Sportlov!

Äntligen lov säger jag! Lovet spenderas i Åre. Iallafall nästan hela, åker hem några dagar i veckan och blir hemma typ 2 dagar. Får se om jag följer med eller stannar hemma, får höra med mina vänner vad som händer här hemma i stan då. :)

Jag är helt såld på monkis vårkollektion! Så sjukt snygga kläder det finns där just nu.
Gå in och på monki's hemsida och kika in vårkollektionen!

Ja, under dem dagarna då jag kanske åker hem så vill jag mycket gärna ta mig en trip till Sundsvall och shoppa! Finns massor med kläder jag skulle vilja ha från gina tricot och monki. Tur att monki öppnar här snart, men gina är det inte riktigt bekfräftat med än. Monki öppnar här i vår står det, så det är bara och vänta och se när det blir klart.

Iallafall så är det mycket behagligare temperaturer här i Östersund nu. Ligger runt 0-5 minus grader och det är jätteskönt. Snart kommer våren och jag längtar verkligen jättemycket. Då ska jag ta tag i bloggen och verkligen lägga ner tid på den. Har ingen inspiration just nu och därför blir det en jättedålig uppdatering med massor av tråkiga inlägg. När våren kommer kan jag nästan lova att det kommer inspiration, för då är snart sommaren här. Och som jag längtar! Vill bara handla in en massa nya vårkläder just nu för affärerna kryllar av snygga prylar. Skor, jackor, tröjor, jeans, kjolar, kavajer...ja, you name it! Allt. Jag älskar vårmodet, ta mig på orden. Jag verkligen älskar det. Så jag hoppas jag blir lika snygg i kläderna som kläderna är på galgarna eller bilderna. Haha.

Igår var jag bla. hos tandläkarn! :o Inte roligt nej. Men innan dess så bakade vi semlor på skolan och efter lunchen var jag i öp-hallen och spelade fotboll. Hann dock inte vara med på allt eftersom jag skulle till dumma tandläkarn... Där fick jag sitta med speglar i munnen och allt möjligt, så idag har jag jätteont i mungiporna. Hehe, inte så skönt.

Jag har glömt att berätta att mina blodblåsor är borta! Jag är verkligen överlycklig. Och när dom försvann så fick jag ju såklart en förkyldning och har varit borta en vecka med den nu och nu är det sportlov och det är ingen träning. Kul. Hur ska det gå för mig tro när jag kommer tillbaka? Undra om jag är i lika form som när jag slutade eller om jag har sämst kondis och verkligen inte orkar eller klarar av något alls? Hmm...det återstår att se. Det går på kanske två-tre träningar att få upp tekniken igen iallafall, så det känner jag ingen panik av.

Sen har jag en annan glad nyhet också! Vi ska till Umeå med fotbollslaget! Mitt nya fotbollslag. Eller aa, hälften nytt då. Hehe. Tillbaka till stället då vi lärde känna världens bästa killar, IFK pojkarna pratar jag då om såklart. Och jag längtar som en tok. Det kommer blir så grymt roligt! Och nu ska vi komma tillbaka starkare än någonsin och spela skiten ur alla topp-lag det kommer finnas där uppe. Cupen heter nämligen Norrland top 12 och det är dom 6 bästa tjejlagen och dom 6 bästa killalgen från Norrland som är där. Det gick inte sådär jättebra för mitt förra lag där förra året, men i år så är vi ett starkt lag med många bra spelare. Så det ser jag fram emot. Och vi ska också åka buss med killarna som vi gjorde förra året. ;) Denna cup äger rum den sista helgen i April tror jag det blir. Det var det förra året iallafall. Inte då valborg är utan precis innan som tur var. Valborg vill man ju fira hemma, fast jag skulle inte ha något emot att fira sista April med mina bästa tjejer.

Jaja, nu har inlägget blivit tillräckligt långt. Men ni får ha ett bäst lov! Jag kommer inte hinna uppdatera något alls tror jag. Får se om jag kommer åt någon dator någonstans. Jaja, ha det bra! =)


Tänkte bjuda på några Håkan videosar som jag filmade när jag var på hans konsert. Kanske inte den bästa kvalitén dock. Hähä=)

Måndag

Haha, fan vad längesen det var jag skrev nu! Blir bara sämre och sämre uppdatering nu. Får se om jag ska lägga bloggen åt sidan ett tag tills jag får tillbaka blogglusten.

