31 maj 2010

Men hej!

Igår spenderade jag hela dagen i Sundsvall hos morrfar och även Birsta och Ikea, därför bloggade jag inget!
Jag fick med mig just den kavajen jag ville ha, och det fanns bara en kvar och i rätt storlek, fatta öde! Haha.

Kom nyss hem efter att jag har klippt mig. Tog bara bort det slitna och så slingade jag även håret blondare som vanligt. Det blev bra! =)

Skoldagen har bestått av att sitta ute och sola och spela brännboll och titta på film, har inte jobbat något! Känns sjukt skönt alltså. Men jag har dock inte fattat att jag går ut nian nästa vecka och att jag börjar på gymnasiet, det är en stor omställning. Vill inte lämna min klass! Lär väl gråta varje dag nästa vecka, haha..

Ikväll klockan 19 är det yoga, så jag tror inte att jag kommer hinna skriva något mer idag.
Men ha det bra!


29 maj 2010

God morgon.

Vädret suger och jag har noll inspiration, vet inte riktigt vad jag ska skriva. Men men..

Igår så hyrde jag och Johan två filmer och köpte lite godis och tog det lugnt. Med tanke på vädret så fanns det nog inte så mycket man kunde hitta på. Det sög helt enkelt!
Vi hyrde iallafall Allt för min syster och någon film Johan valde när dom kapade ett tunnelbanetåg i New York, måste säga att båda var bra! Och som jag grät åt "Allt för min syster".. se den!

Idag vet jag inte riktigt vad dagen har att bjuda på. Vädret är inte så bra... Kanske ska höra med några tjejer om dom vill se SATC 2, känns som en bra dag att göra det.

Vi hörs sen. =)


Vid detta datum exakt ett år senare befinner vi oss på samma plats, fyfan vad underbart

27 maj 2010

Hej på er!

Har varit borta i princip hela dagen, kom hem för ungefär en och en halvtimme sen och nu har jag käkat och så.

Jag började dagen med skolan och efter skolan gick jag och Johan ner på stan, jag köpte en skjorta. Ni kan få se den sen! Efter det så gick jag på behandling mot lungor, pollen och min mjölkallergi och fick även reda på att det var bättre!

Snart kommer Johan hit och vi ska mysa lite, det är nämligen våran 9 månaders dag idag. Jag måste dock plugga lite, hehe.

Men vi kanske hörs något mer ikväll, annars blir det imorgon. Ha det bra. ♥


Finally

Äntligen är jag klar med allt skoljobb! Nu ska jag ta och gå och tvätta av mig sminket och gå och öva på min redovisning imorgon.
Vi hörs imorgon. ♥


23 maj 2010

Hej.

Ska bara säga att det kommer bli dålig uppdatering de kommande dagarna för jag har plugg som måste göras och därför tror jag inte att jag kommer ha så mycket tid till att blogga.

Just nu sitter jag och försöker att förstå vad fan den allmänna relativitetsteorin säger, det är ju hur svårt som helst att förstå allt som skrivs om den... Einstein "kom" ju på den, eller hur man ska säga. Jag ska redovisa om honom på tisdag och på torsdag ska ett SO arbete vara klart som jag inte ens har börjat på, så därför behöver jag all tid jag kan få.

Men jag hoppas ni har haft en bra helg, det har jag haft!
Ha det bra. ♥

Jag och Cornelia gör en favorit i repris

Den 26 oktober - 10 november så befinner jag mig i världens bästa Thailand!



Gårdagen i bilder


Njuter av vädret till fullo! Försökte att ...

img_6807 (MMS)

Njuter av vädret till fullo! Försökte att ta en bild som inte blev mot solen, vet inte om jag lyckades då jag inte riktigt ser bilderna jag tar pga solen, haha.


Some pics



Haha, de här bilderna var de enda som var vettiga att lägga upp. Ni får helt enkelt kolla Facebook @ Nellie Sandström Uhlin för att kika in bilder.

