I'M ADDICTED

Jag är så värdelös. Vet ni vad jag har gjort hela dagen, idag igen? Tittat på 90210! Från igår eftermiddag tills idag har jag sett 19 avsnitt hahaha. Nästan hela säsong 1! Har bara 5 avsnitt kvar nu av säsong 1. Tog en liten paus för att åka och byta busskort och för att se på Gossip Girl dock. Men annars har jag varit fast hela dagen! Men imorgon kommer jag inte hinna titta något alls typ. Ska möta upp Nellie vid 12-13 tiden och fika lite. Sedan tar jag bussen till mamma för att hämta min utklädnad till kvällens äventyr. Sedan är det bara att ta bussen till pappa och börja fixa sig! Kanske hinner se ett avsnitt. Om jag har tur.

30 oktober 2011

Idag är det söndag. Men det som är så skönt med denna söndagen är att tanken som alltid finns varje söndag "åh nej, imorgon är det skola igen", den finns inte idag. För imorgon är det ju inte skola. Gud så skönt!! Istället ska jag nog träffa en gammal vän och ta igen förlorad tid. Och på kvällen ska jag träffa andra vänner och umgås. Det låter som en alldeles utmärkt måndag tycker jag!

Vill ni veta vad jag gjorde igår? Jag satt och tittade på 90210 hela dagen. Förutom ett avbrott för att titta på Så mycket bättre. Jag kan inte minnas när jag senast satt inne på en lördag, iklädd pyjamas. Men ack så skönt det var! Man måste få ta dagar ibland då man bara sitter inne och inte gör något. Det var helt klart välbehövligt!

Idag ska jag ta och byta mitt busskort och sedan titta på ännu mer 90210. Ska också försöka läsa lite i min engelska bok!



ÅH VAD JAG SAKNAR SOMMAREN

29 oktober 2011

Jag uppmanar er alla att byta lösenord på facebook! Igår blev mitt konto hackat. Den som hackade det la ut privat chatthistorik mellan mig och en vän, den skrev i chatten till folk, la till vänner, skrev konstiga statusar osv. Det jag blev mest arg över var såklart att den har suttit och läst all chatthistorik. Väldigt privat historik också!

Förutom att jag blev så arg över den informationen som kom ut igår (hann dock snabbt ta bort det) så hade jag en fin dag. Efter skolan gick jag på stan och sedan åkte jag hem och packade. Åkte till pappa och sedan mötte jag upp Hanna och vi promenerade till stan för att titta på basket med lite andra vänner. Försökte mobilblogga då, men det gick inte. Sen gick jag hem till Hanna och vi tittade på Eva och Adam. Jag fick även vara den första att säga grattis till henne då hon fyller år idag! WOHO GRATTIS MIN FINA VÄN!

Idag har jag legat i soffan och tittat på 90210 (den nya versionen) och det är så bra! Om ni vill ha tips på en bra serie kan jag definitivt tipsa om denna.

Myser på Törners!


28 oktober 2011

Nu är jag påväg till skolan! Har retorik klockan tolv sen slutar jag. Då ska jag gå på stan med my partners in crime!


27 oktober 2011

Nu ligger jag helt utslagen i sängen. Är så lycklig över att vi får lov imorgon. Det ska bli så skönt! Imorgon har jag också bara en lektion och den börjar tolv, så jag har inte så mycket att klaga på.

På lovet ska jag sova. Jag ska sova och umgås med fina vänner. Förhoppningsvis tar jag mitt pick och pack och åker söderöver också. Det skulle sitta fint det!

Nu ska jag sova. Blir bättre uppdatering på lovet! God natt.


Håltimme - lyan häng


24 oktober 2011

Nu ska jag äta middag och sen väntar plugg. Ska ta mig i kragen och läsa lite NK. Gjorde aldrig det igår, även fast boken låg uppslagen bredvid mig...

