Nu drar jag till Thailand

Okej, imorgon klockan 11.00 så sitter jag på tåget ner mot Arlanda. 20.40 går planet till Helsingfors, 21.40 är jag framme där. 1 timme senare sitter jag på planet mot THAILAND! Fan vad jag har längtat nu. Fan vad nära det är nu! Ber om ursäkt för kass uppdatering i veckan, men har haft prov eller inlämning varje dag. Och nu kommer det ju bli dålig när jag är borta. Kommer hem den 9onde igen! Ha det så härligt i kylan, hahahaaaa feeel the pain!

Kommer sakna alla mina vänner, speciellt min älskling. Hur ska jag klara mig?
Jag älskar er. =)

Vi hörs när jag kommer hem, då kommer massor med bilder upp. Måste gå och packa klart. ♥


thailand om tvåååååååååå dagar

Endast två dagar kvar nu!
Skriver mer ikväll, nu blir det stan ♥

-

Hej!
Jag ville bara berätta att jag har verkligen jättemycket i skolan nu, prov varje dag eller inlämning så jag har tyvärr ingen tid att sitta här och uppdatera normalt. Blir väl inte så mycket i helgen heller eftersom jag antagligen lär vara med mina kompisar och J för jag sedan åker bort och är utan dem så länge. Men det får ni faktiskt leva med just nu. =)

I have no time left

Hej. Jag har ingen tid till att sitta vid datorn just nu.
Hörs när vi hörs. ♥

Mitt liv består av plugg

Jag har egentligen ingen tid över till att sätta mig och skriva just nu, men jag gör det ändå.
Jag har så jävla mycket plugg! Det är helt sjukt! Hela min helg och nästa vecka kommer jag begrava mig i plugg... Kul att allt kommer nu, men det är ju såklart eftersom vi får lov nästa vecka. Men ändå borde lärararna kunna lära sig att dom kan ta proven LITE tidigare så inte allt kommer på en gång. Riktigt störande.

Iallafall så ska jag återgå till mitt plugg nu, har NO prov imorgon. Atomfysik, kärnkraft, kärnvapen och massa sådant. Det enda intressanta är Tjernobyl och Atombomber. Resten är ju BOOOOOOOOOOOOOORING! Men men, får hoppas att det går bra ändå!

Det kommer alltså bli väldigt dålig uppdatering i veckan skulle jag tro. Måste ju ägna mitt liv åt att plugga every fucking day. Men vill man komma nånstans i livet så måste man ju tyvärr göra det. Längtar till gymnasiet gör jag också!

Slänger upp en dagens också. Ingen märkvärdig klädsel dock!

Kofta- vet inte
Tröja- MQ, Zoul

Svarta jeans- Cheap monday

Och sedan åkte converse skorna på!


-

Ursäkta för dålig uppdatering!
Ska sätta mig och plugga nu också. Fick tillbaka matteprovet idag också, slarvfel på Linnea! Illaaaaa. Fast vi har ju B-delen på tisdag och då jävlar ska jag samla ihop en massa poäng så jag får VG ändå. =)

Efter skolan så gick jag och J hem till mig och tittade på tv och så. Sen skulle han iväg på träning så då var det bara att säga hejdå till han.

Haha, tråkigt inlägg men ni får inget vettigare än detta nu. Måste verkligen plugga!

Hörs imorgon. ♥

Dinner

Nu blir det middag för min del.
Hörs senare eller imorgon. ♥

-

Bara så ni vet så kommer det komma en ny design. Jag tror och hoppas att Jasmine ska fixa min, annars får jag väl kalla in någon annan! Hehe.

Ikväll så ska jag bara ta det lugnt, inget pluggande eller så idag. Visst skulle jag ha behövt, men jag orkar verkligen inte idag. Ska nog ta och läsa lite Twilight. =)
Det är ju också Desperate och Ugly betty ikväll, wiiie! Ni måste hålla med om att det är bra?!

Imorgon blir det en lång skoldag. Vi börjar 8.10 med slöjd, men 9.00 ska vi befinna oss i aulan och titta på några som dansar. Ska bli intressant! Och apropå dans, så ska vi få gå och se balett! Cullbergs baletten närmare bestämt. Det ska också bli kul!