Nu ska jag gå och duscha sen beger jag mig ut i fin vädret. Hörs imorgon.
Ha en bra fredagskväll! ♥

21 maj 2010

Tja!

Det är skit fint väder här idag så jag bara njuter. Ikväll ska jag ut och grilla med massa kompisar. Och jag har även beställt hem en klänning från H&M, ni vet den som är slutsåld som jag köpte strl 42 av? Någon härlig själ hade skickat tillbaka sin 38:a så nu skickar jag tillbaka 42:an och köper en 38:a som jag tror är betydligt mindre och passar nog lite bättre iallafall. =)

Ska strax lägga upp några bilder från skol-dm, hann inte sitta vid datan igår tyvärr.


19 maj 2010

Hej!

Idag så lagade jag mat själv för första gången i mitt liv typ, haha :D
Eller jag har lagat flera gånger, men aldrig ensam. Men det gick bra! Fick beröm av min lärare!
Bortsett från HKK:n så har jag haft matte och skriftligt nationellt prov i spanska, tyckte att det gick hyfsat bra.

Imorgon ska jag vara borta hela dagen på skol-dm i fotboll. Åh, jag är så nervös...haha. Kommer förmodlinge ta med mig kameran dit så kanske jag kan ta lite bilder och lägga upp här imorgon.

Bortsett från detta har jag inte så mycket mer att skriva... Livet leker.
Haha, det ska bli bättre uppdatering om några dagar. Är så trött nu bara.
Men vi hörs kanske lite senare, om jag har något trevligt att skriva! =)
Ha det bra. ♥


18 maj 2010

Ja men hej på er.

Jag satt inte vid datorn något alls igår för jag hade inte tid helt enket, därför blev det inga inlägg.
Gårdagen....ja, vad gjorde jag igår? Ja just det! Det var jävligt varmt ute igår, så fuktigt att man svettades ihjäl av att gå fem meter typ. Och idag är vädret helt tvärtom, spöregnar och är kallt. Haha. :(

Har gjort i princip ingenting på skolan idag. Börjat titta på Clockwork Orange (tror jag den heter?), den är väldigt sjuk måste jag säga. Men en klassiker!
Alldeles strax ska jag äta och sen ska jag åka iväg till min träning och fixa med de nya dressarna. Ska dock inte träna då jag fortfarnade inte är helt frisk. Jävla förkyldning!

Jaja. Nu ska jag äta min middag, vi hörs kanske senare!
Ja, det har ju som sagt var inte varit sån bra uppdatering igår och idag, men ni får leva med det.
 Hejdå! ♥




INSPIRATION



Bilder tagna av: stockholmstreetstyle.feber.se

Jag vill ha en grå väska, det går att matcha med i princip vad som helst. Sjukt snygg ju.
Jag skulle också vilja ha en marinblå kavaj, den passar till ett par vanliga jeans men man kan även bära den vid lite finare tillfällen med t.ex. en svart kjol.

LOOK WHAT I FOUND



Hihi hittade ett gammalt album fullt med Spice Girls bilder och även lite Backstreet Boys bilder. Ni får se några!

15 maj 2010

Eftersom att det enda jag gör är att ligga inne och vara sjuk så känner jag att jag inte har så mycket att skriva.
Lite bättre mår jag ju såklart, men jag är snuvig och täppt i näsan och har fortfarande hosta. Sjukt segt, speciellt nu när det är långhelg. Jag blir alltid sjuk när det är lov/långhelger!

Det är hyfsat fint väder här idag, temperaturen ligger på ungefär 16 grader och solen tittar fram för tillfälllet.
Är lite smått frustrerad att inte min produktnyckel till att öppna Microsoft programmen inte funkar. Får bara öppna word, powerpoint och alla dom 9 gånger till. Hittade produktnyckeln, men den funkade ju inte. Illa.

Har nyss läst ELLE och har fått sommarkänsla och även shopping-behov! Gud vad jag vill shoppa just nu! Speciellt turkosa och väldigt färgrika plagg. Åh så vackert.

