Damn giiiiiirls

Måste bara påpeka att jag fick världens hickanfall på skolan idag och Moa och Jasmine är störda. =)♥


Mitt liv består av vadå?

Nu ska jag ta och sätta mig en halvtimme och göra matte sedan blir det idol och efter det säsongspremiär av GREY'S!!!!!!!!!!! Som jag har längtat! Vem tror ni dör, Izzie eller George? Hoppas ingen...

Imorgon blir det plugg hela dagen lång, fast jag är snart klar med svenskan så det är nog lugnt ändå. Engelskan går det också bra med.

Vi hörs imorgon! ♥


Ni bjuder

Hello guys!
Tänkte visa lite bilder från fjällvandringen, skolan och lite annat smått och gott. Ni lär se vad det är för något!


Jasmine var pepp! Eller?



Början på den LÅNGA vandringen

Framme där vi skulle sova första natten




Madde och Nellies tält. Haha dom blev så rädda under natten för dom trodde att "mannen med lila jacka" skulle komma och döda dom så Jacob fick sova med dom. =)





En gammal dagens outfit






My sister och Elin



Samma gamla visa

Gissa vad jag sitter och gör nu? Pluggar såklart! Jag skriver om brasiliansk portugisiska, fast det är mestadels portugisiska med inslag utav brasilianska. Det är ganska segt så jag kände att jag behövde en liten paus. Men vet ni att portugisiska talas i Japan bland annat? Det är lite coolt tycker jag, hehe.

Iallafall så var det skola som vanligt idag. Jag hatar tisdagar för vi har så många lektioner då. Men det gick väl bra. Och jag som hatar bild mest av allt tyckte faktiskt att det gick hyfsat idag. Kom en bra bit på min teckning jag gör. Vi ska rita av en känd bild från en konstnär och massa sådant, jag orkar inte berätta mer invecklande om detta. 

Vaccinerade mig efter skolan gjorde jag också, fast först fick jag stå ute i kylan och vänta på mor min som var segare än segast. Det började snöa då också! Woooaoh, snart är det vinter! Jag längtar faktiskt lite... speciellt till Åre. Konstigt tycker jag med tanke på att jag har varit less på Åre eftersom jag har åkt upp dit nästan varje helg sedan jag var mycket liten! Vi har nämligen stugor där.
Men men, nog om vintern. Eller ska bara lägga till att jag nog ska sälja min Fjällräven jacka och antingen köpa en Peak eller någon annan varm jacka, för den jag har nu är waaaaaaay to big! Fick den ju i julklapp och mamma prickade inte in storleken så bra. Kanske blir en ny sådan också, 5000 kostar dom nu också... Kul att dom höjer varje jävla år. Men nu lämnar vi vintern!

Imorgon så är det skola som vanligt, slutar halv fyra då. Kul... nej. Efter det ska jag nog kanske gå ner på stan en snabbis och gå och kolla en grej jag måste göra och sedan blir det hem och plugga som vanligt. Kommer vara fast med plugg tills på fredag, då blir det nog lite lugnare framöver hoppas jag.

Men nu ska jag återgå, förlåt att det blir så lite bilder och så men eftersom att jag sitter vid mammas dator så har jag inga här. Ni får stå ut!


Time for plugg

Nu ska jag sätta mig och plugga.
Vi hörs sen eller imorgon.
Ska bara påpeka att jag drack världens äckligaste vaccinering nyss... Usch.
Puss på min älskling. ♥

Om fyra veckor befinner jag mig här!

Ville bara berätta att om 4 veckor åker jag till...... THAILAND!!!!!!
Som jag har längtat, och nu är det så nära!
Vi åker ju med två andra familjer och en av dom familjerna är Cornelias och hon har med sig Hanna P, wiiiie, hur kul kommer inte vi tre ha där då? Riktigt kul ska jag tala om för er. Ska bli roligt att åka iväg med några av sina närmsta kompisar. =)
Jag kommer vara i Thailand i 16 dagar, helt lagomt tycker jag. Vi kommer sola, bada, sola, bada, sola, bada, shoppa (!!!!!!), åka till Bangkok, äta thaimat, mysa... och ja, göra massor!
Jag vet att ni är avundsjuka som får sitta här hemma i kylan medans jag har det bra! Hihi.


Det kliar i fingrarna

Det kliar i mina fingrar, äntligen har jag fått tillbaka lusten att blogga! Men det känns som att jag ska börja om från noll och inte babbla på i dåtid och berätta massa, nej nu vill jag snacka nutiden här! Haha bra sverige.

Idag var det skola som vanligt. En helt okej dag ändå, ser inte fram emot morgon dagen som är en extremt lång dag, onsdagar också... Åh hata skolan. Mycket läxor har vi också. Detta är vad jag har att "se fram emot":
• spanska läxa
• matte diagnos
• svenska inlämning
• spela upp en engelsk pjäs
• prov i atomfysik
• matteprov

Och sedan är det ingenting! Hoppas inget mer kommer innan lovet.

Ikväll blir det nog sitta inne och plugga för mig om jag inte drar ut, vet inte vad jag hittar på ännu.

Vill bara tillägga att jag är hyfsat trött på alla mina kläder.... Vill ha nya, men sparar pengar till Thailand, fast lite kan jag ju ändå shoppa. ;)
Något jag är väldigt sugen på är nya skor! Iiih, skorfantast som jag är...

 


Some people want it all

Det är eran lyckodag idag. Nu ska jag lägga upp lite bilder! Äntligen.