Och vet ni? 13 dagar kvar!♥

La roux

Lyssna på den här låten, är sjukt skön!


La Roux-Bulletproof


This time baby

Hej på er!

Min dag idag har varit helt okej, inte så jättejobbig, utan rätt så lugn faktiskt. Tisdagar brukar ju vara jobbigast, men det var inte denna tisdag. Började med NO och tittadet på en film om Hiroshima, den var verkligen sorglig... Tänk alla som dog när USA släppte en atombomb över där. Efter det var det h-tid och jag gick iväg till Alice, vår SYV, direkt efter det och pratade om gymnasieval. Det gick väl helt okej, vi har kommit överrens om att jag ska välja någon samhälle linje, vilken det blir än har jag ingen aning om. Sen var det SO och efter det matteprov. Det gick bra! Eller det känns ju som att det gick bra vill säga. Hoppas att det gjorde det också. Sen var det lunch och svenska sen bild och sen var det slut på dagen! Jag förstörde typ min bild som jag håller på med idag på bilden, haha :(
Jag kan fan inte rita! Bild suger. =)

Efter skolan så åkte jag hem och sen pratade jag lite med älskling. Och nu sitter jag här. Han har som vanligt träning.

Tänkte slänga upp en dagens outfit för ovanlighetensskull, har bara slängt på mig mina kläder idag. Är ju så himla kallt ute! Men men, så kan det ju bli vissa dagar.




Haha ja, sen kan man ha kul med masker också!


Ny design

Haha och bara så ni vet så ska jag ta tag och fixa min design nu så den inte är såhär tråkig som den är nu. Gud vet hur länge det kommer att ta... :o

Inget VM för oss

Btw så suger Sveriges landslag. =)

Let's do it

Nu blir det till att plugga matte. Vi har nämligen prov imorgon så jag ska kolla igenom allting och sedan avsluta mitt referat och snygga till det.
Efter det blir det nog en gammal goding ikväll! Nämligen Morenska! Vi var ju alltid där förut, mitt lag och pojkarna och hade det mysigt, det börjar igen ikväll så det ska jag nog åka iväg på om det hinns med. Men det gör det nog.

Min syster har kommit hem från Oslo nu så nu är min kamera tillbaka! Dock vet jag inte vart den är och hon har nog antagligen inte tömt alla bilder, så ni får stå ut ett litet tag till utan bilder.

Men nu blir det plugg.
Hejdå. ♥


På flykt

Idag var vi ju som sagt var på "På flykt".
Jag hade större förväntningar på det, men det var helt okej. Inte så hemskt som alla hade sagt att det skulle vara.
Det började med att det var en tjej som pratade massa om flyktingar och massa sådant, sen helt plötsligt så kommer tre personer in i rummet och det var ju mörkt och så släckte dom ner den enda belysningen vi hade. Sen var vi alla tvungna att ställa oss mot väggen och så stod dom där och sa en massa namn som skulle gå iväg i grupper, så alltså delade dom upp oss i tre olika grupper. Jag var i grupp två. Mitt namn var Fahima Ahmedi och kom från Irakiska Kurdistan och hade flytt med mina två döttrar och min son. Haha, jag var 56 år gammal.
Ja, iallafall så tog en person med min grupp upp en trappa och där var det instängda fönster och inget ljus alls så vi var i ett kolsvart rum och alla var tvungna att vara knäpptysta och stå i mitten på rummet och bara vänta. Sen när vi skulle gå ut därifrån så skrek en tjej nere från källarn av att hon blev torterad och misshandlad och massa... Ja, fast det var ju inte på riktigt förstås. Sedan efter det så fick vi typ gömma oss och kuta för att komma till gränsen och folk sprang och sköt efter oss och massa så det var lite läskigt. Sen kom polisen och massa... Efter det hamnade vi hos migrationsverket och fick söka asyl och sedan hamnade vi i ett boende som vi fick sitta och vänta i jättelänge och hade inget att göra. Och där fick vi gå på intervju och sedan blev vi nekade och fick inte vara kvar i Sverige. :( Haha.
 Fan vad jobbigt att vara flykting säger jag bara!
Ja, det var väl det som hände i det stora hela. Det var förstås inte på riktigt, men verklighet då och även för många människor i världen. Visste ni att hela 67 miljoner människor i världen lever som flyktingar? Det är iallafall det uppskattade antalet och det kan vara ännu mera eller ännu färre, men ändå så pass många. :o

This is it

Michael Jacksons nya låt har släppts idag. Åh, jag drömmer om att få se honom på scenen, men tyvärr kommer det aldrig att hända. Vila i frid, Michael.