Ska ta och kolla igenom några hemsidor så kanske jag återkommer strax med lite inspiration! Vi får se vad jag hittar!

The garden collection

Efter att jag har försökt tagit en bra bild med klänningen på så gav jag upp, det gick inte! Kameran dampade och sen dog den.. Haha. Så därför får ni bara se en bild när den hänger på en galge, även toppen jag köpte bara för att kunna köpa en annan tröja (som var för billig att köpa ensam?) följde med detta paket, så den får ni se.
Blusen jag verkligen ville ha (den som var för billig att köpa ensam) skulle komma v.21 stod det först, sedan ändrades det till v.22 och nu v.24!!!!! Hur kul är det att vänta SEX VECKOR på en jävla blus? Hatar H&M:s leverans...




Iallafall så var ju klänningen i strl 42 som sagt var, den enda som fanns. Brukar egentligen ha S så jag trodde ju att jag skulle försvinna i klänningen, men icke! Den är dock lite för stor på överdelen, hade varit finare om den satt åt mer. Men då kan man sätta ett skärp i midjan så blir det finfint. Ska ändå höra med en kompis mamma som är grym på att sy, om hon kanske kan sy in den. Det skulle ju vara fint isåfall, haha.

H&M



Wiiiho, har slitit upp paketet. Vad som var i får ni se sen!

Rastlös och arg

Såg framemot att se på fula Kissie på Bella&Tyra show men såklart är jag en av alla som det inte funkade för. Suger verkligen. Inte kan dom lägga upp avsnittet heller....

Jag har ätit en god tre rätters middag idag, började med någon sallad med avokado och något, hehe eftersom inte jag äter mjölk fick jag någon annorlunda, därför har jag inte sån stor koll. Huvudrätten var oxfilé med nån potatis grejs till, majskolvar, bröd, sallad och jaa, goda saker! Efterrätten blev pannacotta till alla andra förutom för mig. Jag fick hallon med mjölkfri glass typ.

Ja, förutom det så har jag bara legat i sängen mest hela dagen. Måste erkänna att jag är väldigt rastlös nu. Vet inte vad jag ska göra! Ska väl lägga mig och sova bort rastlösheten.

Imorgon ska jag ta mitt pick och pack och bege mig till pappa för att vara där i en vecka. Jag måste också plugga lite i helgen. Gud vad bortskämd man blir då man inte har haft något att plugga på länge nu! Jobbigt att måsta göra det nu... haha.

Väldigt ointressant inlägg nu och även ointressanta inlägg idag. Men jag har ju typ bara legat i sängen idag. Imorgon hoppas jag även att min klänning kommer!

Godnatt. ♥

Shower

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kanske jag ska steka mig några pannkakor innan vi får middag ikväll. Har en känsla av att det kan bli ganska sent då vi får middagsgäster.

Have a nice day. ♥

Collage




Ja, men såklart så blir bilden så lite här. :(
Ni får leva med att det var det första collaget jag har gjort, hehe

Picasa

Jag laddade ner Picasa igår bara för att testa och se lite vad det var, det är ju skitkul! Jag har aldrig redigerat en bild i hela mitt liv typ, därför är det kul att hålla på lite med ljus och så nu. Om jag får till någon bra bild så bjuder jag på den då, men just nu ser det inte så lovande ut. Haha =)
Om ni inte har det, ladda ner det!

13 maj 2010

Jag ber om ursäkt för ett väldigt argt inlägg igår, haha eller argt och argt...
Jag skrev från iphonen också och där funkar inte styckeindelningen och så orkade jag inte ändra alla bokstäver som blev fel haha.
Iallafall, idag mår jag mycket bättre! Är fortfarande täppt i näsan och snuvig men hostan och det är borta. Känns jätteskönt.

Vaknade av att regnet slog på mina fönster imorse, fönstret hade varit öppet under natten också så det var väldigt kallt, men skönt.
Jaha, vad ska ni göra idag då? Själv ska jag inte göra så mycket. Det är ju röd dag. Ikväll får vi dock middagsgäster. Ska nog bara stanna inne och bli frisk, kanske titta lite på SATC.


