29 augusti 2011

Hej!

Jag har inte orkat/haft tid att skriva något i helgen.
I fredags var jag som sagt var hos Sara. Vi åt middag där och sedan begav vi oss in till stan vid elva tiden. Besökte lite vänner och jag hade det väldigt trevligt!
I lördags så hade vi kräftskiva och vid elva tiden, även då, gick vi också till lite vänner. Jag hade en helt okej kväll!

Idag har jag varit på stan med några fina tjejer. Fick med mig en kalender hem, välbehövligt nu när skolan börjar på onsdag. Klockan tio på onsdag närmare bestämt. Dör av tanken att faktiskt behöva plugga igen...

Tog kort på vad jag hade på mig idag innan jag åkte hemifrån. Tröjans färg ville inte riktigt komma med på bilden, den är lite mörkare orange/röd färg än vad bilden visar! Var lite stressad med blött hår och hade inte sminkat mig, så hann inte ta en bättre bild! Men den får duga.




Mitt sommarlov - juli

Den 4-9 juli jobbade jag igen efter två veckors ledighet (en vecka för de andra men två för mig för jag var i Kroatien).
Jag jobbade på PC under Storsjöcupen. Som tur var fick Hanna jobba på samma skola som mig, för annars hade jag aldrig klarat av alla tidiga morgonstädningar av de äckliga toaletterna. Efter den nionde juli var jag helt färdigjobbad för sommaren vilket var otroligt skönt!

Efter Storsjöcupen levde jag livet med mina fina vänner! Jag hade många jobbiga, men även fina sommarkvällar med mina vänner.









Den 28-30 juli var Storsjöyran här i Östersund! Åh, vad jag hade längtat efter att få se Håkan Hellström, Veronica Maggio, Lykke Li, Rebecca&Fiona, Adrian Lux, Miike Snow, The Ark mfl! Yran slog mig med förväntan. Jag hade tre helt underbara dagar, nog den bästa Yran i hela mitt liv! Yran var ett bra avslut på juli-månad.







Ändrade planer

Hej!

Träningen idag gick bra! Kommer nog ha träningsvärk i min mage imorgon, eller det har jag redan. Men det är från träningspassen tidigare i veckan, hehe.

Kvällens planer är inte alls som jag skrev igår att dom skulle vara. Madde är sjuk så därför blev det ingen sommarfest, tråkigt nog. Men då tog Sara tillfället i akt och bjöd in oss tjejer på middag till henne. Så kvällen kommer jag att spendera hemma hos Sara i Valla! Vi får se om jag tar några bilder eller inte, kan inte lova något!

Jag kan ta kort på kvällens outfit innan jag åker! Det är fortfarande sommartema så jag ska nog ta på mig en gammal blommig klänning. Ni får se sen!


Åh, skulle inte tacka nej till att bada i det fina havet i Kroatien igen!

Mitt sommarlov - juni

Sommarlovet börjar lida mot sitt slut, och så även sommaren, och mitt lov har varit väldigt upp och ner.
Jag har haft de bästa dagarna i mitt liv blandat med några av de värsta dagarna i mitt liv. Men ack så kul jag har haft. Och det tackar jag mina fina, underbara, vänner för! Åh, jag har verkligen världens bästa vänner.

Nu ska jag sammanfatta juni-månad:


Den 10 juni gick jag på ett efterlängtat sommarlov. Det inledde jag med att mysa i Björkbacka med min klass. Jag hade en väldigt fin kväll.



Jag fick inte njuta av sovmorgnar så länge, för klockan åtta den 13 juni befann jag mig på Jämtkraft Arena för att börja sommarjobba. Jag hade fotbollsskola. Tränade tjejer i åldern 10-12 och de var söta, men också väldigt kaxiga. De gav oss Dagens Ros, så något bra måste vi ha gjort!

Den 17 juni hoppade jag och mamma (kanske Linda också, minns inte) in i bilen och påbörjade vår resa mot Kroatien. Den 18 juni lämnade flygplanet Arlanda och några timmar senare låg jag på stranden Zlatni Rat på ön Bol, Brac i Kroatien. Vi tillbringade en vecka på den mysiga ön och vädret hade vi på vår sida, det var över 35 grader och sol varje dag.











Den 25 juni anlände jag återigen till Arlanda, Stockholm och där väntade bilen på oss. Jag och mamma åkte till vår lägenhet i Stockholm där vi skulle befinna oss i en vecka framåt. De två första dagarna bestod av shopping och jag fick även upptäcka lite andra sidor av Stockholm som jag aldrig hade upptäckt förut.
Två dagar efter jag anlände till Stockholm kom mina fina vänner ner till oss, Klara och Hanna. Vi badade, shoppade, var på Allsång på Skansen och hade några fina dagar där tillsammans.








I denna feta Hästens sov jag, Hanna och Klara! MYSIGT




26 augusti 2011

God morgon!

Klockan 9.15 ringde väckarklockan på mobilen och det var bara att kliva upp även fast jag är dödstrött. För klockan 10.07 går bussen som ska ta mig in till stan till Golds Gym. Jag och Sanna ska träna! Det är så skönt att träna på morgonen för det är nästan inga folk på gymmet. Ett annat plus är också att man är pigg hela dagen!

Nu måste jag slänga i mig frukosten och skynda mig! För om jag missar bussen blir Sanna sur, hehe.
Vi hörs när jag är hemma igen!

När jag är med Sanna har jag en tendens till att se lite konstig ut. Det är bara för att Sanna är så rolig!

Hej igen!

Hej! Var några månader sen sist, va? Gick in och läste mina gamla inlägg och blev lite sugen på att börja blogga igen, så jag tänkte ge det ett försök!

På onsdag börjar skolan igen och det känns förjävla jobbigt faktiskt. Kul att börja i tvåan och få läsa alla nya kurser och att träffa kompisarna varje dag, men gud vad jobbigt det känns att faktiskt börja plugga igen och göra läxor. Usch. Ska bli kul att se alla nya ettor också!

Imorgon är det fredag och då ska jag på en fest som Madde och Jenny har ordnat. Det är tema sommar, har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig! Men när jag vet kan jag ju ta kort och visa för er. Och jag ska även försöka ta lite bilder under kvällen, annars lär det nog vara någon annan som har med sig en kamera.

Ska försöka sammanfatta mitt sommarlov i något inlägg senare också, men vi får se vilken dag det kommer upp. Kan ju inte lova att jag kommer fortsätta blogga med tanke på att när jag gör det har jag bara slutat igen, hehe.
Men förhoppningsvis så hörs vi om inte alltför länge!


RSS 2.0