No time

Ja, jag har inte hunnit sitta vid datorn något överhuvudtaget de senaste dagarna. Är så sjukt fint väder här så jag har bara varit ute och njutit av vädret. Har haft väldigt mycket träning också så det har tagit mycket utav min tid också.

Iallafall så flagnar jag på näsan :( haha, smörj in er säger jag bara!

Ska åka iväg om ett tag till lövsta där jag har match mot Frösön klockan 19.00, önska oss lycka till! Och speciellt till mig som inte är i den bästa formen för jag fortfarande är lite sjuk och har inte kunnat träna full ut, så jag vet inte hur min kondis är. Men det kommer jag nog märka!

Ha en trevlig kväll.
Puss!

Michael Jackson

R.I.P Michael Jackson.
Dock är jag lite efter med att säga det, men jaja. Det känns lite konstigt att han är borta eftersom han alltid har funnits i hela mitt liv. Han var ju trots allt "the king of pop" och stackars alla hans fans som hade sett framemot konserterna med honom och den första skulle hållas den 13 juli, men så länge levde inte Michael. Han dog av en hjärtinfarkt igår runt 14 tiden och lämnade efter hans tre barn. Även om jag har tyckt att Michael är lite läskig så är det klart man påverkas utav hans död, inte så att jag står och storlipar men visst känns det lite konstigt. R.I.P Michael!


Kväll

Hej hopp!

Jag har haft en toppendag idag med, sjukt härligt väder ju! Jag och Klara klev upp tidigare än Moa och Rebecka och stack därför ut och solade runt 11 och sedan kom Moa och Rebecka runt 12. Vi låg och solade till runt tre tiden då dom var tvungna att dra hem eftersom vi hade träning klockan 17.00. Idag var jag med på hela träningen! Yes! Och Det gick faktiskt ganska bra, jag mår mycket bättre idag så jag hoppas det inte blir  värre tills imorrn!

Idag blir det nog en ganska tidig kväll för jag har varit uppe allt för länge de senaste dagarna. Får se om det blir så mycket sol imorgon då jag har bränt mig i ansiktet och magen typ, hehe så gåre när man inte använder solskyddsfaktor, och jag brukar aldrig bränna mig så det var knas. Vi har match imorgon så det är också en anledning till att jag inte vill ligga ute i solen hela dagen eftersom man blir seg utav det.

Imorgon spelar ju Sverige mot England, semifinal i U-21 EM! Och matchen mot Serbien var ju en riktigt höjdare. Och att vi fyllde hela Malmö-arena och över 1 miljon svenskar satt och följde matchen är inte dåligt, det är ju U-21 landslaget liksom! Men dom är faktiskt grymma, speciellt Berg, Bajrami och Elm.

Men nu ska jag fortsätta titta på 24 och äta glass, haha det är ju sommar! =)

Ha de!


25/6-09

Hej på er! Jag hann aldrig sätta mig vid datorn igår då jag ställde klockan på halv tio och drog sen iväg med mina vänner för att sola. Det var skitfint väder här igår så vi drog oss bort mot jamtlibryggan och hittade ett trevligt litet ställe. Tyvärr så har min syster tagit med min kamera till kos där hon är nu och mår gott...fast jag är inte avundsjuk ett dugg! (a)

Det blev träning på kvällen men jag tog det jättelugnt eftersom jag fortfarande inte är frisk. Moa, Klara och Rebecka kom sedan till mig på kvällen och vi drog ut och sen gick vi in och tittade på The Strangers, en sräckis! Någon annan som har sett den? Läskig alltså! När den var slut så beslutade vi oss för att sova, men det tog ju ett tag innan vi verkligen somnade, så är det ju alltid med dom flickorna...Haha.

Idag är det skitfint väder här idag igen! Ska strax gå upp och väcka dom andra så vi kan gå ut och sola. Det är över 30 grader ute just nu och inte ett moln på himlen, underbart! Min käre mor ringde och väckte mig, det är därför jag sitter uppe just nu och skriver.

Vi kanske hörs mer ikväll annars så hinner jag nog uppdatera något imorgon. Vi har match då förresten! Önska oss lycka till. Puss!

Rebecka

Jag och Klara, haha


Moaaa =)

23/6-09

Men jag är så jävla less på min förkylning nu! Är det någon som har en mirakelmedicin som gör så man blir frisk eller? Skulle behövas nu alltså. Storsjöcupen om en vecka och jag har varit sjuk sen i onsdags. Måste tränaaaa. En vecka efter storsjöcupen sticker jagju till gothia. Vafan gör mig frisk.

Haha ja, där ser ni hur happy jag är. Allt kan ju suga. Speciellt halebops jävla nät som dampade sönder igår. Idag lovar jag och svär att det är absolut sista dagen jag är hemma, imorgon ska jag ut och träna och allting. Inget kan stoppa mig nu. Spelar med förkylning om jag så måste. Jag är ju jättepigg i kroppen, men snuvan försvinner ju inte! Någon som vet vad man kan göra?

Vi hörs väl sen, är på lite dåligt humör nu så är less på allt och alla. Haha.
Hejs.


Väder framöver

Jag gillar vad jag ser!
Hoppas det blir bra väder under storsjöcupen ocksååååå


22/6-09

Hej!

Jag har inte hunnit sitta något vid datorn idag, därför är den stygga designen kvar för jag har inte hunnit fixat den än. Hehe. Men ska se om jag hinner ikväll, annars får det bli imorgon, hoppas det är ok. =)

Idag har jag tagit en sovmorgon, vaknade upp och låg kvar i sängen och tittade på tv ett tag. Sen gick jag upp och duschade och fixade grejor väldigt länge.
Eftersom det är brist på saker att göra i Östersund så passade jag på att packa upp, städa mitt rum och byta lakan och såna grejer. Såna grejer som är trista men måste göras.