I can't laugh or talk

Hej. Jag mår som ett as. Mina luftvägar ar typ stängts igen så om jag skrattar så kvävs jag för jag får ingen luft, jag kan inte prata om jAg inte hostar innan och nu har jag fått krupphosta som jag ade när jag var liten. Föreställ er att det är ungefär som du måste hosta men när du väl hör det så skär någon med en kniv i lungan på dig. Så känns det! Sitter på mitt rum nu och försöker att andas lugnt och stilla, jättesvårt ska ni veta... Nu ska jag sova och förhoppningsvis mår jag bättre imorgon. Min syrra fick mig att börja skratta och jag har aldrig fått sån panik i hela mitt liv, jag kunde inte andas när jag skrattade! Det var riktigt jävla hemskt alltså. Jaja, godnatt!

Iväg för att prova dressar

Åh herregud, jag har knappt någon röst kvar... Kul att vara sjuk nu när det är långhelg.

Skolan idag var rätt chill. Började 9 och slutade kvart över ett typ. Hade HK, matte och spanska.
Haha egentligen ville jag åka hem för jag hade typ feber, men ville inte åka hem bara för att de var här och städade idag. Nu är det rent och fint iaf!

Nu ska jag åka iväg och prova dressar i fotbollen. Ha det bra. ♥


SPEXFOTO

  />

12 maj 2010

Ska dra och slänga i mig lite käk, hörs snart!

11 maj 2010

Hej på er.

Kom hem för ett tag sen men har ätit och gjort lite annat.
Haha alltså ni ska bara se vårat spexfoto... Klart som fan att jag glömmer att ta med kameran också, men Madde fotade och så fort hon lägger upp bilderna så lägger jag ut dom! =)
Haha åh herregud hur alla tittade på oss.

Ikväll är det niornas dans, alla nior í kommunen ska typ gå. Själv ser jag inte framemot det så mycket, men det är obligatoriskt så man måste ju..


God natt

Förlåt att det inte blev några mer inlägg nu ikväll, men jag har så ont i halsen att jag knappt kan andas och har därför inte orkat. Jag ska ta bilder imorgon på hur vi ska se ut och visar det imorgon helt enkelt!

Nu ska jag titta klart på Svenska Hollywoodfruar och sen ska jag sova.
Godnatt!♥


10 maj 2010

Hej!

Förlåt att jag inte har skrivit något tidigare, men jag mår inte så bra. Har jätteont i halsen så jag undviker att svälja men tillslut måste jag och då dör jag. Känns som det är någon som drar med en kniv i halsen på mig direkt då jag sväljer, t.om. andas!
Skulle egentligen ha spelat fotbollsmatch just nu, seriepremiär och allt, men sjuk som jag är så måste jag avstå.. Jävla hals.

Skolan idag var chill. Vi hade ämnesdag och det kändes som att jag var den enda i hela klassen som jobbade. Läste ut engelska boken, skönt! Slutade vid halv två och åkte hem och bäddade ner mig i soffan framför SATC-boxen.

Imorgon ska vi ta spexfoto, alla nior gör det alltså. Jag kan visa er lite senare vad vi ska vara!
Imorgon ska jag även till tandläkaren...kul. Not.

Jaja, måste springa och prata med mamma nu. Hörs sen.

Body Balance

Kom nyss hem från ett Body balance pass på Gold's. Omg säger jag bara, haha, jag kände mig helt lost eftersom det var första gången, men det var även jävligt jobbigt. Imorgon är det nog jag som kommer ha träningsvärk, annars blir jag överraskad.

Jag älskar vädret just nu! Det är fortfarande blå himmel och sol och skönt ute. Fast imorgon har jag sett att det ska regna, får hoppas att det inte stämmer.

