STRÅKETVECKA

Mitt liv består av alkohol och jobb just nu. Inte den bästa kombinationen ska jag tala om för er. Men stråket är ju bara en gång om året!


EN SPONTAN RESA TILL HUVUDSTADEN

I söndags kom vi på att vi ville åka till Stockholm, så i söndagskväll befann vi oss i vår lägenhet i Uppsala! Hela måndagen shoppade vi och strosade runt på Stockholms fina gator. Stockholm är så fint på sommaren!


Om nätterna tänker jag på dig

Kan. Inte. Sova. Åh, jag blir så irriterad. Har legat och försökt sova sedan kvart över ett och nu är klockan halv tre... Kul. Jag som har jobbat sent, har huvudvärk och jätteont i halsen. Sömnen är så efterlängtad, men den kommer ändå inte.. Grejen är den att jag kan inte sluta tänka. Mitt huvud går fortfarande på högvarv. Att så små saker kan utvecklas till så mycket, det är ganska galet. Att bo mitt i stan en onsdagskväll när alla fulla går utanför hjälper ju inte direkt till så mycket.. Jaja. Jag ska försöka sova nu. Och sluta tänka! Ni ska bara veta hur jag ligger och analyserar allt, tänker på vänner och minnen. Det är fint ibland, men inte ikväll. Kände att detta blev ett ganska konstigt inlägg... Godnatt.


HAPPY HAPPY HAPPY THOUGHTS


Middag hos Malin

Ikväll åkte jag till Malin med ett gäng tjejer för att fira hennes födelsedag. Dock fyllde hon år för två månader sen, men vad gör det... Hon bjöd på jättegod middag och som vanligt är det alltid mysigt att umgås med dessa underbara tjejer.


VECKORNA SOM HAR GÅTT

ÄNTLIGEN kan jag blogga! Nu ska jag visa bilder från de veckor som har gått, som har bestått av roadtrips, bilbingo, fest och jobb.


RSS 2.0