Jag sitter iallafall hemma och är sjuk idag! Jag är hemma bara för att alla skulle på badet och eftersom jag är sjuk kan jag inte bada. Ikväll ska jag iallafall åka till Klara, som har opererat fötterna, och titta på film med tjejerna. Mysigt värre.

Sista skolveckan nu innan lovet, och vi har temavecka. Alltså inga riktiga lektioner :D Det är soft!
På fredag eller lördag åker jag upp till Åre och stannar där några dagar. Sen åker jag hem i några dagar och sen upp igen. Hehe, krångligt. Vi får hoppas på att det blir bra väder.

Men nu tänkte jag bjuda på några fina bilder från de senaste veckorna, hoppas ni har det bra. Jag vill ha sommar btw, hehe. PUSS!











Onsdag

Jag och datorn är inte bästa vänner längre. Har absolut ingen tid till att skriva något alls! Men Håkan var bäst. Oförglömligt. Så jävla bäst Håkan är. Det finns ingen som klår honom. Tog lite bilder och spelade in, men det är typ sämst kvalité på bilderna pga. att jag tog med blixten. (bra linnea...). Jag har inte lagt in dom på datorn än men när jag gör det så lovar jag att jag bjuder på dom.

Igår så var det skol-dm och i mitt lag var det:
jag, Nellie, Rebecka, Ellinor, Louise, Gabbe, Moa, Elin, Gustav, Johan, Isak, Filip, Fredde, Simon, Galip och Mange (men han var inte med pga. sjukdom) Det var ju inomhus som sagt var och alltså fyra utespelare och en i mål. Tjejerna spelade först 5 min sen killarna 5 min, sen tjejerna 5 min igen och så avslutade killarna med 5 min. Resultaten lades liksom ihop. Målen räknades för alla alltså, vet inte hur jag ska förklara det...hmm... Tjejerna började ju varje match att spela mot andra lagets tjejer och sedan efter 5 min så var det killarnas tur att spela mot motståndarlagets killar. Men det var överraskande roligt! Jag var jättenervös innan eftersom det är så många som kollar och jag skulle stå i mål eftersom vi inte hade någon och mina kära vänner tipsade om mig. Men det gick bra! Släppte inte in några mål, yeeeey!
Första matchen mötte vi Storsjö och vi vann med 2-1 över dom och då gjorde vi tjejer målen för oss och killarna släppte in målet. Alltså spelade vi tjejer 2-0 mot deras tjejer och killarna 1-0 åt Storsjös killar då. Sen var det uppehåll i typ tre timmar till nästa match och då mötte vi Kastal och då vann vi också med 2-1 och vi tjejer spelade 2-0 mot dom och killarna 1-0 åt Kastals killar. Jag vet inte om ni fattar så mycket av vad jag skriver nu, men jag hoppas att ni gör det.
Eftersom vi vann båda våra matcher vann vi våran grupp och gick vidare till semin. Och vilket lag får vi inte möta då? Jo, Nyheden. Bara en massa K/D tjejer och killlar, asbra spelare alltså. Dom hade ju inte så oväntat vunnit deras grupp. Och ja, jag skulle ju stå i mål och blev så jävla nervös eftersom deras tjejer är grymt bra. Men det gick bra! Jag släppte inte in ett enda mål den matchen heller och vi tjejer spelade 0-0 mot deras tjejer oväntat nog. När det var 1 min kvar av tjejernas sista 5 minuter så springer jag ut för att ta bollen av en tjej som kommer emot mig. Jag tar den, men så faller hon över mig och jag dunkar bakhuvudet i golvet med världens duns. Fyfan vad ont det gjorde! När jag sedan reste mig upp efter ett tag snurrade allt runt och jag kände vilken huvudvärk jag fick. Men jag avslutade ändå matchen eftesom det var så kort stund kvar. Men det var nog den längsta minuten i mitt liv. Jag fick verkligen kämpa för att stå upp och jag kunde inte fokusera på vad som hände. Men jag höll ut. Sedan var det killarnas tur att spela deras sista 5 min då vi låg under med 2-0 (killarna hade släppt in målen) och vi gjorde 2-1! Vi var så nära att göra fler mål men så kom ett 3-1 mål åt dom när det var typ 2 min kvar. Sedan kontrade våra killar och gjorde 3-2 och då var det typ 1 min kvar så det var riktigt spännande då dom var nära att avancera flera gånger. Men det slutade med 3-2 förlust i den matchen och vi åkte ut i semin. Lite  surt men Nyheden vann sedan allting.