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen läsa lite tror jag, och sen blir det Wallander.
Ha en bra söndagskväll. ♥


JAG VILL TILLBAKA TILL THAILAND, punkt slut

Workout

Nu sticker jag iväg och tränar på Golds!
Vi hörs sen. ♥

Seize The Day

Har varit ute och krattat hela dagen. Fett segt och nu har jag en sticka i fingret och skit ont i händerna, hehehe. Det märks att det inte är varje dag man krattar!
Efter krattningen åkte jag till Elgiganten och köpte mig ett rosa iphone skal, har inte haft något och jag kände att det var dags att skaffa mig ett skal nu när jag har haft mobilen i snart ett halvår, haha.

Tog lite bilder på klänningen nu också som jag tänkte visa! Tog dom på en minut för jag hade så bråttom, så dessa bilder är ju inte så mycket bättre än den ni fick se igår. Hehe. Men ni får väl helt enkelt vänta till avslutningen om ni vill se en bättre!




Framsida

Baksida (haha skit dålig bild, men hann inte ta om)



Och även en bild på mitt iphone skal


9 maj 2010

Jag är vaken! God morgon på er. Jag vaknade redan vid halv 12 för Johan ringde och sa hejdå innan han skulle hoppa på hans plan mot Portugal. Han blir borta en vecka för att surfa, lite avis..

Igår så kom jag till Elin och Oliver runt sex tiden, mamma hämtade upp Ullis och dom drog vidare ner till stan. Jag, Elin och Oliver åt då lax med pressad potatis, mycket gott!

 Efter maten gick vi ut i stormen och spelade brännboll med deras vänner, jävlar vad långt dom slog... Dom är 6-9 år och slår SKIT långt verkligen. Blev ju överraskad.
När det blev för kallt så drog vi in. Då började Elin och Oliver att bråka om vad vi skulle göra så då satt dom där och var sura, inte så roligt, haha. Men när jag frågade om vi skulle gå ut och hoppa studsmatta så blev dom genast mycket gladare.

Gick och hyrde film och satt och myste i soffan senare. Oliver somnade runt kvart över tio och Elin runt tolv, sen fick jag sitta själv länge framför tv:n. Måste säga att det var ganska drygt med tanke på hur trött jag var. Trodde att jag skulle bli mördad som i alla filmer, men icke sa nicke, fick trevligt sällskap på telefonen av Jimi. Tack!



Vi tittade på Upp



Sen somnade Elin och Oliver och jag blev ensam... Buhu. Haha.

Alone in a dark house

Elin och oliver ligger och sover och jag är jättetrött. Klockan är nu 01.05 och mamma sa att dom inte skulle komma förns efter 2. Jävla party mammor. Hoppas ni har haft en bra lördag, vi hörs imorgon då jag har vaknat, vilket lär vara sent med tanke på när jag kommer hem.

Här är klänningen, visar bättre bilder imo...

img_6807 (MMS)

Här är klänningen, visar bättre bilder imorgon :)


Man must dance

Hej på er!

Har nyss kommit hem. Har varit på stan och när jag kom hem så tog jag en promenad till pappa och hämtade cykeln. Därför har det inte blivit några inlägg idag!

Hur har eran dag varit? Min har varit bra. Det har varit varmt och härligt och soligt här idag. Men nu har molnen kommit in så det har blivit mulet tråkigt nog.
Ska strax iväg och vara barnvakt. Kommer nog bli en händelserik kväll, haha. Tänkte bjuda er på någon bild jag tog igår. Blev bara på Oliver typ, hehe.

Jag har förresten köpt min avslutningsklänning nu, jag visar er en bild på den senare. Har den på mobilen så jag lägger upp när jag har kommit till Elin och Oliver, för nu måste jag skynda mig!

Ha det bäst ikväll. ♥




Hann bara lägga upp två bilder tyvärr! Ska försöka ta några ikväll.


18 karat gold

Skönt med fredag måste jag säga. I helgen så ska jag nog bara ta det lugnt. Imorgon ska jag vara barnvakt åt världens sötaste ungar, Elin och Oliver. Elin är 9 år och Oliver är 6-7? Tror 7. Han kommer döda mig om jag tror att han är 6 och så är han 7, haha.

