30 juli 2010

Jag har inte suttit vid datorn på flera dagar, har jobbat och hängt på Stråket! Igår var det första Yran-dagen och det var grymt! Skulle bara uppdatera lite snabbt nu och sen ska jag börja göra mig ordning. Ska till Madde runt fem tiden!

Hörs efter Yran tror jag, hehe alltså på söndag. ♥



HEHE LITE OSERIÖSA BILDER

26 juli 2010

Åkte med bussen som gick kvart över åtta in till stan och mötte upp Hanna vid kvart i nio. Var på utbildning och det tog slut runt elva ungefär och då gick jag och Hanna på stan ett tag. Sen åkte jag hem och då ringer min mamma och säger att jag ska komma ner, så då var det bara  att sätta sig på en buss och åka ner till stan igen! Där gick vi runt och var på matmarknaden och käkade på Stråket och hängde. Sen kikade vi Filips Combo med massa sköningar.

Kom hem runt åttta och gjorde lite middag till mig själv, är nämligen ensam. Mamma stannade hos Ullis men jag klänner att jag måste varva ner lite innnan jag ska gå och lägga mig.

Imorgon är det första jobbdagen, fast vi fick ju pengar för utbildningen vi var på idag men imorgon är då vi får komma ut på hemmen! Det är väl lite blandade känslor runt det. Känns sjukt segt att jobba, men får ju pengar... Klockan nio ska jag iallafall befinna mig på Ljungen! Slutar två sen så det är ganska chill.

Kommer inte bli så bra uppdatering nu framför, eller det har väl inte varit det, men nu blir det nog sämre. Jobbar och sen är det yran som börjar på torsdag! Och imorgon ska jag ner till Stråket med Hanna Å och kika på Filips Combo I think, vi får se vi får se...

Jaja, men ha det bra. ♥

Språkresor

Har suttit och tittat på språkresor i princip hela dagen och har även varit ute och övningskört. Det gick grymt idag! Wohooo.

Ja, som ni läste så är jag sugen att åka på en språkresa. Har kollat på olika resor till USA, Spanien och Malta. Jag vill läsa den internationella kursen så man blandas med folk från olika länder runt om i Europa. Typ Norge, Spanien, Italien osv och bo på ett "campus" med alla dessa människor. Man går i skolan från måndagar-fredagar, men inte så länge, och så gör man olika resor och aktiviteter sedan! Låter ju skitkul! Jag vill åka till Long Beach i Nevada vid Las Vegas och nära Los Angeles eller till Florida. Jag har även tittat på språkresa till Malaga i Spanien. Prisskillnaden är enorm! Till Spanien kan det kosta sisådär 19000 kr och till USA kostar det runt 32000 kr! Alltså är skillanden stor, men man får mycket för pengarna!
Om ni är sugna på att läsa mer så kan ni kolla in på EF's hemsida
HÄR!

Ikväll måste jag gå och lägga mig tidigt för imorgon ska jag börja jobba! Fan fan fan.... Ska iväg på utbildning från 9-13 imorgon och sen är jag ledig och på tisdag jobbar jag 9-14! Sen kommer jag nog gå hem och sova... Haha.

Vi hörs något imorgon. ♥



Long Beach

Florida!



NÅGRA BILDER FRÅN MIDSOMMAR OCH SMÖGEN


BRETT MELLAN HUSEN VA?!?!?!?!?!


24 juli 2010

Jag vet att det är dålig uppdatering, men jag har bara inte så mycket att skriva just nu! Gruvar mig mest bara för att börja jobba på måndag! :(

Idag har jag varit och gjort lite olika saker, häng i någon hamn, fikat på ett jordgubbscafé, övningskört (!!!!!!), ätit thaimat och lite sådant!

Ja, idag var det alltså första gången som jag övningskörde! Det var skitsvårt det där med dragläge, kopplingen och hela skiten... Men sen så blev det bättre och jag lärde mig det och kunde köra en liten sträcka (haha). Det var ändå jättekul hehehe.

Nu sitter jag och äter lite kexchoklad, vann ju en såndär stor på Liseberg, och ska titta på The Hills.

Vi hörs imorgon tror jag, har absolut inget att skriva om! ♥

Bjuder på en gammal bild på mig och Johan som min fina vän Nellie har tagit!

GE MIG


Inköp från Smögen och Göteborg


Tröja från H&M, 199 kr. Färgen ser inte riktigt ut sådär som på bilderna, mer mörkt


Kofta från Henri Lloyd, ord. pris, 995 kr, men jag köpte den för 498 kr. Hehe bilderna blev inte så bra här heller..


Kofta från Resteröds, 990 kr. Kanske världens finaste, syns inte på bilden men den är så fin! Är helt kär i den!