Hej störd tjej

Nu blir det plugg och sedan repris av Desperate.
Kul att jag fastnade framför datorn och tittade på bilder så nu blir det bara en halvtimmes plugg innan DH, heheheeee.

Innedag idag blir det iallfall! Är på JÄTTEBRA humör också. Fast mamma, om du läser det här så kommer inte du hålla med. Min mamma tycker alltid att jag är sur och deprimerad, fast jag är bara det mot henne. Hahahahahaaaaaaaa.

Tror jag inte ska skriva vidare för det blir bara moggeinlägg.

Men vi hörs när vi hörs kära medmänniskor (är det Nellie som brukar säga så...?). Imorgon är det ju På flykt som vi ska på så det blir ingen skola. Berättar mer om det imorgon. Ha en bra söndag! ♥

Härliga dagar att minnas

Jag kikade just in i Moas och Nellies blogg hittade lite bilder på oss tjejer tillsammans. Här är några från i somras. Jag älskar mina tjejer och det händer ganska ofta nu att jag bara avbokar allt för att hinna med att träffa min b-friend. Och det ska bli ändring på det, jag lovar er.




Mama, haven't you heard?

Hejsan!
Jag hann aldrig skriva igår för direkt efter skolan så åkte jag hem och packade, åkte till mamma och sedan till Johan. Och där har jag varit tills nu.

Igårkväll så var det en massa folk hemma hos Johan och vi kikade på film, snackade, åkte moppe (haha patrick) och lite annat. Det var iallafall nice. Vi kom i säng ganska sent så idag är jag jävligt trött! Så dagen idag har bara bestått av att ta det lugnt osv.

Ikväll så blir det Sverige-Danmark och jag hoppas innerligt på att Sverige vinner! Men vad tror ni? Har dom chans mot Danmark? Danmark är ju bra. Men vi hoppas på att Sverige vinner så dom kan ta sig till VM för om dom inte gör det så är det en skandal enligt mig. Familjen Nyman kommer även hit på middag så då ska jag busa med Elin och Oliver.

Imorgon så blir det plugg för hela slanten. Orkar inte. Snart är det lov iallafall.

Vi hörs kanske mer senare, annars blir det imorgon.
Ha en bra lördagskväll!♥

(Har fortfarande ingen kamera)

See you tomorrow!

Nu ska jag ta och kika lite på tv och fortsätta att läsa Twilight.
Imorgon slutar jag 11.40 och ska nog till Johan med lite folk, om inte det blir av så ska jag och Johan iallafall träffas.
Ha en bra kväll!♥

Hitler, krig, barnsoldater.

Idag hade vi besök av en kille på SO:n, kom inte ihåg vad han hette. Han berättade iallafall om andra världskriget och krig och konflikter i det stora hela. Han hade själv varit ute i krig och varit militär men nu jobbade han med invandrarbarn som kommer till Sverige utan asyl och utan deras föräldrar. Iallafall så berättade han att i många länder så finns det ju barnsoldater och han hade sett det själv. Det finns också folk som tyckte att det var kul att binda fast folk bakom en stridsvagn och köra runt och folk som våldtog alla kvinnor där. Alltså sånt är så jävla obehagligt. Något jag verkligen vill förändra här i världen är just detta. Jag vill inte att det ska vara möjligt att barn kan bli tvingade till att vara barnsoldater. Det är ju hemskt! Det måste ni hålla med om.
Han berättade också att under andra världskriget så fanns det folk som tog t.ex. gravida kvinnor och satte ner dom i iskallt vatten bara för att se hur länge dom överlevde, dom hängde folk i slaktkrokar bara för att se vem som överlevde längst osv... Att något ens får gå till på det sättet gör mig så ARG! Och hur kan en endaste människa få förtroende från hundratusentals människor?! Jag hatar Hitler. Han är ondskan han själv. Allt detta judehat som fanns då också... Tänk att vara jude under mitten på 1900 talet. Tänk om det var ni. Tänk om det var ni som blev fångtagna och satt på ett koncentrationsläger. Tänk om det var ni som blev gasade ihjäl. Tänk om.
Men går det att göra som Hitler idag, att få så stort förtroende för så mycket folk idag också? Kan en endaste människa ställa sig och göra som Hitler och säga att t.ex. det är asiaternas fel att... blablabla nånting. Kom inte på något vettigt exempel. Tror ni att det går? Det gör det. Det är tydligen någon i Sydafrika om jag minns rätt, han var lärare och sa massa till barnen. Att den och denne skulle vara ledare och bestämma över alla och massa, jag kommer inte riktigt ihåg vad det var och vet inte hur jag ska kunna söka på det om jag inte kommer ihåg något nyckelord. Iallafall så kommer det en film om det, det är det enda jag kommer ihåg. Och att det höll på att spåra ut.
Men ärligt talat, skulle du kunna ställa dig och göra som Hitler? Mörda en massa människor för deras utseende och religion? Vad är din människosyn? Tänk efter.