Veckan som har varit har vi i princip gjort ingenting på skolan. Lyssnat på musik och rivit vårat klassrum typ. Ne, men aa, nästan. Hehe. Det har nästan känts ovärt att gå till skolan för vi sitter bara och leker typ eller spelar brännboll haha. Det enda riktigt viktiga vi har gjort var att ha NO-nationella. Det gick faktiskt ganska bra, eller hyfsat iallfall. Tror jag får ett G iallafall haha. Fast efter teoridelen fick vi planera inför labb-delen. DET SÖG. Jag hade ingen aning om hur man skulle utföra den där jävla labben. Jag hatar verkligen att labba, blöööh. Ja, då kommer jag få tillbaka en planering antar jag och då blir det max G på den dårå.

Nu ska jag inte bomba er med ord. Ha en bra helg! ♥


Blus

Och apropå beställning så har jag även köpt en blus från H&M, köpte den förra veckan typ och den kommer inte komma förrän vecka 22, riktigt länge säger jag bara! Får hoppas att den kanske vill komma lite tidigare. Klänningen som jag köpte nu idag kommer levereras v.19, om det nu stämmer.


Såhär ser blusen ut och kommer också från The Garden Collection.

DRESS

Wiiiho jag är så glad. Jag har lyckats få tag på en klänning jag har älskat sen jag såg den för första gången! Den kommer från H&M The Garden Collection och sålde slut direkt, men nu fanns det en 42:a kvar. Haha, vi chansar. Den kommer vara för stor antar jag, men det är lika bra att köpa den och skicka tillbaka den om den är för stor. Normalt brukar jag ha strl S på mina kläder, och det där är typ L, hehe. VI HÅLLER TUMMARNA ATT DEN KANSKE PASSAR ÄNDÅ! Hihi. 


P.S: gick in på H&M:s hemsida nu och kollade om den fanns kvar, och nix, slut! Och jag är så glad att jag beställde den, hihi.

Hos Johan

Sitter och dör medans Johan pluggar, fan vad tråkigt jag har... Hehe. Nu ska jag åka hem och äta och titta på lost. Seeya!

Klar med plugget

Nu är jag äntligen klar med spanskan och HKK:n. Sköööönt.
Nu blir det grey's och imorgon väntar en SKÖN sovmorgon. Livet leker hörrni.

Ha en bra kväll. Godnatt. ♥

Home from school

Sitter här med ont i nacken och ont i halsen och är ledsen över att jag måste skriva klart HK:n... Har dock nästan ingenting kvar att skriva, svara på en fråga och skriva lite mer på slutsatserna. Vi håller på att göra en lägenhet för er som inte visste.

Jag sitter och letar lite kläder på olika hemsidor för tillfället, har beställt hem två tröjor från H&M men dom kommer inte förns v.21 typ så ni får se dom då!

Nu ska jag ta tag i plugget så hörs vi senare. ♥

Biologi



Okej, jag får verkligen inte in något i min hjärna just nu. Vill bara sova för jag har så ont i nacken och halsen.. KUL ATT JAG HAR SKIT MYCKET KVAR ATT LÄSA!!!!! Hoppas att lite musik kan hjälpa till, för annars är jag körd imorgon.

The sun

Okej, jag fattar inte riktigt vad jag håller med angående uppdateringen, hehe. Jag har helt enkelt tappat fantasin för tillfället. Men så fort vädret vill börja bli snällt så kommer jag nog blogga mer, för när det är fint väder då får man mer inspiration!

Imorgon är det nationella i NO, biologi. Om jag får MVG på det provet så får jag MVG i NO. Ganska stor press faktiskt måste jag säga... Men det orkar jag inte tänka på just nu. Om det skulle gå skitdåligt på provet sänker jag ändå inte mig, dåblir det ett VG i NO, också nöjd med det isåfall.

Men nu ska jag läsa lite biologi, så hörs vi när vi hörs. ♥

RSS 2.0