det var skönt folk.
Igår kom Sanna, Paulina, Frida och Sofie upp till mig i Åre och vi gick på måndagsklubben. Bygget var mycket roligare, men vi hade så himla kul ändå. Speciellt avslutet på kvällen - Sanna halkade och hade blod i hela ansiktet!


18 ÅR


BÄST


1 APRIL 2012

Åkt skidor, spelat poker, ätit så mycket ananas att min mun har brunnit upp och packat upp flyttlådor - det har jag gjort i helgen. Är så glad över vår nya lägenhet! Det är mycket kvar att göra innan den är klar dock, måla lite möbler och byta ut vissa osv. Men det är det ingen brådska med. När allt det är gjort kommer jag visa bilder på vår fina lägenhet. Hittills får ni bara titta på bilderna i inlägget under!

Snart är det säsongspremiär av Gossip Girl, som jag har längtat. Efter det ska jag ut och övningsköra lite och imorgon har jag min tredje lektion! På onsdag fyller jag 18 och på torsdag får vi lov. Livet känns bra just nu. KRAM


MY VIEW


RSS 2.0