28 augusti 2010

Igår så åkte jag hem till Johan och vi lagade mat och tittade på film och hade en mysig fredagkväll! Var dock väldigt trött så jag stupade i säng redan vid elva tiden, haha.

Ikväll så ska jag nog bara vara inne och ta det lugnt, är lite slö och trött och orkar inte göra något. Det sliter på en att gå i skolan fast jag endast har gått i en vecka.

Men ha en fin lördagkväll! ♥


26 augusti 2010

Hej!
Gick i skolan från 8.15-15-15 idag, ganska segt faktiskt... Har haft riktiga lektioner hela dagen idag också.
Efter skolan mötte jag upp lite skönt folk och drog ner till Badhusparken och tittade på Hanna när hon hade inval. Stackare säger jag bara, hahaha.

När jag kom hem hade jag fått ett brev från kommunen, där stod det om lönen osv... men jag har fått för lite lön! Jag kämpade mig igenom 75 timmar fast jag skulle vilja ge upp efter första dagen, man blev så dåligt behandlad och hade ingenting att göra förutom kring frukosten och lunchen. Ja iallafall så jobbade jag över några dagar så jag slapp jobba fredagen den sista veckan. Och det är här problemet kommer. Dom kan ju möjligtvis inte ha räknat ihop timmarna, utan bara tittat att jag inte jobbade sista dagen. Jävla sommarjobb... Iallafall så ska mamma ringa imorgon och då ska detta bli fixat!

Hehe ja, var tvungen att skriva av mig lite... Nu tänkte jag ta och stänga av datorn för dagen!
Imorgon börjar jag 8.15 och slutar 11.30, så det är chill!

Ha det bra. ♥



25 augusti 2010

Tredje skoldagen avklarad! Känns bara bättre och bättre med klassen, eller ja, är fortfarande väldigt stelt men det börjar bli bättre.

Idag hade vi våra första riktiga lektioner, kändes väl lite sisådär. Jobbigt att börja plugga igen, men ändå kul att få lära sig nya saker! Vi slutade vid halv tre efter vi hade tagit kort till matkortet.

Nu kom Johan så jag ska vara social med honom!
Ha det bra. ♥

24 augusti 2010

Jaha, då var de två första skoldagarna avklarade! Igår så var det hysat stelt och alla satt bara tysta typ, vi gjorde knappt något heller. Men idag så började vi väl snacka lite mer i alla fall, men är ändå väldigt stelt! Alla sitter helt knäpptysta, haha.

Jag har ju alltså börjat Samhälle Ekonomi linjen på Wargentinskolan! Har väl inte så mycket att säga om själva linjen ännu, då jag inte har börjat med själva pluggandet. Men imorgon efter lunch så ska vi börja med vanliga lektioner och jag hoppas det är bra! Börjar med matte imorgon, blääää, inte matte! Hatar matte! Man måste ju tänka så mycket, haha...

Men hörrni, nu tänkte jag ta en titt på internet efter skor och jackor, är i ett stort behov av en ny höstjacka! Och skor för den delen också...
Men vi hörs lite senare om jag hittar något!
Ha det bra. ♥
BTW SÅ ÄR DET ÅTTA GRADER UTE HÄR!!!! vafan, det är ju fortfarande augusti...?

BAD

Vi kan nog säga att jag har tagit lite av en bloggpaus med tanke på de senaste veckornas uppdatering. Men jag har bara njutit det sista som var kvar av sommarlovet.

Imorgon börjar skolan. Känns lite jobbigt att börja plugga och allt sådant, men känns ändå spännande och roligt med helt ny klass, skola och lärare!

Vi får hoppas att det blir bättre uppdatering dagarna som väntar, ni får helt enkelt vänta och se!

Nu ska jag återgå till prata med min familj!


SPEI10b


15 augusti 2010

Hej!
Jag har verkligen inte haft tid att blogga överhuvudtaget. Har varit i Sundsvall, varit med fina vänner och jobbat. Men nu har jag jobbat klart iallafall och om en vecka börjar skolan. Känns kul att träffa massa nytt folk och börja på nått nytt, men känns ändå riktigt jobbigt att börja plugga...

Det kommer nog bli bättre bloggning när skolan börjar och förhoppningsvis till veckan.
Snart kommer Johan hem så jag ska åka och träffa han. Vi har knappt ses något på hela sommaren...

Ha det så bra! ♥




Snodde två bilder från Madde!

9 juli 2010

Hej på er!

Tog en liten bloggpaus. Under tiden har jag jobbat, varit i cornelias stuga med några familjer, varit på bio och ja... hängt lite. På torsdag är det min sista jobbdag, tror jag inte behöver jobba på fredag då jag redan har jobbat in dom timmarna. Ska dubbelkolla det!

Jag är helt besatt av att åka på språkresa nu till sommaren! Och som det ser ut just nu så kommer det bli av! Vi får se hur det blir med allt, men lär väl sluta med att jag inte kommer iväg ändå... Hehe.

Nu ska jag ta och titta lite på tv så hörs vi någon annnan dag. Har fortfarande inte sådan stor lust till att skriva något, men ni får ha det bra ändå. ♥

St Julian's!