Tillbaka till det här om barnsoldater. Jag känner själv en person som blev skickad hit till Sverige helt ensam utan hans familj bara för att där han bodde så var det så oroligt. Gerillan eller arméerna och allt vad det nu kan vara kom och tog barnen, bara plockade dom från gatan för att göra dom till barnsoldater så dom kunde mörda folk åt dom. Just därför skickades han hit för hans mamma var så rädd att det skulle hända honom. Kan ni tänka er att det kanske skulle vara ni? Jag skulle inte kunna göra det.

Sådana här frågor är något jag verkligen bryr mig om och vill göra en förändring av. I framtiden kommer jag att engagera mig i sådana frågor.




MJ

Jag åker ju till Thailand den 26 oktober, och vet ni vad som händer den 28?
Michael Jacksons film har premiär och den går på bio i endast 2 veckor. Och jag är borta då!! :'(
Jag tycker verkligen om Michael och är sur över detta. Ni som ska titta på filmen kan ju kika lite åt mig med.

Sony Ericsson XPERIA

Jag sitter och håller på att få psykbryt på en jävla mobil just nu! Det är såhär att min låtsaslillasyster hade gett min mamma sladden som man föröver musik och allt sådant till henne istället för att ge mig laddaren så jag sitter och laddar mobilen i datorn just nu istället. Och jag har inte den här mobilen installerad på den här datorn och så har den damp och glappar eller nått MEN PIPER OCH MASSA GÖR DEN HELA TIDEN! OCH SÅ FAR EN JÄVLA "VILL DU INSTALLERA DEN HÄR....." RUTAN UPP HELA TIDEN OCH DRYGAR SIG FAST JAG KLICKAR BORT DEN VARJE GÅNG BARA FÖR DEN HÄR MOBILEN HAR CPFEL!!!!!!!!!!!!!!
Okej, nu lugnar vi oss. Det är så här att jag funderar på att byta till den här mobilen. Sony Ericsson XPERIA heter den och det är en touch mobil, och jag förstår mig inte alls på den ännu. Vet inte hur man gör något, haha.. Innan Tobbe (min låtsaspappa) köpte sin Iphone hade han denna så nu tänkte jag testa den, men som det ser ut nu så vill jag bara strypa den och kasta in den i väggen. Men det vill vi ju inte ska hända.
Så här ser den ut iallafall:

21 guns

Min lycka över Desperate Housewives blev kortvarig. Alla kanaler i det här området vi bor i slutade funka! Fyfan vad jävla irriterande. Tur att det finns något som heter repris iallafall. =)

Har ännu inte läst ut "Om jag kunde drömma". Igår hann jag faktiskt inte läsa något överhuvudtaget för jag hade friidrott hela dagen, hem och duscha, åka ner på stan med Johan och Nellie och sedan hem och plugga och efter det var det Grey's. Hade fullt upp mest hela tiden.

