FEL

Något har fuckat upp sig och gör så att jag inte kan lägga upp bilder.. Appen funkar inte och det funkar inte på datorn heller. Jag som har så mycket bilder att visa!!! Jag återkommer när blogg.se vill samarbeta med mig!

WOW


SOMMARLOV

Det är sjukt vad mycket som kan hända på några få dagar egentligen. Det var fyra dagar sen jag sist skrev och under den tiden har jag: fått sommarlov, tagit körkort(!!!!), jobbat, firat körkort + sommarlov och kört en hel del bil! Okej, det lät inte som så mycket nu när jag skrev det, men det känns som att dessa fyra dagar snarare har varit som två veckor.

Att ta körkort är det bästa jag någonsin har gjort! Jag är så glad att jag lyckades med provet + körningen på första försöket och att jag tog körkortet på ca 2 månader, eftersom jag knappt hade kört något när jag skrev in mig. Jag rekommenderar verkligen City till alla!!!

Den senaste veckan har jag verkligen haft så himla kul och jag inser mer och mer för varje dag som går vilka som är värda att bry sig om och vilka som gör mig glad. Att träffa nya, snälla, roliga människor är också så himla kul. Och att få 6 MVG och 3 VG under tvåan är jag så nöjd med, då jag inte har haft någon skollust överhuvudtaget. Livet är alltså så roligt att leva just nu!


VÄRLDENS BÄSTA DAG


GLASSES

Idag var jag och hämtade ut mina glasögon. Kan inte förstå att jag har fått glasögon?!?!?! Jag ska dock bara använda dom när jag ska titta på långt håll, alltså är jag närsynt. Fick lägga till ett par raybans till min samling också - välkommen mina nya aviators!


7/6 2012

Igår firade vi att Marcus hade fyllt 19 år och det gjorde vi med en fest! Marcus hade fixat allt jättebra och kvällen blev lyckad! Att kliva upp och gå på skolan idag var dock inte så roligt..


2 JUNI

Idag är jag så trött! Vi var ute och firade Frida igår och tog med henne på en premiärrunda på krogen. Jag hade roligt och kvällen var lyckad! Det blev dock lite för mycket av det goda och därför har min dag idag fått lida av det. Jag är så trött så därför ska jag titta på Chronicle nu och sedan sova. Känns dock lite sådär att göra det när en 40-årig mamma kommer in och säger att jag borde vara ute och festa idag också och att man som 18 åring inte kan vara trött. Hmm..


RSS 2.0