Blus från MQ, 399 kr


Kofta från MQ, 399 kr


En jeansskjorta (jag vet, är typ sist i världen) från något märke, 249 kr kostade den iallafall!

Sen har jag köpt underställ och trosor! Jag vet att bilderna blev värdelösa, men jag orkade inte ta nya. Hehe

22 juli 2010

Nu är jag hemma från Smögen och Göteborg. Jag lämnade Smögen i söndags och åkte till Göteborg och dit kom även min fina Johan! Han åkte från Skåne till Göteborg med hans kompisar som skulle dit och spela Gothia och sen så bodde han med mig tills igår och tog tåget tillbaka till Skåne.

Jag har gjort något varenda dag och kommit hem runt elva på kvällen, så jag har faktiskt inte orkat bloggat. Men nu är jag tillbaka! Dock börjar jag jobba på måndag, fan!!!!! Känns som jag börjar i skolan igen då...

Iallafall har det blivit lite shopping, tar bilder på det senare för nu är dom och städar här.

Vi hörs sen. =)

SOLAT PÅ KLIPPOR, ÄTIT RÄKMACKA, HÄNGT PÅ SKÄRET


15 juli 2010

Idag har det regnat på förmiddagen, men blivit bättre mot eftermiddagen/kvällen. Vi har fått besök av Marie från Göteborg och vi har varit ute och kikat i butikerna och gjort lite allt möjligt. Avslutade kvällen med en middag på Hamnen 4! Åt världens godaste räkmacka.

Min syster jobbar ju här under sommaren, hon jobbar på Skäret vilket är ett café och restaurang. Iallafall så stängde hon igår och hon tog med sig massa olika bakverk till oss, vafan jag tror hon vill att vi ska bli tjocka!
Titta bara på bilderna...



14 juli 2010

Har varit ute i princip hela dagen, har varit väldigt skönt väder idag! =)
Kom precis in efter att ha varit på Skäret och fikat lite, tittat på alla båtar och folk som går förbi också. Tycker att det är jätteintressant att titta på alla folk som går förbi faktiskt! Haha.

Imorgon ska det inte bli så fint väder, så vi får se vad vi hittar på imorgon.

Vi hörs imorgon. Godnatt! ♥

13 juli 2010

Idag har jag varit på Torp, ett köpcentrum utanför Uddevalla.
Det regnade nämligen så mycket här idag, så vi for dit istället. Såg några saker jag ville ha, men lika bra att jag inte handlar något för alla affärer som fanns där finns i Göteborg också!

När vi kom tillbaka till Smögen så gick vi runt lite och då fick jag även en jeansskjorta av mamma!

På Torp så hittade jag en butik som jag gillade, nämligen Pondus! Jag hittade en snygg kofta och skor från Henri Lloyd, men köpte inget utav det. Ångrar mig lite nu faktiskt. Fast kan bara svänga förbi där på vägen till Göteborg på söndag.

Nu ska jag ta och äta lite jordgubbar så hörs vi imorgon. ♥

Pondus märken!

Skäret

I alla fall så åt vi som sagt var på Skäret! Jag åt bakad kungsflundra med potatispuré, glaserade rödbetor och något fläsk vid sidan om. Till efterrätt åt jag fattiga riddare med hasselnötsglass uppe på och sommarbär! Allt var verkligen jättegott! Och kocken som är "kökschef" och lagar mat där, lagade mat åt Viktoria och Daniel på deras bröllop! Hur coolt?
Ja iallfall så fick jag bara några bilder på efterrätten, men det duger.


Oväder

De svarta molnen började dra sig hit och på långt håll såg man att det började blixtra så vi gick hem runt halv elva från Skäret för att komma undan ovädret! Det var ett smart drag. För när vi kom hem så började det åska och blixtra och storma och regna som bara den! Var ett riktigt jävla oväder. Det var som fyrverkerier på himlen hela tiden, fast det var blixtrar. Alltså saker flög omkring för det började blåsa så hårt och jag satt som fascinerad vid fönstret och försökte få några bra bilder. Några fick jag! Tog med mobilen dock...


Här lyser blixten upp lite...


Alltså blixten lyser upp hela jävla himlen!

12 juli 2010 i Smögen!

Hej!

Vaknade imorse klockan 9 av att mammas mobil ringde, kul...
Klev upp och satt och tog det lugnt och läste lite och sedan käkade vi frukost och tänkte gå till klipporna, men så blev det så dåligt väder! Så jag och mamma gick på en promenad till ICA och handlade lite och Linda köpte fika och sen blev det fint väder igen. Fikade och gick ut till klipporna och solade ett tag!

Nu sitter jag i soffan och väntar på att mamma ska duscha klart och sen ska jag försöka orka gå upp och duscha, känns så jobbigt... Haha. Sen ska vi iallafall ut och äta middag på Skäret där min syster vanligtvis jobbar! Men idag och imorgon är hon ledig.

