Hos Rebeckaaaa

Men tjaaaaa! Jag sitter hemma hos Rebecka nu och slänger upp ett snabbt inlägg nu.
Vi har bakat och gjort massa softa saker nu. Och jag har fått diskat efter alla!!!! Då kan jag säga att det har varit jävligt mycket disk. Vi är stressade till hundra och snart dör vi! Okej, inte dör då. Men alla är jättestressade så vi springer runt och bränner oss och gör massa knasiga saker. Men inte Moa, för hon sitter bara och softar. Hehe. Snart drar vi hem till Moa och käkar middag och sen gör vi lite saker. Dom kan jag ju inte berätta än, det gör jag imorgon. Jag har med mig kameran och lovar att försöka ta så mycket bilder som möjligt.

Nu ska jag gå och hjälpa dom andra.
Puss!

Dålig uppdatering

Nu är det såhär att jag har haft fullt upp dagarna som har gått. Därför har jag inte hunnit blogga. Förlåt!
Har pluggat, varit på stan, köpt presenter, tränat och haft världens huvudvärk.

Rebecka, Moa och Nellie gick precis hem. Vi har tittat på The number 23, ja, man blev ju lite besatt av siffran 23 nu. Iallafall Nellie, haha!

Imorgon kommer jag inte ha någon tid alls till att blogga då jag har fullt upp hela dagen och kvällen! Det börjar med konfa tidigt på morgonen och senare så händer det lite grejor. Ni får veta mer på söndag helt enkelt! =)

Ha en bra helg!
/Linnea


Tisdag

Tusan vad jag fryser! Allt är skridskoåkningens fel. Hatar skridskor, blöh.
Skolan idag var väl sådär. Hade engelska, matte, NO och idrott. Mycket härligt. Inte så ansträngade dag.
Haha, och vad kan man säga mer än att jag är sämst på att åka skridskor! Hihi, men det gick iallafall. Men det gick dock inte så bra med mina blodblåsor som hamnade i kläm i skridskorna. Förklarade allt för min idrottslärare så jag kunde ta och sätta mig ner ibland för att sen börja åka igen. Vi körde någon konstig lek, dubbelgångaren tror jag den hette. Det var ju lite roligt att se mig fara runt där på isen tror jag nog alla tyckte. Speciellt när jag ramlade och flög på rumpaan! ;)
Ibland gör livet ont. Haha. Eller något.


Den här bilden bjuder jag inte på! Förövrig är man ju ganska snygg i täckisarna..Moa ser ut att frysa också. Hehe.

Mina vänner lyckas ju alltid vara snygg. Lite synd att bilderna inte blir så bra i bloggen då dom förminskas.

Ikväll så ska jag nog bara ta och plugga lite. Har engelska prov nästa vecka och så ska matte diagnosen vara klar till nästa vecka också. Ligger som tur är inte några sidor efter då jag jobbade bra på lektionen idag. Grattis Linnea! :D
Haha. Hade NO förhör idag också, det gick finfint! Nästa veckas förhör så ska vi läsa ett kapitel ur boken och efter det så får vi förhör på det. Gäller att plugga in det kapitlet i huvudet den här gången då! Fick också tillbaka förhöret som vi gjorde förra veckan, och jag hade alla rätt! Yey! That's good. Jag har så höga krav på mig själv. Och apropå det så fick vi tillbaka SO-provet igår, det provet som var oförberett, jag fick VG. Blöh. Haha, jag är inte ens nöjd med det? Nog kan jag vara lite knasig ibland. Jag ska ha MVG i SO när jag går ut nian, så är det bara. SO är roligt ju! Ingen håller med mig om det heller. Hehe.

Imorgon är det första träffen med skol-dm laget! Jag ska inte träna då jag inte får, men går dit och kollar eftersom vi ska ha lite taktik snack också eller vad nu Loffe sa. Ser fram emot då vi ska spela matcherna. Om jag inte kommer ihåg fel så är det typ den 17 februari eller något sådant. Det kommer bli fett! Vi ska äga! ;)
Vi slutar 14.10 imorgon, sitter kvar på skolan till 15.00 då skol-dm laget ska träffas och när det mötet är slut så går jag och mina vänner ner på stan och kikar lite och sen åker vi iväg på lagmöte ute i Ås. Jag har massa saker jag måste köpa på stan men jag har glömt bort allting. Parfym, jeans, hårspray, men vad mer var det? Jag stod ju och räknade upp massor med saker för min syster. Får se om jag kommer på det.

Nu blev det ett långt inlägg kände jag! Skriver nog inget mer idag då jag måste plugga.
Ni får ha det bäst.
/Linnea

Sista försöket

Ska försöka skriva ett litet inlägg, fast var beredd på att det kanske blir ett argt sådant med tanke på mitt humör!

Skolan idag var väl...sådär. Kom försent, tog fel böcker, hade bajssvenskan då vi bara jobbar med våra rapporter och finns det mycket att göra i över en timme då eller? Sitta och stirra in i väggen typ bara, eftersom jag jobbar med min skrivning hemifrån. Hade no sen och då tittade vi på "Världens största bicep", och herrregud säger jag bara! Jag har aldrig sett något så stort och äckligt förut! Alla bodybuilders som har FÖR MYCKET muskler på kroppen är bara så jävla äckligt. Usch. Och hans bicep var verkligen enorm.. Efter no:n hade vi so och då jobbar vi ju också med den där rapport-skrivningen och då hade vi inte mycket att göra heller. Fick veta att vår syslöjd blev inställd så jag slutade 11.15. Mycket skönt! Då slapp jag sitta och sticka i 2 tim och 45 min. Puuuuh!
Ikväll blir det klubbkväll som vanligt, kommer därför inte skriva så mycket ikväll. Måste strax gå och plugga också. Men innan ska jag se reprisen av Greek som börjar om 15 min eftersom jag missade igår.
Inte får jag träna ikväll heller. Och igår när jag var och tittade på träningen fick jag inte ens stå i mål! Min fötter kan gå och dö. Skit också. Match om två veckor har vi också. Kommer jag vara bra tränad då eller? KUL JUL! Har ju iallafall mina aerobicspass med styrketräning. Och så har jag ju min pilatesboll också. Helt otränad är jag ju ändå inte. Jaja. Ska försöka få upp några bilder nu, ni märker om det kommer eller inte.. Om det inte går så försöker jag imorgon istället, för jag är så sur på den här datorn så jag orkar inte försöka igen!
Ha en bra kväll.
/Linnea

















Det här är massa blandade bilder från 2008 med mitt bästa lag. Det var då alla blev bra vänner och vi har varit på massa ställen som alltid kommer vara ett bra minne. Dom här bilderna kommer ifrån Storsjöcupen, Norrland top 12 i Umeå, Hudik och lite blandat. Mitt bästa lag.  <3

Jag skäms...