Förresten, till er som har sett mig gå idag: jag har skavsår. Det förklarar min gångstil. Inget annat. Skavsåren gjorde så ont att jag ville skjuta av mig foten! Trevligt va?

image description

Redovisning på företagsekonomin

 

 


Reader

Det där med att läsa i NK-boken blev inte av. Åh, det kommer jag få lida av de kommande dagarna då jag ska plugga inför mitt NK-prov som jag har på torsdag. Nu ligger jag i sängen och tittar på The Reader. Så fin. Godnatt!


23 oktober 2011

Filmen igår var hur hemsk som helst! Satt med ponchon för ansiktet största delen av filmen. Den var klart mycket bättre än tvåan. Ovanligt. Men den slutade så himla dåligt. Så det lär ju komma en fyra....

Jag fick sovsällskap igår för jag var rädd och vägrade sova ensam. Vi kom hem vid ett och då somnade vi efter att vi hade tittat på tv ett litet tag. Idag åt vi nudlar till frukost, lyxigt va? Gott var det i alla fall. Sen busade vi resten av dagen.

Just nu stirrar jag på min NK-bok som ligger uppslagen bredvid mig och väntar på att bli läst i. Men jag kan som inte koncentrera mig. Ett vanligt problem nuförtiden. Men det finns så många tankar som snurrar runt i mitt huvud. Ganska onödiga tankar som mestadels handlar om världen och andra människor. Men nu ska jag försöka läsa i en timme eller två.

Test

TESTAR


22 oktober 2011



Dessa skor blev mina idag. Tack mamma! Tror till sisådär 98% att jag kommer behålla dom.

Igår var jag på basket med mina kära väninnor. Jämtland vann, woho! Efter basketen beslutade vi oss för att hyra film. The Strangers blev det då vi inte kunde hitta en film som ingen av oss hade sett. Slutade med att vi hyrde en film alla hade sett. Sen åkte vi hem till mig och kurade ihop oss tillsammans i min säng och myste. Fick också lära mig att sitta tyst och titta på en film, var inte uppskattat med mina små kommentarer jag tydligen sa stup i kvarten...

Kvällens planer: gå på bio. På Paranormal Activity 3. Eftersom ettan var bra, tvåan sämre (ganska överdriven) så lär trean vara ännu sämre. Men vad gör det? En mysig kväll i en biosalong med en skräckfilm kan inte gå fel. Vare sig filmen är dålig eller bra.

20 oktober 2011

Måste få uttrycka min ilska mot blogg.se's app ännu en gång. Om det hade fungerat att blogga via den hade det kommit upp många inlägg. Men nu funkar den ju inte. Och då blir det få inlägg då jag knappt är hemma på dagarna.

I alla fall, imorgon är det fredag. Igen. Veckan som har gått har varit så onödig. Skolan har varit onödig. Har bara haft håltimmar hela veckan lång. Fredagskvällen kommer att bestå av basket med fina vänner. En lugn och fin fredag helt enkelt!


Jag och mina fina vänner i Stockholm i somras

16 oktober 2011

Igår var en fin dag. Träffade Hanna och tittade på ÖDFF. Tyvärr spelade dom oavgjort och gick inte upp till ettan. Stressade hem, åt och for iväg till Carro. Åkte till Bringåsen och hade kul med mina fina vänner.

Imorgon ska jag hålla två redovisningar, ett tal och en vanlig redovisning. Som vanligt fastnade jag vid datorn idag. Det är facebooks fel. Men jag tror jag har läget under kontroll. Det visar sig imorgon helt enkelt!


15 oktober 2011 - finally back on track

Åh, hej!
Jag har haft fullt upp i veckan med skolan, så jag har inte haft tid att skriva något. Men nu har det lugnat ner sig. Och det är helg!! Så skönt.

Idag ska jag titta på ÖDFF. Som förhoppningsvis vinner matchen och blir klar för ettan. Det vore ju fantastiskt.
Sen ska jag iväg till Carro och sen beger vi oss till Bringåsen. Där är det neu-fest!