Idag har jag också haft ont i huvudet, känt mig illlamående från och till, haft ont i öronen (haha) och inte mått bra alls. Men jag åkte iväg till skolan ändå. Nu sitter jag hemma och ska försöka skriva lite på rapporten som ska vara klar på fredag (hjälp!) men jag kommer ingen vart med hur jag mår. Har förresten fått jätteont i halsen igen.. :(

Jag ska försöka skriva lite nu, men vi hörs. Hej!

Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och jag ska på Håkan Hellström. Fyfan vad jag längtar. Det kommer bli grymt. Jag lovar att ta många bilder och den här gången ska jag lägga upp dom i bloggen också! Haha. Har fortfarande inte lagt upp bilderna från Hannas överraskningsfest och jag vet inte om jag kommer göra det heller. Jag har aldrig tid helt enkelt. Har ingen inspiration till att skriva något just nu. Alla har sina dåliga dagar.

Igår var det fredagen den 13 och jag hade ingen otur! Hihi tur va? Kvällen spenderades hos Magnus med kompisar. Där kommer jag hänga hela sommaren på hans stoooooooooooooora gård och balkong, riktigt snyggt hus alltså!

Jag åker nog iväg till Folkets hus där Håkan ska spela runt halv fem-fem tiden. Det står att insläppet börjar 19.30 och själva konserten börjar 21.00, så det blir ett tag ute i kylan. Det är det lätt värt! Hoppas jag inte blir sjuk bara, då jag ska spenedera tisdagen till att spela fotboll hela dagen. Skol-dm it is! Jag längtar och jag ÄR nervös över hur det ska gå då jag inte har tränat på några veckor, men vet ni? Imorgon ska jag börja igen! Blodblåsorna är borta! :D Vet ni hur glad jag är över det? Jag är överlycklig :D
Har suttit i fotbad idag och efter det är dom borta! Så nu jävlar ska jag spela skiten ur alla på tisdag och vi ska vinna allting. Önska oss lycka till.

Jag skriver när jag skriver, vet inte när det blir. Men då kommer bilder från Håkan iallafall. Fan vad jag längtar tills ikväll!

Ha en bra alla hjärtans dag. Puss!

Bad update

Nu var det längesen jag uppdaterade. Be om förlåtelse. Har tyvärr inte haft någon tid överhuvudtaget. Det kommer bättre uppdatering om ett tag, det kommer det kommmer..

Sitter på skolan och har SO. Har även matteprov senare, inte så roligt. Fast jag kan allting, känns det som iaf. =)

På sistone har det hänt mycket olika saker. Jag har inte allt i huvudet nu tyvärr, hehe. Men vet ni vad som händer om TRE DAGAR?! Håkaaaaaaaaaaaaan. Ja, fan vad soft! Äntligen.  Jag är laddad till hundra. Drömmer drömmar om det hela tiden, att något ska gå dåligt och att jag inte får stå längst fram. Jag har också drömt att jag träffade honom utanför och tog en bild med honom och sen när jag tittade på bilden så var det Madde som stod med mig? Knasigt. När man sover kan man drömma massa olika.

Iallafall, ska försöka skriva när jag kommer hem! Har skol-dm träning efter skolan så jag kommer hem runt fem. Måste plugga sen också. Hm...kanske inte blir så mycket skrivande ikväll ändå. Men ni får ha det så bra.
Hejs!


Världens dåligaste humör

Hej. Är på sämst humör och min syrra är störd, har därför inget vettigt att skriva. Måste åka upp till Åre, pappa kommer snart och hämtar oss. Ni får ha en toppen helg! Skriver nästa gång när jag kommer hem. Ha det bra.

Det bästa i mitt liv

Håkan nästa helg

Vet ni vad som händer nästa helg??!?!?!?!?!?!?!?
Det är Håkan då! Jag fattar inte att det är så nära nu. Jag längtar som en....jag vet inte vad. Jag ska stå längst fram, så är det bara. Jag ska ta med mig kamerna och hoppas på att få några fina bilder.
Åh vad jag längtar...

Just nu...

Just nu sitter jag hemma och jobbar med rapporten. Nu har det faktiskt blivit lite intressantare att jobba med då jag har hittat intressanta saker att skriva om. Förut var jag väldigt skeptisk till religionen men den blir faktiskt intressantare och intressantare för varje gång jag sätter mig ner och lägger ner tid på den. Har kommit en bra bit på vägen nu. Jobbar fortfarande med faktadelen såklart men har skrivit ganska mycket nu. Mycket mer än vad jag hade gjort förut iallfall.
Jag kommer nog inte bli klar med rapporten redan idag, men hoppas komma en bra bit på vägen. 