Jag skäms över vilken dålig uppdatering jag har. Fast nu har jag ju varit borta hela helgen, men ändå. Det är jättesvårt att hinna med alla träningar, skolan, kompisar, även plugg efter skolan och hinna blogga samtidigt. Jag fattar inte hur typ Kenza eller Blondinbella hinner med så många uppdateringar per dag fast dem går i skolan och gör saker på fritiden. Har verkligen svårt att förstå det. Har ju även lovat er förut att jag skulle visa mitt 2008 i bilder, har jag kommit någon vart på det eller? Nej, jag har aldrig tid för datorn. Det är inte ens alltid så att jag sitter en gång om dagen. Jag har helt enkelt ingen tid till det. Jag försöker iallafall slänga upp ett inlägg om dagen, men någon bild och text om min dag och så. På så sätt håller jag ju er uppdaterade. Men det är långt ifrån så många inlägg om dagen jag hade förut, då var det typ minst fem inlägg om dagen. Jag ska försöka få mer tid till att sitta vid datorn, fast plugget går ju före datorn. Nu till helgen så är jag hemma och jag ska försöka blogga varje lilla tid jag får över! För jag kommer nämligen ha fullt upp med massor den här helgen. Konfa, stan, fixa massa inför kvällen, baka och mer än så kan jag inte säga! Berättar mer om min helg när helgen kommer, för då kan jag berätta allting. Lovar att jag ska ta massor med bilder då också så ni kan få följa kvällarna med bilder istället för bara text! =)

Nu kan jag då säga att det var jävligt tur för min dator att det här inlägget låg kvar eftersom allt stängdes ner när jag skrev! Den här datorn blir jag bara galen på! Finns massa jag skrev när det stängdes ner som inte kom med nu. Orkar inte skriva dit det för jag är så irriterad på den här jävla datorn! Ursäkta att jag är så förbannad nu men jag kommer inte ens åt bilderna jag ska lägga upp! Åh! Skit dator..asufaugfapsfijadf. Om någon hade varit här nu hade jag slagit den hårt som fan..

Håkan Hellström

Håkan vann igår igen! Han fick två Rockbjörnar. Vilket år det har varit för honom. Han fick priserna:
Årets liveakt och Årets skiva.
Det var verkligen gått kanon för honom i år och jag längtar bara ännu mer efter hans konsert här i Östersund. Den kommer bli bäst.

Fredag

Som jag har frysit idag! Eller okej, inte så jättemycket, men fryst har jag iallafall gjort!
Kom fram till gb kring 9.15 kanske och 9.30 skulle vi samlas. Rebecka och Moa missade bussen, hihi. Men dom hann i tid ändå. Väl där så blev det ingen promenad runt frösöberget utan vi fick gå och åka pulka direkt i kärringbacken. Fast vi åkte ju stjärtlapp, men jaja, sak samma. Det var jätteroligt! I ungefär 10 min. Sen började jag frysa och allt sög. Vid halv 11 gick vi upp till fiket och satt där och tittade på alla som åkte skidor typ. Bara chillade. Sen vid 12 tiden tvingade dom ut oss igen ner till kärringbacken, men då sa dom att vi fick åka hem. :D Så det blev en väldigt kort skoldag idag. Jätteskönt. Väl hemma så slängde jag mig ner i soffan nästan direkt, det är riktigt skönt i soffan kan jag då lova er. Huvudvärk har jag också. Fast jag har druckit massa...Hmm, jag och mina huvudvärk.
Vet inte när jag åker upp till Åre idag, men det blir ju så att jag måste åka upp den här helgen iallafall. Åh vad tråkigt. Jag vill stanna hemma. Fast det gör jag ju ändå nästa helg som tur är. Den helgen kommer bli bäst. Tro mig.




Som sagt var kommer det bli dålig uppdatering under helgen. Men det vet ni. Vi hörs igen på måndag! =)

Torsdag

"Alalalala biffen!" Haha jadu...vad kan man säga? Biffen är mitt namn nuförtiden.

Idag så var det sovmorgon till 9.40, det var soft! Men jag och Nellie höll på att komma för sent. Osoft.
Hade matte då och sen idrott och lunch, efter lunchen HK och sen slutade vi. Helt okej skoldag.

Efter skolan gick jag hem till Rebecka med Moa och Nellie. Det slutade med att vi satt bänkade framför tv:n till ungefär halv 5. Vi tittade på SATC och drack varm oboy, hihi. Det var år och dagar sedan jag drack oboy. Mycket gott. SATC är ungefär det bästa tv-programmet som finns! Jag älskar det! Rebecka har alla säsonger, funderar på att köpa det själv vilket jag har funderat på länge nu. Får se om jag tar tag i det och köper boxen! Hehe.
Vid halv fem så gick vi ner till stan och käkade middag. Vet ni vad vi käkade? Kebabtallrik! Haha, satan vad gott det var. Det äter jag ungefär bara 1-3 gånger om året så det var gott. Hehe. Det blev mycket prat om roliga saker under tiden och sen gick bussen upp till Körfältet där vi skulle på aerobicsen/styrketräningen. Det får jag iallafall träna, då håller jag ju igång lite under tiden jag avstår från fotbollen som tur är.

Imorgon har jag sovmorgon till 9.30 och hela dagen spenderas ute då vi ska gå runt frösöberget och sedan åka pulka. Hoppas det är fint väder. Efter skolan åker jag till Åre, alltså kommer det blir  dålig uppdatering i helgen. Nästa helg är jag hemma som tur är. Har faktiskt tröttnat på Åre..

Jag kanske hinner skriva lite imorgon innan jag åker. Annars får ni ha en jättetrevlig helg! =)
/Linnea

Åh, frösögrottan är ett minne för livet! Så jäkla läskigt att gå in där. Trångt och hemskt. Och jag med min klaustrofobi..