FROM ITALY



När mamma var i Rom kom hon hem med detta till mig! Det tackar man ju inte direkt nej till. Nu har jag ett lager av ID puder. Och så var jag i behov av nya borstar också, och det fick jag ju nu också! TACK MAMMA

OKEJ PAULINA


9 oktober 2011

Bloggen skulle inte få lida lika mycket som den gör om det hade funkat att uppdatera från mobilen... Blir galen på blogg.se's app!!!
Förutom att jag är irriterad över det, så mår jag bra. Just nu håller ögonen på att stängas hela tiden... Åh så trött jag är. Ikväll åt jag först världens godaste middag (THAIMAT!!!!!!), övningskörde lite och sedan mötte jag upp Hanna. Vi gick på bio. Crazy, Stupid, Love såg vi. Den var rolig! Så gå och se den.

Imorgon ska jag plugga hela dagen lång. Om jag kommer igång vill säga. Jag har en tendens att fastna vid Facebook. Det har lett till att jag har jättemycket plugg att göra imorgon. Skriva två tal och även göra en företagsekonomi-redovisning. Låter inte som så mycket, men tro mig, det är JÄVLIGT mycket om man heter Linnea och inte kan koncentrera sig nuförtiden. Känner att jag inte alls har kommit in i pluggmode än efter sommarlovet, vi har ju knappt haft några läxor. Och snart är det lov igen. Gud så skönt.


WEHEARTIT

6 oktober 2011

Idag har jag haft en bra dag. Jag sov 11 timmar inatt så idag är jag frisk och pigg! Imorgon är det äntligen fredag igen. I helgen ska jag bara ta det lugnt. Och umgås med mina fina vänner. Imorgon ska vi kika på föreningsfotbollen och efter den ska vi ut och äta. Sen hem till någon och titta på Idol. Gud vad skönt det ska bli med en lugn helg.

DENNA BILD VISAR MITT HUMÖR IDAG. TUSEN GÅNGER BÄTTRE ÄN IGÅR VA?

5 oktober 2011 - livets hårda sida

Idag har varit en upp och ner dag. Jag har varit glad ena stunden, och andra stunden har jag varit så less på livet. Mår illa och har ont i huvudet också.
Imorgon har jag sovmorgon till 11.35. Jag måste bli frisk, så inatt ska jag fan sova. Ska gå och lägga mig direkt efter Grey's som jag tittar på just nu. Imorgon har vi skolfoto också. Känns inte bra.


Just nu vill jag bara skrika rakt ut. Jag är så less. Less på allt. Less på mitt dumma hjärta som gör dessa dumma saker mot mig. Varför kan det inte göra som jag vill? För just nu förstör det bara allt. Dumma, dumma känslor. Hatar kärleken och allt vad som ingår. Hatar verkligen kärleken. Den får en bara att må dåligt i slutändan. Inte för att jag mår dåligt nu, men det jag har gått igenom har förstört min syn på kärleken. Kärleken är fin när det är bra, men det slutar alltid dåligt. Någon blir alltid sårad.



DENNA BILD PASSAR VÄLDIGT BRA IN PÅ MITT HUMÖR JUST NU

Sometimes the blues is just a passing bird

Ibland kommer verkligheten ikapp, och man förstår vad man faktiskt har förlorat.
Och hur mycket man saknar allt.
Idag kom verkligheten ikapp mig,
och jag önskar att den inte hade gjort det..


3 oktober 2011 - fin helg

För att sammafatta helgen med några ord: fina vänner, pizza, musik, blåmärken, bubbelbad, städa, kebab, huvudvärk, tjejmiddag, skratt, spåra, kärlek.
Jag har haft en himla fin helg. Tack vare mina fina vänner. Vi har haft så kul och det kommer ta länge innan jag glömmer denna helg.

RSS 2.0