Men vi hörs sen! =)


Spanien-Holland

Nu har jag ätit och det var sjuuukt gott, lite små äckligt att skala räkorna bara. Mamma säger att hon aldrig ska köpa det igen bara för att jag och Linda klagade så mycket när vi skalade dom, äckliga bajssträngen man måste ta bort och allt! Hehe.

Nu blir det VM-final och jag hejar på Spanien!

Vi hörs sen eller imorgon. ♥

Smögen

Är framme i Smögen nu och det är hur vackert som helst! Har varit och kollat runt lite och gått på en promenad vid klipporna. Köpte även färsk lax, räkor och potatis som vi ska äta till middag och jag längtar! Är hungrig som fan... Haha.

Jag tänkte bjuda på några bilder som jag tog med mobilen när vi var ute och gick, inte så bra kvalité då.


Stopp i Sunne över natten

Sover på Selma Lagerlöfs hotell inatt! Imorgon blir det upp och äta frukost och sen åka de ungefär två timmarna som är kvar till Smögen!

Vi hörs imorgon. ♥

10 juli 2010

Hej!

Jag har varit ute precis varje dag och hela dagen, därför har det inte blivit någon uppdatering. Har inte varit hemma nått förutom sent på kvällen och då ska jag sova för att orka med nästa dag! Hehe.

Snart så åker jag ner mot Smögen. Ska sova nånstans inatt och åka sista biten imorgon. Därför kommer det inte bli någon uppdatering idag skulle jag tro. Men jag tar med mig datorn så får vi se vad som händer!

Men vi hörs något när jag är framme om jag får till internet. Ni får ha det så bra så länge! ♥




8 juli 2010

Klev upp runt tio idag och åkte iväg och tittade på en match. Är inte så många roliga matcher att titta på idag så jag är hemma och tar det lite lugnt just nu. Imorgon kommer jag förmodligen vara borta hela dagen för då håller matcherna på till sent på kvällen!

Har så ont i pannan efter att jag har bränt mig så jag blir galen! Som tur är så syns det inte så mycket idag, hehe.

Nu ska jag återgå till att snyta mig, haha. Jag blir ju aldrig frisk!

Vi hörs kanske sen. =)


7 juli 2010

Hej!

Jag har varit ute precis hela dagen. Kom hem halv nio och då var det bara att parkera sig framför TV:n för att titta på Spanien-Tyskland. Spanien vann med 1-0 och gick till final! Wohooo. Dom spelar mot Holland den 11e.

Jag har bränt mig i pannan och på näsan och kinderna idag så jag ser ut som en liten tomat, hehe. Men sånt får man ta när man inte har smörjt in sig... Har även haft så jävla ont i bihålorna så jag inte har kunnat hostat som jag är tvungen att göra... Hehe.

Ska nog ta och lägga mig snart, är faktiskt trött. Men imorgon blir det nog också fotboll mestadels av dagen.
Vi hörs väl något imorgon tror jag. ♥


Invigning

Nu sticker jag ner på stan för att se invigningen! Hörs sen eller imorgon. ♥

Hehe tog lite oseriösa bilder...

6 juli 2010

Hemma ett tag från sportfältet. Ikväll blir det invigningen! Är ju som sagt var Storsjöcupen.

Cyklade hem vid fyra för jag var så jävla hungrig, hade ju varit ute sen elva då. Hängde med lite olika folk och gick runt och tittade på matcher. Var lite mulet och så ute idag, men jag hoppas det är bättre väder imorgon!

Nu ska jag ta och äta middag så hörs vi innan jag sticker iväg igen!


Leka som små barn

Jag har inte skrivit något mer idag för jag drog iväg och träffade Johan och hängde lite i Björkbacka!
Vi kommer typ inte träffas något på sisådär tre veckor för han jobbar hela den här veckan och sen åker vi båda iväg.

Nu ska jag sova för imorgon ska jag och Madde iväg för att kika fotboll! Kanske bloggar något från mobilen då.

Godnatt! ♥

Vi lekte att vi var små igen...


5 juli 2010

Hej!

Tog en snabb tur till stan imorse och allt blev bestämt så snabbt, så jag hann inte blogga innnan. Jag var verkligen inte på stan humör idag, så jag köpte inget. Plus att jag vill spara mina pengar till Smögen och Göteborg!

Just nu så sitter jag och snyter mig och hostar... Hehe. Men det är bättre idag iallafall! Tror jag..
Ikväll ska jag nog bara ta det lugnt om inget kommer upp, måste må lite bättre med tanke på att jag kommer vara ute varje dag denna vecka och typ hela dagarna också. Storsjöcupen börjar nämligen idag, fast matcherna börjar imorgon. Tråkigt att inte spela i år måste jag säga, kommer sakna det väldigt mycket. Jag spelar ju i ett damlag.