Tillbaka till friidrottsdagen vi hade. Den var väl helt okej förutom att när jag hoppade höjdhopp och så rev jag på en höjd så landade jag rakt på den där dumma pinnen så jag har så ont i ryggen idag, är alldeles öm och blå, haha. Jag var den nian som skulle ta ansvar i min grupp och vi skulle vara 3 från sexan, 2 från sjuan och 4 från nian egentligen. Vet ni hur många som var där från min grupp eller? Vi var 4 stycken! Haha lyckat för oss. Nerå, men det var kul. Jag var den enda nian och sen var det bara sexor min grupp, men vi hade iallafall kul! :)

Min syster har snott med sig min kamera till Oslo så nu sitter jag på noll. Inga bilder, ingenting alls. Så ni får stå ut med att det inte kommer några bilder alls förns på måndag typ. =)

Ibland hatar jag rubriker!

Nej men nu ska jag ta och läsa ikapp mig med alla bloggar jag ligger efter i eftersom jag aldrig har tid att sitta vid  datorn, haha.
Imorgon spenderas hela dagen utomhus på Hofvallen och ska ha friidrott hela dagen. Själv har jag sträckt upp ljumsken igen så det är bara att hoppas att det går bra ändå.

Vi hörs när vi hörs! Haha. ♥

DH och Ugly Betty

Vill ni veta vad jag ska göra ikväll? Gissa?

Jag ska äntligen titta på en ny säsong av Ugly Betty och Desperate Houswiwes! Wihoooooooo, äntligen börjar det igen! Och snart så börjar Gossip Girl igen också.

För er som nu tror att jag är en tv-nörd så är jag inte det. Jag tittar på tv 2 timmar om dagen kanske, det är inte mycket alls så ni ska inte säga något. =)


Las Vegas

Sedan måste jag också påpeka att jag saknar tv-programmet "Las Vegas" och jag hatar NBC för att under säsong 6 när dom hade börjat spela in och allt så lägger dom ner serien! Och sista avsnittet som kom ut var ju så jävla spännande så man satt och väntade på att den nya säsongen skulle komma, och kommer den komma eller? Nej.

Haha jag låter som en riktig nörd nu, men det får man göra ibland! =)


Haha dock ser Ed lite rädd ut...


Anledning till att jag aldrig bloggar är...

Anledningen till att jag bloggar så lite är Twilight. Jag är helt såld, besatt... ja, you name it! Jag kan inte slita mig från boken. Dock är jag bara på första ännu, har strax läst ut den och då ska jag börja direkt med New Moon. Vi har alla Twilight böckerna och mitt liv framöver lär ju bestå av dom. Det är ju fan sant att man blir beroende av dom, känns som att man lever i en helt annan värld på ett helt annat ställe och jag älskar det! Och jag älskar Edward för han är så jävla romantisk, så som han är borde alla killar vara.
Ni som inte har läst Twilight ännu, GÖR DET!!!!!!!!!!!!



(Den 20 november är det jag som sitter på bio och kollar på New Moon!)

Time after time

Jag som tänkte skriva en massa inlägg nu, men datorn blev så seg att jag inte hinner nu för jag måste tvätta bort färgen och sedan är det Svenska Hollywoodfruar på programmet.
Hörs imorgon!♥

"I want candy"

Jag ber om ursäkt att jag inte har skrivit något i helgen, men jag har verkligen inte haft tid. Har varit hos Johan, varit hos Atle med alla kompisar, varit på ÖDFF som kvalade sig upp till division 1, den näst högst inom damfotboll och sedan varit på bio. Och ikväll har vi spelat upp teater för våra föräldrar och jag var Snövit och var helt vit i ansikte med röda läppar. Läcker, eller inte! Såg ut som ett lik vafan. Grattis till ÖDFF och så måste jag påpeka att "Flickan som lekte med elden" var en riktigt bra film. Såg den på bio igår, uppföljaren till "Män som hatar kvinnor" alltså.
Men nu kommer bilder!


Rebecka, Hanna P, Hanna Å














Rebecka var dvärg, Nellie Rödluvan A.K.A "Gangstercap" och jag Snövit





Btw så älskade jag Hans och Greta pjäsen! Ni borde se den som är omgjord av Johanna, Jasmine, Maja, Sara och Elin, så jävla skön!

Jag bjuder, igen!

Bilddags igen. Nu underbara sommarminnen:

Gothia♥





Ridowan♥






Jag har tappat bort alla mina bilder från invigningen...  :(
Det var bland det mäktigaste jag har vart på i hela mitt liv!