Det här var det enda jag hinner med för nu ska jag dra till Moa och titta på film och mysa. Imorgon ska jag på gina vip-kväll så det blir nog inte så mycket uppdatering, tror inte det blir det överhuvudtaget. Hehe.
Hörs när vi hörs. ♥

The sun

Men hej på er!
Jag har inte hunnit skriva något sen i lördags.
I söndags så gjorde jag allt det jag skrev och sedan på kvällen så kom Johan hit, vi tittade på film och myste lite. Det var efterlängtat.

Igår så var det skolan som vanligt, sjukt jobbigt att kliva upp! Efter skolan så gick jag hem till Johan och pysslade om honom för han är sjuk. Sen var det hem, äta, träna, duscha och sist men inte minst, sova! Hade jättesvårt för att somna verkligen!

Idag så är det jättefint väder här, det är skönt! Har varit på skolan och sen promenerade jag och Nellie och hämtade min cykel som stod och väntade på mig hemma hos Johan. Tog den och cyklade hem. Och nu sitter jag här och tittar på Gossip girl och äter äpple, svenska äpplen är godast!

Ikväll ska jag nog ut och träffa lite vänner och plugga.
Har tyvärr inga bilder på den här datorn, men vi hörs något framöver!
Puss


Jag vet inte vem jag är, men jag vet att jag är din

Nej men hörrni, nu väntar sängen på mig.
Klockan är trots allt väldigt lite, men jag är så himla trött eftersom jag klev upp åtta imorse.
Imorgon väntar:
• SOVMORGON(!!!!)
• Plugg 
• Friday night lights
• One Tree Hill (som har premiär imorrn!!!!!)
• Privileged
• Min älskling kommer hem. 

En riktig slappdag, fast det är ju inte slappt att plugga? Aja, godnatt! ♥

Hittade några gamla bilder på mig som jag bara var tvungen att lägga upp:


Jag och Madde nyår...2007 tror jag!


Jag hade riktigt mörkt hår då alltså...

Bilder från Mallorca del 1

Jag lyckades hitta några bilder från Mallorca tillsvidare!







DENNA BILD ÄR TAGEN DAGEN JAG KOM DIT! BLEK TJEJ DÅ JAAA






Jag vill bara påpeka att många av bilderna är tagna tidigt under veckan, därför är jag hyfsat blek på dom! Och att jag är oseriös på vissa bilder. Haha, ni får vänta med alla andra tills på fredag! =)

 


Hmm..

Btw, jag är frisk! Haha

Looking forward

Istället för att sitta och berätta om massa jag har gjort under veckorna som har gått kan jag ju fokusera på det som händer nu! Haha.

Idag så åkte jag till Sundsvall för att hälsa på min morfar och gå på Birsta. Det var nice. Shoppade faktiskt ingenting för just nu har jag köpt för mycket grejor och måste spara pengar till Thailand då jag ska shoppa gärnet! Det är inte länge kvar nu ju!!!!! :D
Men hur ska jag klara mig utan mina vänner och min bästa? :(

Och ja, jag har kommit gång och tränat nu igen! Äntligen är jag fri min skada och kan träna för fullt. Har redan spelat två matcher och vi vann första med 5-0 och andra med 6-1. Vi är så sjukt bra så vi för våra tränare att bli tårögda! Haha, ne men nu de senaste matcherna har vi spelat så jävla bra så det finns inget att säga, vi rullar boll som aldrig förr. Riktigt roligt men även tråkigt att det kommer nu i slutet på säsongen!

Vad mer har jag att berätta? Hm... Jag saknar min pojkvän! Han är i sthlm den jäveln..


I'm back!

Okej, nu kände jag att det var dags att ta tag i bloggen och börja skriva igen!

Ja, vad jag nu har gjort under tiden jag inte har bloggat är saker som detta:
-Träffat Johan    
-Träffat Johan
-Träffat Johan
-Tränat
-Stan
-Skolan
-Kompisar

 

Och ja, en massa sånt. Jag har gjort något varje dag och har haft fullt upp mest hela tiden vilket har relaterat i att jag inte har haft tillgång till någon dator, eller har har jag väl, men jag har inte orkat sätta mig vid en. Har varit så himla trött då jag ligger vaken för länge på kvällarna och pratar med Johan och så måste jag kliva upp vid kvart i sju hela tiden. Det är hyfsat drygt ska ni veta. 

Iallafall så var fjällvandringen ganska okej. (Ja, det var så längesen jag skrev...) Vi gick 1 mil första dagen ungefär och där var det jättevackert! Vi tältade på ett ställe som kallades för Issjön och sjön var turko och full med klippor runt den, jättefint! Dag två så gick vi på "topptur" på dagen och sedan så packade vi ihop våra grejor och gick till ett annat ställe och tältade. På kvällen så gick jag och Jacob oväntat nog till gulas nior, en annan nia på våran skola, och hälsade på dom. Eller vi gick ju mest dit för att träffa två personer men det var roligt att träffa alla andra. Dom bodde fint dom med. Jag och Jacob gick alltså 1 mil mer än alla andra, om inte mer vill säga. 
Jag orkar inte skriva en massa mera om fjällvandringen nu eftersom det var så himla längesen, men det var sjukt mycket mygg ska jag tala om! Annars var det helt okej. 

Bilder och massa kommer om en vecka skulle jag tippa på, för tyvärr har jag glömt kameran hos pappa, men ni får stå ut! :D

Skriver nog lite mera snart. ♥                                                                                                                                           


My bf

Skulle bara meddela att jag är hemma.
I helgen har jag varit med min bf hela dagarna så det har inte blivit någon tid över, nu har jag inte heller tid tyvärr. Skriver när jag får tid.

jag har världens bästa pojkvän. ♥

RSS 2.0