Farfar

Allt började som vilken dag som helst, klev upp, gick till jobbet och cyklade hem. Det var förns när jag kom hem som jag fick höra något som först bara for igenom öronen och jag var tvungen att tänka efter vad mamma verkligen sa. Jag kände hur en klump växte i magen och det växte till en smärta som jag fick i halsen. Jag förstod ingenting. Har aldrig varit med om någon smärta lik denna smärta, kanske för att det aldrig har hänt något som det som hände idag. Min fina farfar lämnade oss idag. Han blev inte så gammal. Det som gör mest ont är att jag inte ens minns sista gången jag pratade med honom eller sista gången då jag träffade honom. Har bott hos mamma nu i fyra veckor och det är minst fyra veckor sedan jag hörde hans röst. Inte visste jag att det var sista gången jag skulle få höra den då. Jag kan verkligen inte komma på när det var sista gången jag träffade min farfar, då jag kramade honom som jag alltid gjorde utan att veta att det var sista gången. Det gör ont. Det gör ont att jag inte kommer att få höra hans röst eller skratt längre och inte hans "som sagt var" som han alltid säger när jag pratar med honom och att han alltid retas med mig. Jag tror inte att jag har förstått vad som har hänt ännu, att en fin människa har lämnat jorden utan mig, min syster, pappa, farmor, faster och mina kusiner. Och alla hans vänner och bekanta. Jag är chockad så det har inte kommit några tårar ännu. Nog för att jag är en stark person som kan hålla tillbaka tårar och nästan aldrig gråter, så förväntar man ju sig att man ska gråta när man får höra en sådan här sak. Men jag har nog inte riktigt förstått... Den dagen jag förstår så kommner tusentals tårar att falla från mina ögon... R.I.P min fina farfar, hoppas du har det bra där du är nu. ♥

Skumbad

Idag så när jag stod och bakade rabarber- och jordgubbspaj (den blev skitgod!) så hör jag hur mamma skriker till. Hon skulle rengöra massagestrålarna i våran jacuzzi och då måste man tappa upp hela badkaret och hälla i något medel och sedan sätta på dessa strålar och låta dom vara igång i 10 min. Efter 5 går mamma in i badrummet för att kolla hur det gick, och det var då jag hörde att hon skrek. Sprang dit och tittade och det var skum i helaaaa badrummet! Det rann över badkaret (trots att det är stort och högt) och det såg så roligt ut, precis som på film. Hahahaha. Dum som jag är så tog jag inte någon film, men fick ju panik. Vi kunde ju faktiskt ha fått en jävligt stor vattenläcka om det började rinna ut i hallen på trägolvet...


Typ sådär mycket sprutade det.... Haha

Du äger!

Efter jobbet åkte jag ner på stan med mamma för att köpa Blondinbellas bok, men den hade inte kommit till Östersund ännu, skickades från lagret idag typ... Suck. Är så less.
Då den boken inte hade kommit in än så köpte jag Mia Törnbloms bok "Du äger!" istället, eller jag fick den av mamma. Har inte läst så mycket i den ännu, men tänkte gå och lägga mig tidigt ikväll så jag kan läsa lite! Ska berätta för er om den är bra eller inte när jag har läst klart den! Det är iallafall en bok som ska stärka ens självkänsla och självförtroende.


Lovets tråkigaste dag

Okej, jag har nog haft den tråkigaste dagen på hela lovet hittills. Kom till jobbet klockan nio och hjälpte till att mata brukarna (man kallar personerna som bor på älderboendet för det) och det var klart ungefär vid halv tio. Sen har jag suttit ner i soffan HELA dagen och inte gjort något alls. Eller jo, vispat nyponsoppa... Kul! Så klockan 13.50 då var det dags att mata en av brukarna för då fick dom lunch och efter det slutade jag. Så från 9.30-13.50 har jag i princip bara suttit i en soffa och tittat på tv! På något skitprogram ockå... Haha jaja. Bara att stå ut för man får ju faktiskt pengar...


Egoboost!

Imorgon kommer Blondinbellas bok ut, och vet ni hur mycket jag har längtat?! Ska bli så kul att få läsa den tillslut! Jag säger till då jag har köpt den och sen berättar jag för er hur den var!



3 augusti 2010

Hej!

Åh, ni anar inte hur jobbigt det var att kliva upp imorse. Kliver upp klockan 8 varje dag, inte okej! Jobbet är så långtråkigt så jag somnar ju typ...eller bara nästan.

Idag har vi iallafall varit på Jamtli och då jobbade jag över nästan två timmar så det var ju nice, kanske kan sluta någon dag tidigare framöver. Vi gick iallafall runt och tittade på djuren och någon underhållning och fikade!

Kom hem vid kvart över fyra ungefär då jag tog en promenad hem! Mamma var ute och gick så hon gick och väntade på mig utanför Ljungen!

Nu ska jag titta på Precious och sen sova typ, är ju så tröttis!

Vi hörs imorgon. (med tanke på att det enda jag gör är att jobbba och man får inte ta kort har jag inte så mycket bilder att lägga upp)

2 augusti 2010

Yran är slut för denna gång! Tråkigt, men lite skönt ändå.
De bästa artisterna var iallafall Kent, The Ark, Johnossi, Hoffmaestro och ja... lär väl ha glömt någon nu.

Ställde klockan på åtta imorse för att åka iväg till jobbet, tror ni inte det var lite jobbigt efter att ha kommit hem vid tre varje dag? Haha...

Kommer bli sämst uppdatering för jag är så trött! Kanske blir bättre till veckan, vi får se.
Ni får ha det så bra så länge iallafall. ♥

RSS 2.0