SUITSANDCHAILATTE


25 oktober 2012

Trött, trött och återigen trött. Och har massa skolarbete att ta tag i. Behöver jag säga något annat än: JAG ORKAR INTE? Det är inte en bra kombination att vara trött och plugga.

Förutom att jag är trött är livet fint. Helgens planer lika så. Dom får ni höra om lite senare, för nu måste jag plugga. Slänger in någon bild från helgen!


HELT FAST


VILL TILLBAKA TILL MAGALUF

Den 21-30 augusti befann jag mig nere i Magaluf. Vi hade strålande sol i princip varje dag och temperaturen låg runt 35 grader i skuggan hela tiden. Jag hade så himla kul där nere med mina fina vänner. Vi festade, solade, badade, fick titta när Basshunter spelade in sin nya musikvideo på vårt hotell, vi åkte till Palma och vi gjorde massa galna och roliga saker. Jag tänkte visa några bilder från min mobil nu, sen kommer kamerabilderna komma upp lite senare.


THINKING ABOUT YOU


BACK TO SCHOOL

Nu har jag påbörjat mitt tredje och sista år på gymnasiet. Det var med blandade känslor jag klev in genom skolans dörrar för snart två veckor sedan. Det känns så jobbigt att vara tillbaka och behöva plugga, men samtidigt känns det lite kul. Jag vill inte ta studenten än! Jag förstår inte att i juni är det jag som får stå där på flaket och sjunga för fulla muggar, att det är jag som får stå vid rådhuset vid tolvslaget och att det är jag som ska ha en studentmottagning. Jag vill inte börja jobba. Det är en trygghet att komma till skolan och denna trygghet kommer försvinna. Men samtidigt har jag hela livet framför mig - som jag då kan leva precis som jag vill!


WAY OUT WEST 9-11 AUGUSTI 2012

Way Out West kan ha varit bland det roligaste jag har gjort i mitt liv. Någonsin. Jag hade så himla kul nere i vackra Göteborg! Jag kunde inte ha haft ett bättre sällskap eller bättre festivaldagar. Att se Florence and the machine, Ben Howard, Bon Iver, Miike Snow, First Aid Kit mm. live var ju inte så tråkigt det heller. Vi har redan bestämt att vi ska åka tillbaka nästa år. Då kan ni förstå hur roligt jag hade det.









































 
 
 

TILLSVIDARE

Åh. Jag har så många bilder att visa och så mycket att berätta om. Men jag orkar inte ta tag i det ikväll. Men i veckan ska jag försöka visa lite bilder och berätta om vad jag har gjort medans jag inte har bloggat!


RSS 2.0