30 september 2011

Sitter på skolan och har världens tråkigaste lektion. Kan inte koncentrera mig. Längtar bara tills ikväll och imorgon. Är ju fredag! Woopwoop.


-

BLIR SÅ IRRITERAD ATT INGENTING FUNKAR SOM DET SKA!!!!!! Därflr ni inte får bilder osv...Skitliv

VART JAG MIG I VÄRLDEN VÄNDER

Imorgon är det fredag. ÅH. Kan inte förstå att jag skriver det. Ska bli så skönt med helg. Imorgon kommer Cellen och Paow (och fler gosiga tjejer) hit. Dom kommer även sova med mig hela helgen. Myspys. Lovar att jag ska ta mycket bilder i helgen. LOVAR. Vet dock inte om jag kommer uppdatera så mycket. Det återstår att se!

INGA BILDER

Åh, när jag såklart skulle lägga upp bilder så går det inte? Inte går det att redigera sina texter eller ändra stil osv. IRRITERAD. Ja, då får det helt enkelt bli två tråkiga inlägg till er, hehe.

29 september 2011

Åt precis frukost och nu sitter jag och väntar på att städarna ska komma. Då tar jag mitt pick och pack och går till Frida. Kändes väldigt ovärt att kliva upp kvart i nio. Men det är skönt att ha mycket tid på sig på morgonen. - Jag skrev ju att jag skulle göra om orienteringen idag och jag har bokstavligt talat drömt om orientering inatt, haha! Åh. Vill verkligen inte, så jag får se hur jag ska göra...

TJUGOÅTTONDE

Menar sjävlklart att det är 28 september idag. Vet inte hur man ändrar inläggen i mobilen bara, hehe.


27 september 2011

Testar att blogga från mobilen igen! Batteriet dör dock vilken sekund som helst.

Idag har jag haft en fin dag. Hade sovmorgon till tio. Spelade gitarr halva dagen också. Är grym! Önsketänkande dock... Dagen blir ju lite bättre när jag vet att jag har sovmorgon till 11.35 imorgon också! Wiho! Fast dom kommer och städar hos oss imorgon så kommer inte få någon sovmorgon. FML.

Imorgon ska jag också försöka göra om orienteringen. Men det kändes så himla ohört just nu. Vi får se hur det blir med det. Och snart är det helg! Har en massa fina planer för helgen så jag längtar verkligen!!


27 september 2011

Åh, är så irriterad. Blev hur glad som helst när jag såg att man nu kan uppdatera bloggen från mobilen med blogg.se's app. Men.. MINA INLÄGG GÅR INTE ATT PUBLICERA! Har försökt hela eftermiddagen verkligen. Skitdrygt.

Tänkte visa lite bilder från i söndags när vi var hemma och myste hos Malin. Bakade scones och tittade på film. Men nu orkar jag inte lägga in bilderna på datorn.. Ni får väl se dom någon annan gång.

24 september 2011

Igår spenderade jag kvällen med mina vänner. Först hemma hos Hanna, sedan vidare till några andra och sen gick jag, Elin och Sofie hem till Frida och satt och myste med tjejerna som var där. Och ikväll ska jag umgås med samma tjejer igen + några till fina själar. Vi ska fira Elin som fyllde år igår! Det längtar jag till.

Egentligen borde jag sitta och plugga nu men jag har absolut ingen ork till det. Jag ligger nämligen i sängen och kollar på Idol-repriser. Jag skjuter helt enkelt upp plugget till imorgon. Gud vad jag kommer ångra det imorgon. Men det är ju faktiskt lördag.


(känner att den här bloggen består endast utav bilder på mig för tillfället haha. men har inga bilder att visa. lovar att jag ska ta bilder ikväll som jag lägger upp imorgon)

VECKANS LÅTAR


22 september 2011

Det känns som att det enda det gör om dagarna är att regna. Och det är jobbigt. Man blir ju som så deppig när det regnar. Och inte blir det bättre av att idag på idrotten så var det orientering och jag tog MVG banan. Såklart så ramlade jag och gjorde illa foten och tappade bort pappret man stämplar på. Och det betyder att jag måste orientera ännu en gång om jag ska få MVG i det. Det kändes ju väldigt ovärt i denna skrivande stund...

Imorgon är det äntligen helg! Och helgen spenderas med mina vänner.


20 september 2011

Idag har jag haft en riktigt skitdag! Har varit på dåligt humör hela dagen och allt har bara sugit. Nu är det lite bättre dock, hehe.

Jag skulle kunna klaga över så himla mycket saker just nu. Men jag tror jag skippar det. Fast, jag måste bara få klaga lite över att jag måste sätta mig och skriva på min svenskauppgift nu och det kändes SÅHÄR JOBBIGT.
Speciellt när jag inte vet hur jag ska börja. BLÄ.

Snart var det ett år sedan jag befann mig i Thailand. Skulle göra vad som helst för att få åka dit just precis nu och bara lämna all skit här hemma..

19 september 2011

Idag har det regnat hela dagen. Som vanligt brukar jag tänka lite extra då. På dig.

Det enda bra med denna dag hittills är att vi fick sluta kvart i tre istället för kvart över fyra. Jag tog bussen hem och la mig i soffan och här ska jag spendera resten av kvällen framför tv:n. Ett litet undantag är dock att jag ska försöka plugga lite. Men det går nog snabbt!




-

Känslan när jag ser dig,
får hjärtat att slå ett extra slag.
Det känns i hela kroppen när
du är i min närhet.
Men är känslan bra eller dålig?
Det återstår att se...