Vi hörs sen, för nu ska jag titta på One Tree Hill! ♥

Hungrig

Kom nyss hem från Sportfältet där vi lirade lite fotboll. Var ganska kul, men jag är ju så jävla förkyld så ikväll blir det en lugn kväll! Min röst går upp och ner hela tiden, lite som när Doris ska prata valska i Hitta Nemo!

Just nu så väntar jag på att maten ska bli klar och nu ska jag lägga upp lite bilder!


Mot sportfältet

Klockan tre ska jag möta upp Rebecka för att dra till sportfältet och spela lite fotboll, där möter vi även Nellie, Sara och Moa och Hanna kanske kommer senare. Jag tar med mig kameran så vi får se om det kommer några bilder!

Btw, jag har nästan ingen röst idag. Ni ska höra hur jag pratar! Haha.


GÅRDAGEN I BILDER


3 juli 2010

Nu ska jag åka iväg och köpa nässpray sen åka till mamma och efter det vidare till Cornelia!
Jag kanske bloggar något från mobilen under dagen, vi får se!
Jag har med mig kameran så förhoppningsvis får ni se några bilder imorgon.
Ha en bra dag. ♥

2 juli 2010

Hej!

Sitter här och snorar och snyter mig varannan sekund känns det som. Mår inte bra alls! Får hoppas det är lite bättre imorgon. Lock i öronen och ont som fan i bihålerna har jag också...

Idag så hade jag tänkt att jag inte skulle sova för länge med tanke på att det skulle bli fint väder. Jag kunde inte somna igår för jag var så snuvig och inatt har jag vaknat flera gånger för jag var så täppt i näsan och snuvig. Så jag har sovit jättedåligt verkligen. Vaknade vid tio och tänkte att jag skulle gå upp så jag kunde gå ut, men då somnade jag om med mobilen i handen. Hehe. Vaknade halv tolv och gick upp och åt frukost och gick till Johan. Där har jag legat och solat hela dagen, mycket skönt!

Nu sitter jag och tittar på fotboll. Ovanligt va? Hehe. Även att Brasilien förlorade mot Holland förut! Det här är verkligen ett skräll-vm.
Ska nog bara ta det lugnt ikväll för jag mår inte så bra, och imorgon ska jag troligtvis träffa Nellie och Madde. Vi får se vart dagen tar vägen!

Ha det bra. ♥


Att vara sjuk

Det blev aldrig så att jag träffade Nellie och Madde idag, vi ändrade tills på lördag. Istället har jag ägnat dagen åt att försöka bli frisk, men inte mår jag bättre. Åt chicken and cashewnuts till middag, det gjorde väl det hela lite bättre. Plus jordgubbar. Hehe..

Imorgon ska det bli väldigt fint väder ser det ut som! Så jag ska nog vara ute och sola. Ska nog våldgästa Johan, hehe. Får hoppas att jag mår lite bättre imorgon för det värsta jag vet är att vara sjuk när det är varmt ute, det är så jobbigt. Jag var sjuk hela resan till Mallorca t.ex. och jag klarade inte av att doppa huvudet och det var så jävla varmt så jag trodde jag skulle dö + att jag var tvungen att snyta mig hela tiden, och jag hatar att snyta mig och hosta och sånt bland folk... Så det var ju lite jobbigt! Haha.

Tittar på nya avsnitt av The Hills, men blir så arg på jävla megavideo för det står att jag har tittat 72 minuter och måste vänta 54 minuter, fast jag bara har tittat dryg 30-40 min. Iallafall så har Heidi förstört sig själv med alla operationer. Hon ser bara äcklig och ful ut!

Men godnatt allihopa, kommer nog inte bli så bra uppdatering om det är fint väder ute imorgon.
Ha det bra. ♥

FÖRE:


EFTER:

Shoes

Idag så fick jag mina skor från Nelly.com! Dom passade jättebra och jag är nöjd att jag köpte dom. Dom kostade ju faktiskt bara 19 kr! Haha skrattretande billigt.


Haha, det här var den bästa bilden ni fick se för tillfället. Visar någon bättre någon annan gång!

Val

Har fått veta om man kom in på sitt förstahandsval på gymnasiet idag, och det gjorde jag! Wihooo


1 juli 2010

Filmen var hur bra som helst igår! Jag gillade den, men den tog slut alldeles för fort. Boken var dock bättre för då får man läsa alla tankar och den är längre eller vad man ska säga.

Vaknade för ett tag sen och idag är jag sjuk. Eller jag har blivit förkyld igen, snuvig och ont i halsen. Så sjukt jobbigt, jag blir aldrig frisk.

Idag får vi se vad jag ska göra, ska kanske träffa Nellie och Madde. Ska ta och höra av mig till dom nu så får vi se om det blir något.



RSS 2.0