Känner att huvudvärken kommer krypande nu, hoppas den inte blir riktigt jobbig! Jag har ju huvudvärk hela tiden. Jävla huvudvärk. Ska fortsätta med rapporten nu ett tag och sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen. Kanske träna lite på pilatesbollen.


Ska försöka hinna med att sätta mig vid den andra datorn sen och ladda upp bilderna från lördagkvällen, men jag lovar ingenting. Funderar på att byta från blogg.se till devote.se också.. Undra om det är värt det. Vi får se hur jag gör! Nu ska jag gå tillbaka till arbetet. Skriver kanske lite sen.


/Linnea


På skolan

Som ni märker har det inte blivit mycket bloggning på sistone. Jag har inte suttit vid datorn överhuvudtaget, har inte haft tid helt enkelt. Halva mitt ansikte svällde typ upp igår så jag såg ut som ett mogge och gömde mig innanför halsduken hela dagen. Tur att vi slutade elva. Idag är det iallafall lite bättre, nästan hela svullnaden har lagt sig och tur är väl det. Då vågar jag visa ansiktet utanför halsduken! Haha.

Iallafall, i söndags kväll så försökte jag mig på att träna med mina fötter. Det gick inte så bra som jag trodde det skulle göra, vilket är tråkigt. Jag gick och la mig relativt tidigt då, därför hann jag aldrig blogga mer då på kvällen.

I måndags så gjorde jag inte så mycket. Efter skolan åkte jag hem och pluggade. Eller "pluggade" kanske låter lite bättre. Jag tittade nämligen klart på en film jag hade på datorn och låg och chilla mestadels av tiden, vilket var jätteskönt. På kvällen åkte jag iväg till morénska och klubbkvällen.

Igår så vaknade jag upp och från näsan ner till läppen var jag alldeleles uppsvälld. Jag ringde mamma och ville inte gå iväg till skolan men hon tvingade iväg mig. Så jag gick upp och klädde på mig och åkte iväg ändå. Som tur var så slutade vi elva då så då tog jag bussen hem direkt. Väl hemma så tog jag en allergi-tablett och dom blir man tydligen väldigt trötta av. Så jag gjorde lite matte och sen la jag mig och sov ett tag, jätteskönt! Vaknade och gjorde klart matten. På kvällen låg jag nog mest i sängen och vilade då också. Hade ingenting att göra eftersom jag inte får träna. Somnade vid halv 11 senare. Hann inte sitta något vid datorn heller igår då eftersom jag låg utslagen i min säng.

Idag stod klockan på 06.25 och då var det bara att pallra sig upp. Min buss gick 7.10 till skolan och jag hatar att åka iväg så tidigt! Allt bara för att vi börjar 8.00 några dagar och det suger. Men det var bara att gilla läget. Svullnaden hade lagt sig lite som tur var, men det sitter ändå kvar. Undra om det syns jätteväl, hoppas inte.

Idag slutar jag också elva, men jag måste sitta kvar på skolan till klockan tolv då vi har skol-dm möte. Efter det åker jag hem och vi har arbetseftermiddag och då ska vi jobba med rappporten. Hoppas det går bra! Sen ikväll ska jag bara sova, jag älskar att sova! Det är typ det bästa som finns, haha. Okejdå, jag kanske inte ska sova. Men vila. Och sätta på en bra film. Det kommer bli mysigt. Ska försöka hinna med att lägga upp bilderna från helgen också! Fan vad dålig jag är på det.

Nej nu ska jag ta och gå tillbaka till rapportskrivningen, sitter nämligen på skolan.
Ha det bra!
/Linnea =)

Söndag

Nu kan jag berätta vad vi gjorde igår. Vi hade en överraskningsfest för min kära vän Hanna! =)
Vi hade bjudit dit massa folk och jag hoppas alla hade det roligt. Kameran låg på ett bord nästan hela kvällen och det är lite olika som har tagit bilder. Jag hann däremot inte ta några kort, men det var massa andra som gjorde det så jag har fått lite bilder iallafall :) jag lägger upp dom senare när jag sitter vid den andra datorn.

Strax ska jag gå ner och käka lunch eller vad man nu kan säga, ska käka lite innan träningen. Ska köra styrketräning idag med Klara och Rebecka som inte heller kan träna. Men jag slänger nog upp ett inlägg sen ikväll.
/Linnea =)

RSS 2.0