Onsdag

Tjolahopp! Fan vad trött jag var när jag klev upp imorse, kunde nästan inte resa mig upp ur sängen. Min buss gick 7.10 till skolan :( för tidigt.
Väl där så hade vi so och vi började jobba med religion/svenska uppgiften och det fanns ju som ingenting att göra på skolan eftersom den ska skrivas på en dator så jag Nellie och Jacob satt bara där mestadelen av lektionen. På svenskan som var efter tvingade dock Maud oss att gå in på internet och dra ut massa fakta om vår religion och sedan läsa igenom allting. Börja skriva syftet skulle vi också göra. Hur segt som helst då jag har en tråkig religion att skriva om. Gillar den inte överhuvudtaget. Sen gick vi ut och hade rörelse då vi spelade snöbrännboll, och ja, vad ska man säga? Ganska blöt när man kom in. Tyckte synd om lilla Jacob som fryste jättemycket, hihi.
Efter lunch så hade vi no/matte halvklass och på matten satt vi bara och jobbade med en tävling som heter "Sigma 8", det var dryyyyyyyyyygt så jag sov nästan. Hehe. Och no:n var rolig för vi gjorde massa knasiga saker bara. Stod 90 grader mot en vägg och tog tid och gjorde lite sånna saker. Rita ansikten skulle vi också göra, haha. Efter att ha gjort 90 grader mot väggen ena gången skulle vi göra det 2 gånger till och då var det ganska läskigt att resa sig upp igen! Haha.

Efter skolan skulle jag egentligen iväg på massage men jag orkade inte åka iväg för jag är så trött. Så ikväll blir det att göra klart läxan och sedan sova och chilla :D

Imorgon har jag sovmorgon till 9.40 och på fredag till 9.30, det är soft.
Har fortfarande inte laddat kameran, därför kommer tyvärr inga bilder.
Ha de!
/Linnea =)

Mobbning

Innan jag sätter mig och börjar med min rapport så känner jag att jag måste få skriva av mig lite.

Mobbning, varför vill någon göra något så hemskt mot en/flera människor? Jag är själv inte så mycket bättre då jag har varit en mobbare och det är något jag verkligen ångrar. Nu är personen som vi gjorde det mot en av mina närmsta kompisar och det har jag tur att det löste sig så bra. Vi var verkligen jättedumma i 4:an då vi utsatte min kompis för mobbning. Jag och mina kompisar som nu också är nära vän med den här människan var så elaka. Vi struntade i henne och gick bakom ryggen på henne och ljög henne rakt upp i ansikte. Vi sa elaka saker och lämnade henne helt och hållet utanför när vi hittade nya kompisar. Vi var så elaka. Vi fick sitta i möte efter möte med våra lärare på skolan och ja, det är verkligen något jag ångrar. Men nu är det såhär att min mamma sitter och berättar om några saker som har hänt på Storsjöskolan och jag känner verkligen hur arg jag blir, arg över att det är en kompis till mig och hans 10 kompisar som utsätter några där för så dumma saker att de kan bli polisanmälda. Vem vill knuffa någon så att den far och ramlar över en stol och sedan slår huvudet i marken? Vem vill samla ihop sina kompisar och ställa sig i en ring runt personen och sedan stirra ut den och börja kasta saker på den? Vem vill kasta ut dom i snön? Vem vill skrika dumma saker efter dom? Jag vill inte. Det har gått så långt att en av dom som blir utsatta inte snart ens vågar gå själv ute. Ska de få gå så långt? Det är mobbing på en helt annan nivå än vad jag och mina kompisar gjorde. Det här är fysisk mobbing medan vi utsatte vår vän mer för psykisk. Att bli mobbad både psykiskt och fysiskt är nog väldigt, väldigt hemskt. Vilka hemska minnen man ska ha med sig från sin ungdom då. Jag tycker att det är hemskt. Riktigt hemskt. Varför människor mobbas kan man då börja tänka efter vad anledningen är. Känner dom sig coola? Tuffa? Mår dom bra av att se någon må dåligt? Vad är anledningen? Jag minns inte varför vi tog avstånd och gjorde som vi gjorde mot min vän. Mår man dåligt i sig själv och känner sig nöjd med sig själv om man klankar ner på någon annan? Isåfall så måste man hitta andra sätt att bli nöjd med sig själv utan att trycka ner andra. Vad kan man göra för att stoppa mobbningen? Det är en stor fråga tycker jag. En svår fråga. Det är jättesvårt. Det kommer alltid finnas människor som kommer vara elaka mot andra och det har alltid funnits. Vad är anledningen? Finns det något vettigt svar på det? Jag har ingen aning, men det gör det nog inte. Vi måste försöka få stopp på mobbingen men det går inte om inte alla är med på det. Så snälla, tänk er för innan ni gör något. Ni kommer att ångra det i senare dagar. Det lovar jag. Jag ångrar mig jättemycket att jag har utsatt en människa för något så hemskt som mobbning. Men det finns värre, det finns så mycket värre. Tänk på dem som inte vågar gå själv, gå till skolan, visa sig ute osv. Det finns så många anledningar jag kan skriva upp här. Min lärare berättade för oss en gång att hon och hennes kompisar var så elaka mot en kille när dom gick i högstadiet tror jag det var så det gick så långt att han hängde sig. Borde sådant få förekomma? Jag tycker verkligen inte det. Det är hemskt.
Så tänk efter innan ni gör något! Skulle ni vilja bli utsatta som ni utsätter andra människor? Behandla människorna runt om er som ni själva vill bli behandlade.

Friends senaste reklam. Ett av mina favoritband, Kent, har gjort låten. På drift heter den. 

Krångeeeel

Åh, allt har krånglat jättelänge nu. Har inte kunnat skriva. Vad less jag blir när jag äntligen har tid för datorn och så funkar det inte att skriva. Typiskt.

Min dag idag har varit helt okej. När människor i omgivningen runt mig är ledsna blir jag automatiskt också det, alltså har inte humöret varit på topp.
Efter skolan begav jag mig ner till stan med Madde och sen kom Michaela. Vi tog en panini på Pause. Mycket gott.
Efter att Madde gick ner till dansen så gick jag och Michaela iväg och gick runt en snabbis på stan och sedan åkte jag hem med mamma.