18 september 2011

Hur kommer det sig att man är tröttare när man har sovit länge än när man har sovit lite? Inatt sov jag i ungefär 11 timmar, men det känns som att jag har sovit 5 timmar..

Idag har jag gjort lite engelska, packat och åkt till pappa. Och hostat. Dumma hosta.
Nu tänkte jag kolla igenom engelskan en sista gång och sen ska jag äntligen få sova igen. Imorgon börjar jag 9.45 och slutar 16.15. En lång dag alltså!

17 september 2011

Idag är en dag då jag gör absolut ingenting. Jag har legat i soffan nästan hela dagen. Gjorde dock ett undantag för att ta en promenad för att ta vara på solens strålar. Det resulterade i att jag har fått skavsår nu som gör ont som fan. Och det var ju mindre roligt. Nu har jag parkerat mig i soffan och här ska jag ligga hela kvällen.






16 september 2011

Nu ska jag iväg och träffa mina fina vänner. Vi ska bara göra det vi är bäst på: att mysa.
Nej, jag vet faktiskt inte vad vi ska göra. Vi får se vad kvällen har att bjuda på.

Jag vill också säga att jag tänker på dig, Felix. Hoppas du blir bättre snart. ♥

SMOKE WEEEED EVERYDAAAAAAY

Det enda jag gör om dagarna är att gå i skolan. Och sen är jag trött. Därför händer det inte så mycket just nu och det betyder att jag inte har så mycket att skriva om.

Idag har jag spelat gitarr. Och det känns i fingertopparna ska jag erkänna. Har inte rört en gitarr på väldigt länge och det resulterade ju i att jag har glömt bort i princip alla ackord. Men nu kan jag några igen!

Annars då? Jo, jag är fortfarande sjuk och igår var jag hos doktorn och nu ska dom ÄNTLIGEN göra en riktig utredning.

NU ska jag dricka lite te och titta på tv.


12 september 2011








Det blev ingen bio i lördags. Jag stannade hemma och försökte bli frisk istället! Kändes bättre igår, men nu känns det sämre igen. ORKAR INTE. Och så glömde jag att skriva igår.

För att sammanfatta Storlien med några ord så får det bli: sol, skratt, godis, anden i glaset, övergivet hus, kurragömma med dunk, ramla i ett dike.... OSV.
Bilder då? Ja, jag tog lite bilder med mobilen. Så ni får stå ut med den dåliga kvalitén!

10 september 2011

Har ont i halsen och är snuvig. Orkar inte bli sjuk. IGEN.
Nu ska jag iväg på bio. Vi hörs imorgon och då kan jag berätta lite om Storlien.

I'VE SEEN THE WORST OF YOU TOO

Sometimes late at night, I think about you
About you and all the things we used to do

-Ibland saknar jag verkligen dig

7 september 2011

Ännu en dag i skolan avklarad... Så farligt är det faktiskt inte än. Har inte riktigt kommit igång med de riktiga lektionerna. Hittills tycker jag faktiskt att det är roligt att vara tillbaka. Men bara lite. Och det enda roliga är att få träffa sina fina kompisar varje dag och titta på allt folk. Ja, jag ser faktiskt nytt folk varje dag. Ovanligt, eftersom jag bor i Östersund..

Imorgon klockan 8.30 åker jag och klassen till Storlien för att umgås och ha roligt. Jag vet att jag iallafall kommer ha roligt, eftersom jag åker med mina vänner som alltid får mig på bra humör. Jag ska försöka ta lite bilder, iallafall med mobilen! MEN detta betyder alltså att jag inte kommer ha tillgång till dator imorgon och därför blir det ingen uppdatering.

Hittade lite gamla bilder i arkivet, och var bara tvungen att lägga upp dem! Detta var under förra sommaren, från midsommarafton och när jag var i Smögen/Göteborg. Fina tider och jag har så fina minnen till dessa bilder.

Skinny love

I told you to be patient I told you to be fine
I told you to be balanced I told you to be kind
Now all your love is wasted then who the hell was I?
Cause now I'm breaking at the britches
And at the end of all your lines







5 september 2011




Det finns vissa dagar då allt känns hopplöst och jobbigt. Idag är en sån dag. Det är grått ute och regnet öser ner. Just idag har jag funderat på allt mellan himmel och jord, vänt på allt och funderat lite mer. Varför är vissa människor så svåra att förstå sig på? Jag önskar att alla människor var lätta att läsa av och förstå. När hösten kommer märker jag hur mitt humör sjunker. Jag är inte lika glad, utan är lite mer deppig.


Jag gruvar mig för den första spanskalektionen efter sommarlovet imorgon. Och allt annat som kommer bli svårt detta skolår. Kunde inte allt bara vara lätt? Så lätt att man inte behövde tänka? Det skulle underlätta allt. Men å andra sidan skulle jag inte lära mig något. Och det är ju faktiskt kul att lära sig nya saker. Hur svåra och jobbiga sakerna än är. Tur att jag har så fina vänner i min klass som gör allt lite lättare.

Nu sitter jag ju återigen i skolbänken och vilar ögonen på tavlan och lyssnar på lärarnas prat. Jag har ingen lust alls att börja plugga igen. Jag vill ha sommarlov igen, eller iallafall lov. Men som tur är går jag bara tre dagar denna vecka. För på torsdag klockan 8.30 åker jag och min klass till Storlien för att spendera natten där.




RSS 2.0