30 mars 2010



Hej!

Påsklov på torsdag, gaaaah fan vad skönt säger jag bara! Har elevens val nu, men jag ska jobba med matten så jag är väl förberedd till nationella efter lovet. =)

Jag har faktiskt inte så mycket att berätta, därför har jag inte skrivit något. Har bara njutit av att jag inte har något plugg, eftersom jag alltid annars har det typ. Men jag skriver när jag känner för det helt enkelt!

Jag har fått veta resultatet på svenska uppsatsen och läsförståelsen, nationella alltså, och jag fick MVG på läsförståelsen och VG på uppsatsen så jag är väldigt nöjd faktiskt! Trodde jag skulle få betydligt sämre än så, hehe.

Nu sitter jag och myser framför tv:n och tittar på Förhäxad, gamla roliga avsnitt att se ju! :D
Sen har jag träning och sen ska jag nog bara chilla.

Vi hörs!♥

Fredag den 26 mars

Hej. Sitter hemma hos mamma och har nyss ätit middag.

Jag har kommit in i världens jobbigaste fas då jag får ångest över skolan. Är rädd att jag inte får VG eller MVG så jag går runt och gruvar mig hela tiden med en klump i magen. Mina tankar går så långt att jag tänker "tänk om jag inte tar mig in på gymnasiet...?" Och jag blir rädd varje gång jag kanske får ett VG och då tror jag att jag ska sänka mig i det ämnet, även fast jag har fått ett högre betyg på alla andra jobb jag har gjort i det ämnet. En lärare har väl inte rätt till att sänka mig för att jag får sämre resultat på ett prov? Hoppas inte det. Haha. Ångest, ångest, ångest... Det ordet passar nog bäst in på mig för tillfället! Jag kommer ändå ta mig in till gymnasiet om jag inte gör en drastiskt sänkning så jag typ förlorar 40 poäng och det känns som att jag inte kommer göra det. Jaja, nog om det!

Förutom att jag har lite ångest över mina skolprestationer så är allt faktiskt jättebra! Jag är fortfarande på bra humör, det är nog bara för att våren är här och snön smälter. Så himla härligt! Åh vad jag längtar till sommaren..

Nu ska jag bara njuta av att det är fredag och det blir nog inget mer inlägg ikväll. Jag vet att det är jättedålig uppdatering, men jag prioriterar helt enkelt andra saker framför en blogg.

Ha en fin fredag! ♥



Español

Nu måste jag plugga spanska. Tänkte också ta kort på en tröja jag köpte på stan idag, men insåg sedan att jag har glömt min kamera hos mami.

Hörs sen. =)♥

I'm back!

Men hej hörrni!

Mitt internet har varit helt gone, därför har jag inte kunnat skrivit något. Hoppas ni har haft det bra under tiden iallafall! Nu är dock allt fixat.

I torsdags fick jag veta att jag är mjölkallergiker.. Jag kan tala om för er att nästan ALLT innehåller mjölk, även fast man inte tror det. Och jag hatar havremjölk som jag dricker istället så det kan ju suga, haha.

Ja, vad ska man säga? Jag har varit på bra humör i flera dagar, och återigen hade jag nationella idag i engelska. Det gick väl helt okej, hoppas på ett MVG, för jag vill inte sänka mig i engelska.

Inläggen kommer väl droppa in lite då och då nu, bättre uppdatering kommer det helt klart att bli.


Happyland

Men hej på er!

Jag är på strålande humör, vet inte varför! Kan möjligtvis vara att våren är på väg :D:D:D:D:D:D

Jag har faktiskt inte haft någon lust att blogga, har gjort lite annat istället. Min blogglust är lite borta just nu, därför är det så dålig uppdatering, men jag antar att inlägg kommer eftersom.

Idag hade jag två nationella prov, läs-och hörförståelse i engelska. Tyckte att det gick helt okej! Kanske chansa på någon fråga bara. Nu är det bara de svåraste nationella kvar, matte och NO...