Ikväll är det egentligen träning, men jag får inte träna. Buhuuuuuuuuuuuu :'( It really really sucks.
Skulle egentligen ha börjat på HK:läxan men jag har inte orkat. Ska sätta mig och börja skriva rapporten och sedan slutföra den imorgon. Pallar egentligen inte, men måste. Hatar HK:n. Dumma lärare. Hon ogillar mig och Moa starkt tror jag. Hehe. Inte för att vi har gjort något.

På idrotten har vi fortfarande redskap och jag fortsatte mitt äventyr på ringarna idag. Jag klarade det nästan! Var där och hängde uppochner men sedan vågade jag inte snurra runt. Hihi oooops, jag och mina rädslor.

Jag har inget batteri i min kamera och har inte tagit mig tiden till att ladda den. Förlåt, ska ske så jag kan lägga upp bilder här! =)


19 januari

Hej!
Jag känner att jag börjar alla inlägg med hej? Fast det brukar man ju, men ändå. Låter så tråkigt. Haha.

Skoldagen idag har varit D-R-Y-G.
Hade först svenska där vi gick igenom hur man skriver en rapport, sen NO där vi snackade om skelettet bara och sen SO där vi fick våra områden vi ska skriva rapporten om. Vi har en gemensam uppgift i svenskan och SO:n, Henrik bedömmer vår religion grej i rapporten och Maud bedömmer hur vi skriver allting. Alltså sätts två betyg på det här arbetet.
Vi ska skriva om olika knasiga religioner som tex. Jehovas Vittnen, Satanism, Scientologi, vodoo mm. Och jag fick såklart det tråkigaste. Jag fick Samiska religionen. Kul jul! Nej. Fan, jag ville ha något roligt, intressant som jag verkligen fastnar för. Jag älskar att läsa och skriva om saker som är spännande och knäppa, t.ex. som satanism och vodoo och häx-grejer och sådant. Det älskar jag. Och jag hoppades på att jag skulle få det men det fick jag inte. Tråkigt. Jaja.
Efter lunchen hade vi syslöjd, i TVÅ TIMMAR OCH FYRTIOFEM MINUTER! Det är alldeles för länge. Sista lektionen för dagen är det också. Och vi stickar, kan det bli segare? Jag trodde jag skulle dö. Men roligt sällskap hade jag iallafall! :D

Snart ska jag bege mig iväg på träning, men jag får inte träna. Ska bara kolla. Var inte med igår och Kent och Per kom fram och snackade med mig och sa att dom ville att jag skulle vila i några veckor. Åh....jävla fötter! Jag vill inte vila i några veckor. :( Fast jag måste ju läka dom, men ändå. Vill träna. Vi får se hur jag gör. Måste fixa med blodblåsorna iallafall. Fast ärligt talat så vet jag inte vad det är längre. Hehe.

Ikväll är det klubbkväll som det alltid är på måndagar. Och dit åker jag nästan direkt efter träningen så jag kommer inte hinna skriva något mer idag tror jag.

Vi hörs imorgon! =)
/Linnea

Håkan vann!

Håkan Hellström vann även 2 priser på p3 Guld igår! Ja! Han är lätt värd dom.
Årets liveakt och Årets artist!
Åh vad jag längtar tills den 14 februari då han kommer hit. Han är bäst live. Jag älskar Håkan.

Gårdagen

Hej! Jag skäms verkligen över min dåliga uppdatering. Men det blir så nu. Försöker att blogga varje dag iallafall.
Ska snart åka iväg på träning, fast jag ska inte träna. Mina fötter har blivit så dåliga. Jävla blodblåsor, vet ni hur mycket jag hatar dom? Det är mycket iallafall.
Jag hade roligt igår! Det var jag, Nellie, Hanna, Moa, Rebecka, Jacob, Johan, Simon f, Simon k, Mange och Jocke. Har säkert glömt någon nu. Förlåt isåfall! Vi gjorde lite allt möjligt. Roligt vare iaf. Speciellt alla bilder Nellie tog, haha.
Har snott några av henne, ska lägga upp dom nu! =)
Enjoy.





snabbis

När jag klev upp och skulle skriva här imorse så gick det ju såklart inte. Och sen hann jag inte innan jag skulle iväg. Förlåt. Känner att jag verkligen har blivit kass på att uppdatera.
Gårdagen blev iallafall väldigt lyckad! Mina tjejer är bäst.


Ikväll ska jag iväg igen. Skriver imorrn!
Puss!


Stoppa biffen

"Stoppa biffen, stoppa biffen!" 
Jag har ett nytt smeknamn. Biffen. Tack vare Atle. Jag stod bredvid honom på träningen typ och efter det blir jag kallad biffen. Jag hängde inte riktigt med när Putte berättade, hehe. Iallafall så kallas jag för biffen nu. Speciellt av mina kära vänner. Dom har t.om. gjort en liten ramsa om det, haha! Atle är lite dum, hihi.

Ikväll lovar jag att ta massa bilder så jag kan visa er dom imorgon. Det kommer antagligen inte bli några mer inlägg ikväll, men imorgon ska jag försöka uppdatera. Men ha en bra fredagskväll! =)
/Linnea


Sorrrry

Men tjaaaaa! Ledsen för dålig uppdatering dom senaste dagarna. Ska försöka bättre mig!
Har varit och tränat idag efter skolan igen, har tränat varje dag den här veckan hittills. Men idag var det lite läskigt för när jag sprang på löpbandet så tappade jag helt plötsligt känseln i benen och innan hade jag så jävla ont så jag vette fan vad det där var. Hehe.
Ikväll så ska jag träffa några tjejkompisar. Fick stanna hemma från Åre som tur var.
Håller på att fixa lite med några låtar just nu, ska försöka hinna blogga sen.
Ha det bra! =)
/Linnea

dålig update

Det blir väldigt dålig uppdatering under dom dagarna jag har skola och träningar. Jag ber om ursäkt. Hinner inte fixa med bilder och massa heller. Men ni förstår det! =)

Till helgen ska jag egentligen till Åre, men jag tänker stanna hemma. Ska umgås med mina vänner och det finns inte en chans att jag åker upp dit. Ska ta och prata med mamma, hon kommer dampa... Sånt får man ta!