På eftermiddagen idag så stack jag iväg och tittade på min träning, kan ju inte träna då jag fortfarande är lite sjuk. Börjar bli mycket bättre nu dock! Mitt upp i träningen börjar det spöregna så jag och Hrönn springer iväg till mitt paraply och sitter där och fryser länge tills vi kommer på att vi kan gå in i ett av båsen, grattis! (y) Haha tog bara en halvtimme att komma på typ.

Imorgon vettteeefan vad som händer, kanske cyklar ner på stan eller något. Ska nog träffa några vänner iaf, orkar inte sitta inne med min förkylning längre!

Träning blir det på onsdag.

Nu ska jag återgå till filmen. Ha de, puss!



fixar och donar

Bloggen är under fixning, därför ser allt galet ut nu. Tro mig, det ska inte se ut såhär!

Fixar

Och jag håller på och ska fixa en design nu, det är därför jag har en sån ful design för den som ville veta. Haha

Ännu meraaa

Här kommer resten av bilderna! =)


Nellie, Maddie, Rebeckkkkk & Moa utanför ullevi :)


Några få av resten av folket vi åkte ner med


Madddddieee


Avspark Sverige-Malta!








Några av våra vänner fraaaaaaaa norge


Rebecka i Stockholm på vägen hem.

Ja, det var alla jag orkade lägga upp. Har tusen mer dock men dom är inte så viktiga. =)

Lite bilder

Här är några av bilderna jag lovade er förut! =)
Alltså från Göteborg.


Rebecka baaaaby & maddddie


Och ja, vi åkte med tåget som gick 6.00...


Nellie och Madde i sthlm för tågbyte =)


Hihi, Moa och Madde




I Göteboooorg


Nellie fett pepp innan match!


Nej, men det här var de enda bilderna jag hinner lägga upp just nu. Ska upp och fixa en grej nu. Antingen kommer resten ikväll eller så imorgon. Ha de!

21/6-09

Hej!

Har varit vaken i ungefär 1 och en halvtimme nu, har ätit frukost och det är faktiskt fint väder här idag! ÄNTLIGEN säger jag bara! Min dag idag ser lite oklar ut, tror jag fortfarande bara ska vara hemma så jag verkligen blir riktigt frisk innan jag drar ut och lever livet, haha. Kan inte träna idag, är fortfarande snuvig :( Åh, jag måste träna imorgon, om inte det går så får det bli på onsdag. Och på fredag och söndag har vi match, och då jävlar ska jag spela! Det kan ni ge er fan på.

Jag berättade ju inte varför jag hade fått sommarlov tidigare än alla andra. Det var nämligen så att jag, Madde, Nellie, Rebecka och Moa åkte ner till Göteborg och tittade på Sverige-Malta, VM-kvalet, och Sverige vann ju med 4-0. Vi åkte ner med Peo och Taggen och så några andra från valla-skol if. Det var alltså sammanlagt jag, Madde, Nellie, Moa, Rebecka, Oggy, Gustaf(v), Emil, Kalle, Anton, Emil, Matilda och Emma. Jag tror det var alla. Och så fyra vuxna från dom också.
När vi stannade i Stockholm på vägen hem och skulle byta tåg så var det lite mer än en timme tills nästa tåg gick så då hann vi springa upp på stan och gå till gina och shoppa lite. Det satt finfint.

Jag ska bjuda er på bilder från Göteborgsresan senare idag, men dom ligger på andra datan. Åh, jag ska skaffa mig en egen dator så jag slipper sitta vid massa olika hela tiden. Får ta och titta på det nu och se vad jag kan hitta för något.

Nu ska jag åka iväg så jag hinner inte fixa med bilderna som jag skulle lägga upp. Sorry! Nu kommer någon random bild istället. Vi hörs senare. Puss!

parklyran

Vi spelade nyss parklyran också! Eller det var tisdagen på sista veckan i skolan =)
Vi fick sommarlov torsdagen den 11juni men jag fick det på tisdagen den 9e. 
Och just den tisdagen spelade vi parklyran! Min klass är bäst, så är det!
Vi gick till final och förlorade finalen med 2 poäng mot en 9a, surt! 
Men vi vann bästa laganda och bästa åtta.
ÅTTA GRÖN, SHALALALA! Nästa år vinner vi hela skiten. 
Här kommer lite bilder som jag har snott från Jasmine =)


 

I'M BACK!

Men hej bloggen! Jag tog en liten paus från den som ni har märkt, och skönt har det varit! Ska försöka börja nu igen men vet inte riktigt hur det kommer gå.

Jag är iaf sjuk! Åh, det kan ju ta sig nånstans. Har legat inne sen i onsdags och idag är det lördag. Det har typ inte blivit bättre, eller jo, känner mig lite bättre iaf men inte stor skillnad. Vill vara tillbaka till fotbollen redan på måndag, får se hur det blir med det. För det är nämligen storsjöcupen nästa tisdag! Inte nu på tisdag men nästa tisdag :D yey! Vi ska ägaaaaaaaa allihopa, shalalallalala! Har match fredag och söndag och då ska jag iaf spela!

Det finns massor jag vill berätta nu, men det kommer väl i olika inlägg så jag slipper skriva ett hur långt som helst.
Kan ju berätta att jag ska få åka till gothia med damlaget och spela! JAAAAAA! Drömmen ju :D
Fast jag spelar mot spelare som är två år äldre än mig och även ett tyskt lag, kommer bli sjukt roligt.

Kan bjuda på lite bilder som jag har på den här datorn så länge, mer kommer inom nåra dagar också! =)



Min syster har tagit studenten =)



Men vi hörs, puss!

RSS 2.0