LIFE


Breaking Dawn

För en vecka sedan var ju jag på Breaking Dawn. Den var såååå bra!! Jag har läst boken två gånger och det var så kul att äntligen få se allt det vackra på film. Jag längtar så mycket tills andra delen kommer ut, för det är i andra delen som allting händer tycker jag. Det suger dock att jag måste vänta hur länge som helst tills jag får se fortsättningen.
Ett tips till alla som har sett den: läs boken!! Ni kommer få allt förklarat för er så mycket bättre. Man förstår allt mycket bättre och framförallt får man följa med på lite mer än vad man fick i filmen.


Och Jacob var såååååå snygg i den här filmen! Han var snyggare än någonsin!


27 november 2011 - första advent

Idag är det första advent. Jag var som lite sur över att det inte skulle vara någon snö på första advent i år. Men imorse så väcktes jag av ett sms från mamma där det stod att det snöade. Var tvungen att kliva upp och titta som ett litet barn, och det var så fint när snöflingorna ramlade ner på marken. Det har snöat nästan hela dagen idag. Så nu är marken täckt av snö. Så mysigt!! Undra hur länge jag kommer tycka det dock...
Jag längtar dock efter dagar som denna i Åre med en söt Oliver!



I helgen har jag bara tagit det lugnt. I fredags var jag hemma och tog det lugnt. Igår satt jag och tittade på längdskidor hela dagen och vid sextiden tog jag på mig dunjackan (första gången i år!) och gick upp till Hanna. Vi bakade lussebullar med Madde. Vid halvnio kom Sofie, Sanna, Märta och Elin med kolakakor. Så vi satt där och åt och pratade tills vi satte oss i soffan för att titta på "En Dag". Den var fin. Men jag ogillar som alllting med kärlek nuförtiden, så jag blir som lite arg när jag tittar på romantiska filmer.. Hehe.



I WANT TO BE THIS HAPPY AGAIN


MODERNAMUSEET


19 november 2011

Nu sitter jag och väntar på bussen som ska ta mig till stan. Jag ska äta middag med tjejerna och sen ska vi se Breaking Dawn!!! Som jag har längtat.

Igår hade vi Twilight-mys hemma hos Malin. Vi tittade på tvåan och trean! Vi åt även kladdkaka och chokladfondue.

Jag berättar mer imorgon om hur filmen var!


16 november 2011

Jag längtar efter snön! Jag vill ha snö så man kan få mysa ner sig framför brasan med lussebullar, pepparkakor, en kopp té och en mysig filt. Jag vill också ha julafton. Men först så kan snön få komma. För nu är det ju faktiskt i mitten på november.

Idag spelade jag och Klara upp våra låtar på musiken och det gick väl bra. Sen åkte vi hem och när jag kom hem hade pappa köpt lussebullar. Det gjorde min dag!!!! Jag skulle precis gå in på Golds hemsida för att boka body pump tills imorgon, men nej, då går det inte. Man måste uppdatera sitt kort eller något... Snark. Jag orkar inte. Jag som äntligen tänkte gå och träna. Nu när jag är frisk måste jag verkligen komma igång. Saknar att träna varje dag!


En fin helg i Åre förra december. Spenderade den med en väldigt fin person som är enormt saknad.

15 november 2011

Jag har som hamnat i en liten svacka. Har noll inspiration och vill bara köpa en ny garderob. Min hud är lika torr som snus och det gör mig galen. Jag är alltid trött, även fast jag går och lägger mig i tid. Nog måste det vara mörkret som spökar! Men som tur är, allt är såklart inte dåligt. Jag har världens finaste vänner, jag har inga läxor och jag omges av människor som ger mig energi. Och ett annat plus är att det är Desperate Housewives ikväll!!!!

Eftersom jag är i min lilla svacka inspirationsmässigt så vet jag som inte vad jag ska skriva om. Eftersom det bara är mina trogna vänner som läser (I guess) så är det ju inte så kul om jag bara sitter och pratar om vad jag gör på dagarna. Jaja. Det släpper nog någon gång!

Nu ska jag spela lite gitarr och be till vädergudarna att vi får snö snart. Då kan vi genomföra vårt lilla projekt! Hihi.


Mest av allt skulle jag vilja stå här nu!

-


12 november 2011

Fina lördag. Idag tog jag en sovmorgon och det var ett tag sen. Så det var hur skönt som helst verkligen. Jag klev upp, tittade på Idol reprisen, åt frukost och sedan har jag suttit och läst bloggar jag inte har hunnit läsa under veckan som har gått. En skön start på dagen helt enkelt!

Ikväll ska jag till Märta med mina vänner! Jag hoppas på att få en bra kvälll. Jag kanske mobiluppdaterar något under kvällen... Det återstår att se!

Ha en fin lördag allihopa!



Basket!