Fan vad ont jag har idag

Fy fan, fy fan säger jag bara! Jag har en sån smärta i mina armar idag så det är helt sjukt! Jag klarar knappt att hålla armarna uppe. Inte jag eller Moa. Vi har lika ont, men jag tror jag har lite ondare...hihi.
Skolan idag var helt okej. Lite stressigt nu när so:n ska vara klar nästa vecka.
På svenskan fick vi faktiskt göra ett nationelltprov i svenska, jag vet inte från vilket år det var, men det hör ju till 9:orna iallafall. Det var jättelätt! Det var läsförståelse och jag tyckte att det var lätt. Frågan den är då om jag har gjort rätt, men det tror jag. Apropå det så ska vi ha vårt engelska prov om några veckor, vecka 6 närmare bestämt. Efter det har vi bara ett kapitel kvar i boken och det kommer vi hinna klart med långt innan vi får lov. Då när vi är klara med det ska vi börja med 9:ornas engelska och i 9:an kommer vi bli klar med den boken innan sommaren så då kommer vi få läsa en gymnasiekurs. Grymt! Engelska är ett av mina favorit ämnen, har lätt för engelska.

Jag borde egentligen sitta och göra författarporträttet just nu, men jag orkar verkligen inte. Får bli om ett tag eller så blir det imorgon, dagen innan det ska vara klart, som vanligt..
Jag är ju fri från träningar idag, men jag, Rebecka och Moa ska nog iväg och gymma lite på Fristilen! Träning hela veckan blir det då. Har ju ett pass imorgon också. Det är soft. Får se hur det går med mina armar.

Ne nu ska jag ta och fixa lite!
/Linnea

Slask

Jag hatar verkligen vädret som det är nu! Bara slask och skit. Man kan inte ens gå för det är spår överallt så man ramlar ju vart man än går. Roligast av allt var nog Klaras vurpa utanför ishallen, HAHA! Hon bara flög ner på ryggen.
Jag har iallafall klarat mig för i år, har inte ramlat än. Inte dragit en riktigt rolig vurpa. Men trots allt är det ju faktiskt lite roligt när man ramlar. Speciellt när andra ramlar. Jag har en sån skadeglädje! Jag skrattar verkligen åt alla när dom gör illa sig. Även när dom skadar sig allvarligt. Haha, jag är ju hemsk.

Klubbkväll

Efter träningen igår blev det iväg på klubbkvällen. Och jag och Hanna, vad fan gjorde vi?! Hahahaha. Fyfan vad roligt jag hade. Ifk är världens bästa gäng. Jag menar det verkligen! =)

090112

Jag har en sån träningsvärk så jag tror att jag avlider! Efter träningen i söndags tror jag det är. Även fast den inte var så jobbig. Och så blev det ju inte bättre över att jag fick ännu mer träningsvärk efter träningen igår. Och idag på idrotten hängde jag i ringarna hela tiden, och passet är över en timme och hur tror ni inte mina armar känns just nu? Dom bara hänger vid sidan om mig, jag orkar inte hålla upp dom. Haha. Jag försökte och försökte klara att göra en volt eller vad det nu är i ringarna hela tiden, men klarade jag det eller? Nej. Så imorgon kommer jag nog ha jätteeeeeeeeeeeeeont i armarna, åh.. Iallafall, när jag hade fötterna uppe i ringarna och klarade det nästan så vet jag inte vad jag gör så jag bara släpper så jag faller pladask ner i madrassen, och hahahah, tusan vad jag och Moa skrattade. Hon var inte heller så bra på det ;)

Efter skolan idag så gick jag ner på stan med Madde och Mich, men stannade inte så länge.
Ikväll är det träning igen, undra hur jag känner mig i kroppen imorgon.. Man får ju trots allt bäst träning när man har träningsvärk!


Ingen tid

Hejsan! Jag har verkligen ingen tid alls att blogga just nu. Är i skolan hela dagarna och efter är det träning. Men det ska bli ändring på det, jag ska försöka. :)

bråttom

Hej hopp! Jag hann inte skriva något igår. Hade först konfa och sen efter konfan åkte jag, Moa, Rebecka, Klara och Hanna och tittade på hockey. Där hände det en väldigt rolig sak också som Hanna skrattade sönder åt! Haha, kan berätta mer om den sen. Hinner inte nu. Efter hockeyn åkte jag hem och käkade och sen åkte jag iväg på träning. Det gick väl sådär, helt okej. Har lite ont i kroppen idag bara. Hehe. Vi spelade match typ hela träningen och så var det ett lag som vilade och det körde lite styrka/teknik.

Snart ska jag iväg på träning, första för året i öp-hallen, det ska bli soft! Tränade igår, idag, ska träna imorrn, onsdag och torsdag. Sen får vi se hur det blir till helgen. Jätteskönt att träna hela veckan =)

Vi får se om jag hinner skriva något när jag kommer hem, måste plugga då. Fast jag kanske ska till klubbkvällen också förstås.
Vi hörs imorrn om inte annat!
/Linnea =)


Grattis Johan! =)

Eld i håret

Jag glömde berätta en sak. Det började brinna i mitt hår igår! När jag böjde mig fram för att göra något så stod det ett ljus framför mig som jag inte såg. Då ser jag att det är eld i håret och fattar att det brinner så jag  får panik och drar dit med händerna direkt och som tur var så försvinner inte så mycket av håret. Bara lite. Det syns inte iallafall. Allt hår krullade upp sig och nu är det kortare på ett ställe uppe på huvudet, men annars så. Nu är jag rädd för elden! :(


My day

Idag så klev jag upp vid kvart i nio och sen käkade jag frukost och duschade och sen gick jag till Moa där jag träffade henne och Hanna och sen gick vi till konfan. Det var väl helt okej, inte så mycket att göra. Är faktiskt inte så trött trots allt ändå :p

Efter konfan gick jag, Moa, Rebecka och Hanna ner på stan och träffade Jacob, Putte, Atle och Johan. Vi gick väl runt lite överallt och fikade gjorde vi också. Atle var den enda som shoppade också, storshopparn ;)
Han köpte en snygg stickad kofta från JC och en snygg skjorta från MQ.

Sen åkte alla hem kring kvart över fyra och jag Hanna, Moa och Rebecka var duktiga som gick hem. Hihi.
Ikväll ska jag nog till Hanna, tror vi fick vara där. Dit ska nog Moa och Rebecka också. Vi skulle egentligen ha gått på bio på Twilight, men den slutade gå i torsdags så vi laddar nog ner den eller så hittar vi på något annat kul.