Sommarkvällar






Det var det enda jag hann med nu för nu ska jag iväg till Johan. Ha en bra kväll! =)♥

It's cold around me

Hej på er!
Kom nyss innanför dörren typ, har frysit som en jag vet inte vad!

Ja, idag på skolan så övade vi till pjäserna tills på måndag hela dagen förutom en timme då vi hade idrott. Hehe jag är bäst på orientering! Åke, min idrottslärare, sa att han rös när jag berättade att jag var stolt för jag hade blivit bättre på orientering:D Hehe, han är lite mogge. Slutade sedan halv två och åkte och handlade med mor min.

Vart jag har varit nyss är då på föreningsfotboll. Alces vann och alla var ju hyfsat galna, haha det var roligt att titta på. Plus att en kille däckade/svimmade typ för en knäade han rakt i huvudet. Hehe stackarn.

När jag sedan var påväg hem så frös jag ju sönder och så började det snöa, kändes kul... inte alls. Jag frös ju så himla mycket! Blir nog min fjällräven jacka ikväll.

Ikväll så vet jag inte riktigt vad som händer, planerna står oklara just nu. Tror att jag ska träffa Johan iallafall, men först ska jag nog titta förbi hemma hos Jasmine, men bara en snabbis. 

Men nu kommer bilder från dagen. Kära Jacob lånade min kamera så jag har femtioelva cp bilder på den kan jag ju tala om. 


Jacob och Nellie


Haha världens skönaste Anton


Rebecka var...?

Glad? =)



När jag och Moa orienterade!
 
JAG SÄGER BARA SÅHÄR: JAG VAR BÄST PÅ ATT LÄSA KARTAN! Jag är bäst på att orientera:D:D:D:D:D hihi

Moa 15 år

Jag måste bara gratta min vän moa som fyller 15 idag, grattis vännen :)<3 Jag skriver från mobilen och jag vet att det var riktigt intressant att veta. :)

It's cold as iceeeee

Ska bara påpeka att jag fryser som en gris om mina fötter och att jag lär ju frysa ännu mer när jag står och tittar på fotboll ikväll? Äh, puss på att det snart är vinter.

Memories

Kommer ni ihåg det här, tjejer? =)

Vinter

Imorse när jag klev upp så var det -3 grader ute. Åh, snart är vintern här. Jag längtar! =)


Och i Åre är det redan lite snö i backarna, om man ens kan kalla Bräcke för en "backe att åka i" ;)

Jag fryser om mina fötter

George... Det blev George som dog i Grey's. Om jag blev ledsen när jag såg det. Grey's kommer inte vara detsamma utan George längre.
Men ska jag berätta en sak? Igår när jag letade en bild på Grey's gänget så råkade jag se Izzie stå på George's begravning, haha typisk händelse som händer mig.

Skolan idag var helt okej. Hade SO då vi tittade på en film om Hitler, Rise of evil hette den och vi hann inte se klart den men den verkade vara bra, sedan hade vi H-tid och matte och efter det var det lunch. Då hände det lite saker, hahhaa. Efter det var det språk och sen slut på skoldagen. Om ni har hängt med de senaste dagarna kan ni nog förstå vad jag gjorde när jag kom hem! Haha. Det positiva var att jag blev klar med svenskan iallafall, mycket skönt! =)

Ikväll HAR JAG INGET PLUGG. Ser ni mig dansa av glädje? Fyfan vad skönt att slippa det! Har ju pluggat varenda kväll den här veckan. Så ikväll blir det nog förhoppningsvis iväg på match, vi ska titta på våra pojkvänner som spelar. Himla mysigt.

Imorgon är det vadå? Det är ju helg! Skola med träning till teatern hela dagen och sedan iväg på föreningsfotboll och efter det fira Moa hos Jasmine. Blir himla mysigt. Åker nog iväg och träffar Johan senare på kvällen också.




Christina, Izzie och Karev under Georges begravning, ledsna?

Haha nej, Izzie sprang iväg under begravningen för hon började skratta. HAHAHAHAHAHA

-

Jag är så jävla sur, förbannad och besviken just nu... Förstår inte hur du kunde göra det du gjorde.

RSS 2.0