Nu ska jag äta middag, lax och potatis! Kanske den godaste maträtten? Haha. Efter det ska jag plugga och så blir det DH och Cougar Town ikväll!

Hörs imorgon antar jag! ♥


Trailer

Här är trailern till filmen förresten. Jag får rysningar i kroppen varje gång jag ser den! Det är jag som sitter på bio den 30 juni!


Och ett litet tillägg till förra inlägget, jag gillar Edward också! Men jag tror nästan att jag gillar Jacob mer. Men Edward också... Haha jag är helt knäpp nu jag, är helt besatt av Twilight!

Eclipse

Hemma från Åre! Jag har varit sjuk hela lovet, kul va? Haha.

Alltså ni som inte har läst Twilight böckerna måste fan göra det nu! Under lovet då jag inte har kunnat åka skidor har jag läst ut trean, Eclipse. Och det var världens bästa bok! Åhh, jag grät och skrattade och levde mig in och var olycklig. Hehe. Det här var den bästa boken i Twilight serien som jag har läst hittills och nu har jag bara fyran kvar och jag vill inte läsa ut den... Jacob är min favorit, så när han är olycklig då blir jag olycklig och ledsen, hihi. Gud jag kan inte skriva om den för jag blir helt galen och ledsen för jag vill också leva i den världen, vill känna Jacob och Edward och åhh... Okej, nog om det.
LÄS BÖCKERNA!


Sjuklingen

Hej! Jag är så sjuk. Jag har inte sovit nått inatt fr jag har varit så täppt i näsan och haft en hosta som känns som att tusen knivar skär i mig. Så jävla jobbigt. Åkte dock skidor idag och det var mycket fint väder. Åkte i tre timmar i sträck ungefär, sen tog det stopp och jag kom hem och mår tusen gånger sämre. Styckeindelningen funkar typ inte och jag vet inte hur jag ska lägga upp bilder utan att mmsa. Om någon trevlig själ har svar på mina frågor så får ni gärna svara. Nu ska jag fortsätta titta på oc! Have a nice hooooooooliday! =)

Mot Åre

Nu är jag påväg till Åre. Jag vet inte hur mycket uppdatering det blir i veckan. Jag ska ju som sagt var vara i Åre hela lovet. Men vi hörs när vi hörs. Ha ett bra lov förresten! =) Ni som har lov vill säga... Hehe.

Vi åt...

0-5736edc914bc9580b379b949e5d4fe1e.png

Kolla varifrån!

Vi åt jättegod mat på Lilla Siam! Jag åt kyckling med cashewnötter som smakade precis som i Thailand! :D 
Nu ska jag sova och ladda inför nationella. Godnatt.


Middag med syster och mamma

Ska ta bussen ner till stan snart med min syster, mamma bjuder oss på middag på Lilla Siam. Trevligt trevligt! Har också gjort klart svenskan och börjat på SO-rapporten som ska vara klar efter lovet. Mitt lov kommer innehålla stunder av plugg måste jag säga...

Iallafall så märker ni att det har varit dålig uppdatering på sistone, men jag har inte haft något kul att skriva om eller några roliga bilder att visa.

Apropå det så ska jag har muntliga nationella i svenska imorgon, hoppas att det går bra!

Jaja, nu ska jag ta och fixa lite innan jag åker. Vi hörs sen. ♥


Sjuk

Jag sitter och knarkar halstabletter och mår allmänt dåligt. Nu blir det grey's! Hörs imorgon. Ber om ursäkt för dålig uppdatering!

TV kväll

Nu blir det till att fortsätta titta på Dating in the dark och det följer jag upp med Desperate Housewives och Cougar Town.

Imorgon har jag friluftsdag och börjar halv tio. Uppdaterar nog inget mer ikväll. Hörs imorrn! ♥

Mina fötter kills me

Hej!

Igår hade jag träning och kom hem halv elva så jag hade inte tid att skriva. Idag gick jag till skolan och efter det var det skol-dm träning och sen åkte jag hem och då blev det plugg direkt.

Vill ni se min blåsa jag har fått på foten eller? :( Ja, nu kommer en bild!


RSS 2.0