Imorgon är det konfa och träning! Äntligen träning. Träffade Kent på stan idag också, han är så skön. Haha.


Patrick och Johan

Atle var busig. Rebecka sitter såklart med mobilen i bakgrunden ;)

Jacob var dum och förstörde alla bilder genom att he handen framför kameran. Därför skämdes han så mycket, hähä

Bilder från Michaelas födelsedag

Här får ni lite bilder från gårdagen:

Hanna var vacker

Olivia med

Viktoria var där

Sara, Sanna och Olivia

Sara och Jonte

Madde och födelsedagsbarnet

Den fina tårtan Sara och Hanna hade gjort, den var jättegod!

Madde och födelsedagsbarnet

Felix, Cronis, Viktor och Jonte

Olle och Felix




Nu kommer bilderna från den knäppa leken!

Olivia och Felix ;)

Madde och Cronis var tvungen att göra samma sak dom också

Jag vet inte riktigt vad Felix och Cornelia gör, dom är nog påväg att göra någon ställning

Sen var det Viktor och Maddes tur att göra någon knasig

Och Sara och Cronis samma

Och det här får bli den sista bilden från kvällen! =)

Michaelas birthday

Jag hade verkligen jätteroligt igårkväll! Jag, Viktoria, Jonte, Sanna, Olivia, Madde, Hanna och Sara överraskade Michaela. Madde, Hanna och Sara åkte och kidnappade henne och alla väntade hemma hos Sara och så kom dom sen.
Alla var nämligen tvungen att ha pyjamas på sig, haha så det såg lite roligt ut. Efter ett tag kom Cronis, Viktor, Cornelia och Felix också.
Vi fikade, åt, åt, åt, åt, dansade, sjöng, busade, lekte världens knäppaste lek (ni ska få se bilder från den) och alla var målade i ansiktet. Haha, det kanske inte låter så roligt men det blev ändå lyckat. Jag håller på att fixar med alla bilder nu men så fort jag är klar lovar jag att lägga upp massa så ni får se hur roligt vi hade!
/Linnea

Götet

Jag och mina kära flickor planerar en resa ner till Göteborg i sommar och vara där samtidigt som Gothia är. Fyfan vad soft det kommer bli! Vi vet inte riktigt vart vi ska bo än men just nu lutar det åt att vi bor i Kållared hos Pelle eftersom han och hans familj är borta i Kroatien då. Sätt oss på pendeltåget och vi är inne i stan på 10 min! Så jävla bra. Fast det kanske blir så att jag och min familj åker ner till Kroatien med Pelle och hans familj och då kan ju inte jag åka och dom kan inte bo där. Vi måste nog preliminär boka något redan nu...
Fan vad roligt det kommer bli om jag är hemmaaaaaaa, gbg here we come!

   och jag har ingen bild här på Klara och Madde..

Konfirmation

Imorgon så får jag ingen sovmorgon :( åh, jag behöver den verkligen! Har nämligen konfa. Som börjar 10. Varför måste den vara så jäkla tidigt?! Jobbigt bara. Efter den så vet jag inte vad som händer, kanske går ner på stan ett tag som vanligt. På kvällen blir det bio tror jag. Ska äntligen se Twilight, ser fram emot det. Den ska ju tydligen vara bra.

Det är typ 3 grader ute, alltså är det svinhalt ute och så regnade det när jag gick hem. Kul? Nej. Förjävligt. När det är vinter ska det vara vinter, inte slask. Men jag längtar dock väldigt mycket till sommaren, 4 månader tills våren kommer typ. Hoppas dom 4 månaderna går snabbt för jag vill ha sommar.

Just ja! Jag har sovmorgon på måndag, hur skönt som helst! Vår kära lärare Maud gav oss det så vi ska jobba med författarporträttet någon eftermiddag hemma. Det skulle jag ha gjort ändå så det kommer bli soft. Jag har Selma Lagerlöf jag ska skriva om. Tror det kommer bli ganska intressant.
/Linnea =)


Congrats!

Hej hopp! =)
Sitter och lyssnar på musik och chillar lite just nu. Åker iväg kring sex tiden då det blir a big surprise!

Måste bara berätta om vårat lilla skåptrubbel vi hade idag. Jag svängde runt huvudet så jag slog näsan rakt in i Fredriks skåpdörr (skåpet bredvid mig) och den dörren for rakt in i hans panna och slog honom i pannan. Då sitter Johanna och skrattar på golvet (hon har skåpet under mig) och så ropar någon på henne så hon reser sig upp för att gå iväg och vad gör inte hon då? Jo, hon dunkar nämligen upp sitt huvud i min skåpdörr där nere! Hahaha som jag skrattade! Och så kommer våra lärare och skrattar jättemycket åt oss också.

Jag måste ju passa på att säga grattis till min kära vän Michaela som fyller 15 idag!
Grattis vännen :)


Barnhemmet

Idag har jag varit i skolan hela dagen. Från 8.10 tills 13.50, ganska jobbigt. Fast helt okej lektioner som tur var.
Jag kunde inte somna igårkväll så jag låg vaken jättelänge och därför var det jag som var tröttast imorse när jag klev upp. På spanskan fick vi titta på film som vi ska titta klart på imorgon, nämligen Barnhemmet! Vi tittade med andra spanskagruppen och filmen....fyfan! Jag trodde jag skulle dö under ett tag och alla i hela rummet bara skrek. Jag tyckte filmen var bra och det är precis sådär skräckfilmer ska vara. Jag rekommenderar att ni ser den!
Sen hade vi idrott och hk och efter skolan följde Madde med mig ner på stan.
Kollade runt i alla reor och jag hittade ingenting. Prövade massa jeans men det var inga som föll mig i smaken. Tråkigt. Även fast jag inte behöver jeans så går jag runt och kollar efter ett par hela tiden, det är lite onödigt. Och här är det jag som sitter och säger "tänk på barnen i Afrika", jag är nog inte så bra jag själv.
Tog en fika på Tehuset och efter träningen på söndag så är det jag som ska sluta äta godis och kakor. Har haft godislöfte förut i två år så jag vet att jag klarar det.

Ja, på söndag så drar äntligen träningarna igång igen! Jag känner mig ganska otränad efter allt onyttigt man har ätit och det känns inte så bra. Så det kommer nog vara ganska jobbigt att komma tillbaka, men jag är nog inte den enda som känner så. Får hoppas att det går bra ändå! Vi fick iallafall ha kvar dom tränarna vi har nu! :D:D:D
Jätteroligt verkligen, Kent är ju bäst! Så jag ser fram emot säsongen som kommer nu.

Imorgon så fyller min kära vän Michaela 15 år, kanske hinner blogga lite imorgon innan överraskningen....hoppas!

Ni får ha det så bra! =)
/Linnea

Got it!

Vem är lyckligast i världen om inte jag?!


Blev lite rädd idag när jag stod i omklädningsrummet och berättar för Madde att det finns biljetter kvar så säger Jasmine "Men min kompis sa att det var slut?:o"
Och jag säger att jag kollade senast igår på ticnet och då fanns det och så säger Madde att dom uppdaterar dåligt där?! Jag trodde för en sekund att dom kunde vara slutsålda. Men när jag kommer ner till ÖP-shop så finns det kvar, sån skön känsla när jag sen gick iväg med biljetten hem och jag är garanterad en plats på konserten. Underbart!

Vårkollektion

Jag skrev ju igår att jag skulle visa det jag tyckte om från H&M vårkollektionen, men ärligt talat, när jag sitter och kollar igenom allt på internet nu så hittar jag ingenting som jag verkligen gillar. Tråkigt. Kanske får upp ögonen för något senare, lägger ut bild på det då! =)


Fattigdom

Jag och John satt och pratade igårkväll om barnen i Afrika. Vi sitter och klagar så mycket på allting, ta t.ex. skolmaten. Varför klaga så mycket? Vi kanske går och köper jeans för över tusen spänn och kläder för mycket pengar, tänk vad barnen i Afrika verkligen skulle ha nytta av dom pengarna. Vi klagar på det mesta runt om oss, men vi ska vara glada att vi bor i ett land som Sverige med tak över huvudet och inget krig, bra sjukhus och kan dricka vatten direkt ur kranen och ja, det finns massvis med grejer jag kan sitta och radda upp här. Det är förstås inte bara i Afrika där fattigdom uppkommer, det finns massvis med andra länder också. Men varför inte göra något åt detta och bidra med lite pengar i månaden, bli världsförälder! Min familj ska bli det, vi har pratat om det ett tag nu. Även om ni bara bidrar med 100 kr i månaden så är det mycket för dom. Vi måste lära oss att accpetera det vi har. Jag är inte alltid bäst på det heller, jag klagar ju också. Men tänk vad bra vi egentligen lever.

Det finns biljetter kvar!

Jag gick precis in på ticnet och kollade om det fanns några biljetter kvar till spelningen den 14 februari, och det fanns det! Jag ska prata med pappa och sen köpa på ticnet eller så får jag gå ner på stan inom de närmsta dagarna och köpa en där. 14 februari kommer bli bäst! Jag längtar jättemycket verkligen! Fast först måste jag ju förstås fixa biljett.
Jag undrar om det är många som ska gå, om det är det så ska jag tametusan ta ledigt från skolan och köa hela långa dagen, allt för Håkan. Ni lär ju tycka jag är knäpp just nu men ni skulle känna lika om det var en av era idoler som skulle spela. Håkan är min gud.


Håkan Hellström - Kärlek är ett brev skickat tusen gånger, 2008 För sent för Edelweiss 

Grammisgalan

Jag bläddrar över till Grammisgalan sådär en snabbis i pausen på Top Model, och då ska "Årets manliga artist" delas ut, och vem blev inte?! HÅKAN HELLSTRÖM! En favorit hos mig. Så jäkla glad blev jag. Han förtjänar det med hans succé skiva han släppte i år, och inte nog med det, hans konsert här i Östersund på Storsjöyran i somras, underbart bra!
Jag måste verkligen köpa biljett till hans konsert här i Östersund i februari, det är ett måste.


H&M spring

När jag kom till pappa idag så ser jag att H&M katalogen har ramlat hem i brevlådan, alltså vår kollektionen.
Har suttit och bläddrat igenom den nu och har faktiskt inte hittat sådär jättemycket som jag gillar. Har hittat lite grejer, jag kan lägga upp bilder på det senare ikväll eller så blir det imorgon! =)

Madde och Hanna på stan idag, dom kommer nog hata mig för den här bilden..

7/1

Hej! Jag vet att jag inte har bloggat något idag men jag har verkligen inte hunnit. Det blir så när man börjar i skolan tyvärr.
Jag ställde klockan på 10.10 imorse så jag skulle hinna duscha och så innan bussen gick. Den gick så tidigt som 11.10 och jag började inte förns 12.05. Men så ligger min mamma hemma och är sjuk så då fick jag skjuts till skolan istället så då fick jag jättelång tid på mig på morgonen och hann städa och packa mina väskor till pappa så jag slapp åka tillbaka till mamma efter skolan.

Efter skolan så gick jag, Moa och Madde ner på stan. Vi gick direkt till Kebab Baren, haha tragiskt. Jag och Madde delade på en kebabtallrik där, gud så gott det var! Var verkligen jättelänge sedan jag åt kebab.
Under tiden vi var där så kom även Klara och Hanna dit.

Sen gick vi runt och kollade runt i några butiker på rean och så, provade några grejor inne på MQ men köpte ingenting. Blev kär i ett par skor från Vagabond också.. Jag vill ha vår så jag kan gå runt i vilka skor jag vill! När våren/sommaren kommer så är det mig ni kommer se i högklackat hela tiden. Jag är skogalen. Vet ni att när jag var liten så gick jag in i skoaffärer istället för leksaksaffärer och gick runt i högklackat hela tiden! Jag verkligen älskade det. Och nu har jag blivit galen i skor igen. Jag har ärvt det från min mamma, haha.

Imorgon så börjar jag 8.10, jag har verkligen inte fattat att skolan har börjat än. Det kommer bli jättejobbigt att kliva upp, vet inte hur jag ska kunna somna ikväll.
Snart sätter jag mig framför tv:n och tittar på Top Model säsong 11, det börjar om 5 minuter. Får se om jag skriver något senare! =)
/Linnea

2008

Lite roligt att jag började med att skriva om det nya året, först kanske jag ska berätta om året som har gått.
Jag har verkligen haft ett toppen år! Lärt känna massa nya människor, blivit kär (och fått hjärtat krossat), haft en underbart rolig sommar och ja, har fått så många minnen 2008. Inget klår dock sommaren 2006, den var bäst.
Jag kommer alltid minnas alla kvällar med mina tjejer och kommer alltid minnas Hudik och Umeå. Det var där vi lärde känna våra nuvarande underbart snälla pojkar! Jag har haft så sjukt roligt med mitt lag, älskade Ifk Östersund. Så synd att vi splittrades..
Jag kommer alltid minnas alla sommarkvällar och allt jag har gjort under sommaren och resten av året.
Jag fick mina första betyg också.
Jag har också glidit ifrån vänner och insett vilka som verkligen finns vid ens sida och ställer upp för en, jag har insett vilka mina riktiga vänner är. Jag har blivit en självsäkrare person och fått mycket bättre självkänsla, det är fortfarande något jag ska jobba med det kommande året.
Det här kanske inte var den bästa beskrivningen av 2008, men som sagt var så kommer det ett inlägg framöver med massa bilder från året som har gått. (Kommer lite sent eftersom jag har varit borta nästan hela lovet, inklusive nyår)
Jag ser verkligen ljust på året som kommer nu, det är mitt år, jag kommer utvecklas som en människa. Jag tror stenhårt på det. Jag ser verkligen fram emot hela året som jag har framför mig. Jag kan inte heller ha kunnat fått en bättre start på året. Jag är lycklig nu, och det har verkligen mina vänner märkt, hahahaha.
Nej men jag berättar mer om året som har gått med bilder inom några dagar. Blir mycket roligare.
Hoppas ni också får ett underbart 2009 och har haft ett underbart 2008!
/Linnea

Youtube


Hahaha! Det här är mina kära vänner Sara och Cornelia. Visst sjunger dom fint?

Men Moa och Rebecka är ju riktigt bra dom med? Moa ska föreställa en arg säl och Rebecka ska sjunga falskt. Haha spelet "Trodde du ja!" är verkligen något jag rekommenderar att spela om man har tråkigt.

Det nya året

Det här nya året ska jag ha roligt varje minut, jag ska tänka positivt hela tiden! Man mår inte bra av att gå runt och deppa hela tiden, livet blir ju roligare om man ser allt positivt och är glad, det ska jag börja med. Jag hoppas också på att året blir roligt, hittar nya vänner, skapar många minnen med mina vänner och att det kommer några överraskningar, något som jag verkligen inte trodde skulle hända händer. Jag ska njuta varje sekund av det här nya året. Jag ska försöka omge mig av människor som verkligen gör mig glad och får mig på bättre humör, inte några som bara förstör för en och går runt och är sura, ni vinner ingen tid på det. Jag kanske också är sur och nere ibland, men under 2009 ska jag inte deppa en enda sekund. Jag ska ha roligt hela tiden. Haha, det kommer förstås bli svårt men jag ska lyckas. Och jag längtar verkligen till sommaren, det kommer bli den bästa sommaren någonsin tror jag. Väldigt långt kvar dit, men vad gör det? Jag kan ju redan börja hoppas. Det kommer bli ett toppen år tror jag, 2009 är vårt år!


Back to the school

Fan, imorgon börjar skolan..
Hur ska jag orka? Jag vill ha ännu längre lov.
När den här terminen är slut ska jag tamefan ha riktigt bra betyg! Bättre än vad jag har nu. Minst 2 MVG och inget G.
Försöka förbättra mig i alla ämnen ska jag göra. Plugga på bra till varje inlämning/prov.
Jag börjar som tur var iallafall 12.05 imorgon så lite sovmorgon får jag ju iallafall, det är positivt! :D

Året som har gått

Jag kom ju precis på att jag sa förut att jag skulle lägga upp bilder från året som har gått, och jag ska göra det också. När jag har tid. Kan ju börja lite lätt nu. Grejen den är att jag vet inte vart alla bilder ligger, tror att de flesta bilderna ligger på datorn hos pappa. Så det kommer nog dyka upp lite bilder eftersom. :)

Fortsättning bilder

Nu kommer bilder från resten av lovet! :
 Mästerfotograf, eller inte...







Kvällen från igår, någon bild från backen, mys i Åre och lite sånt.
Jag ska lägga upp några jäkligt rolig filmer senare under dagen också på mina kära vänner, haha!

Mitt jullov i bilder

Mitt jullov i bilder, njut! :) :























Här fick ni se lite bilder från nyår, stan med mina kära vänner, helrolig kväll hemma hos Moa, heldag med Rebecka och Moa, klubbkväll med fotbollen och mm. I inlägget som kommer nu får ni se lite annat smått och gott :)

Jag gillar inte rubriker!

Bara så ni vet så flippade jag ganska mycket igår. Ska höra med Nellie om hon har några fina bilder från det

Bilder

God morgon! eller nått..
Jag vaknade ju för ett tag sen faktiskt.
Ska lägga upp massa bilder nu från lovet :)


Death Tunnel

Jag har haft roligt ikväll med Nellie och Hanna!
Berättar imorgon vad vi gjorde, orkar inte skriva nu.
Hoppas ni har haft en bra kväll.

I'm home!

Hej!
Äntligen är jag tillbaka till stan. Jag har längtat som en tok. Har saknat att skriva här varje dag har jag också gjort.
Hanna och kanske Nellie kommer hit ikväll, vi ska mysa och titta på film.
Jag ska lägga upp alla bilder jag har tagit under lovet här sen men nu måste jag fixa lite saker.
Om jag inte skriver sen så skriver jag imorgon, nu ska jag börja uppdatera igen mycket oftare!
Hoppas ni har haft ett bra lov hittills =)
/Linnea

Skidåkning

Hej, idag har jag åkt skidor och det har blåst som fan! Men var ändå skönt :) har snöat mycket under dagen och jag åker hem på måndag. Just nu sitter jag och tittar på oth och det är det spännande avsnittet av alla typ! Men ni får ha det så bra :)

Hc

Hej, jag sitter nere på holiday club med viktor, cornelia och felix nu. Mitt nyår blev bra, fast slutade lite knasigt. Hoppas ni hade ett bra nyår. Jag stannar typ här i Åre resten av lovet så det kommer bli dålig uppdatering. Ha det bra! :)

RSS 2.0