10 november - ansträningstest

Idag har jag varit med om en av de jobbigaste sakerna i mitt liv. Ett ansträningstest. Fick vara längst ner på sjukhuset, alltså i källaren (=sex våningar under barnmottagningen). Började med att blåsa i spirometrin uppe på barnmottagningen och sedan bar det av till helvetet. Jag trodde att jag skulle stå och jogga lite lätt på springbandet, men nej nej, jag skulle komma upp i maxpuls. I sju minuter stod jag och sprang på en VÄLDIGT hög hastighet på löpbandet, samtidigt som hon höjde det uppåt så jag skulle få springa i en uppförsbacke hela tiden. Direkt efter var jag hyfsat slut. Jag trodde att jag skulle få vila, men icke. Då skulle jag springa upp för SEX branta jävla trappor och in i undersökningsrummet igen. Det var jävligt jobbigt ska jag säga! Haha.

Nu ska jag sova. Men först ska jag se på 90210!

Not so much

Dagens humör: trött.

Nu hoppar jag i sängen. Eftersom jag somnade sent igår var jag väldigt trött idag. Jag sa åt mig själv att jag skulle sova tidigt ikväll så jag får minst 8 timmars sömn. Men nu får jag max 7 timmars sömn, så man kan säga att jag misslyckades. Ja, jag har inte så mycket att säga. Det är därför jag inte har skrivit något idag. Sov så gott!


6 november 2011

Jag har försökt mobilblogga hela dagen, men det har inte fungerat. I alla fall så åkte vi från Uppsala vid elva imorse. När jag kom hem hade jag sagt åt mig själv att "nu ska jag läsa ur engelskaboken", tror ni jag har läst något? Nej. Hehe. Jag satt och spelade gitarr för att lära mig "Utan dina andetag". Tillslut la jag ner gitarren för jag blev så arg på den. Klara, I need your help!!!!!!

Annars då? Jo jag har suttit och tittat på MTV EMA hela kvällen. Var kul att se alla artister! Min favorit var nog David Guetta. Mest för att jag gillar att dansa till hans låtar. Annars var Coldplay också bra!


Nu ska jag gå och lägga mig för imorgon börjar skolan igen!
(Ja Nellie, jag är lite beroende av 90210. Har sett två säsonger på mindre än en vecka...)

Dagens äventyr: fina gator och Hanna


Helt slut

Idag har jag gått på stan i Uppsala hela dagen. Sedan åkte vi till Ikea och efter det handlade vi på ett Coop som var lika stort som två Ica maxi i Östersund. Kändes det som. Med värk i fötterna och en trött kropp kom vi tillbaka till lägenheten vid sextiden. Att få lägga sig i soffan då var det skönaste på länge!

Nu ligger jag fortfarande bänkad i soffan, framför idol. Helt slut efter att ha vaknat HALV ÅTTA av jävla byggarbetare. Blev så arg. Tänkte att "nu kommer jag inte få fler sovmorgnar det här lovet..". Så om dom börjar borra, eller vad det är dom gör, imorgon också så bryter jag ihop! För på söndag måste jag kliva upp tidigt för då bär det hem till Östersund igen. Och skolan. Åh, får ångest bara jag tänker på det..

Nu dör min mobil när som helst. Ha en trevlig fredagskväll!


Hänger på Ikea!


Framme!

Nu är vi äntligen framme i Uppsala. Eller vi kom fram för cirka två timmar sedan. Fick även se min framtida lägenhet (om jag väljer att plugga här vill säga), och den är väldigt mysig. Det är alltså den lägenheten min syster bor i just nu.

Morgondagens planer är att utforska Uppsala lite. Gå på stan osv, bara ta det lugnt. På lördag ska jag träffa Hanna som också är här. Vi får se vad vi hittar på!

Men nu ska jag sooooova. Vi får se hur uppdateringen blir imorgon!


Underhåller mig med lite 90210!


Mot Uppsala!

Imorse väcktes jag av att min mobil ringde kvart i elva. Det var mamma som sa att vi skulle åka till Uppsala idag. Då var det bara att kliva upp och packa. Så nu sitter jag i bilen påväg till min syster. Förhoppningsvis åker vi in till Stockholm någon dag (visst vill du det Linda?????) och det har jag längtat efter! Jag uppdaterar mer under vägen eller när jag har kommit fram!


2 november 2011

Efter två hektiska dagar ligger jag nu i soffan och gör absolut ingenting. Snart ska jag titta på lite 90210 (hehehe är på andra säsongen nu) och bara ta det lugnt och njuta av att det är lov! Och ikväll ska jag på bio. Det är dagens planer!

Jag tog inga bilder i måndags och jag orkar inte kopiera massa bilder från facebook. Så om ni vill se bilder från vad jag gjorde i måndagskväll får ni helt enkelt kika in på facebook! Jag kan dock bjuda på en bild från kvällen och en bild från när jag var och fikade med Nellie på dagen.

Tänk att det är november nu! Och att det är 10 grader ute klockan elva på kvällen. Det är lite konstigt. Är det inte nu det borde komma snö? Inte för att jag har något emot att det inte har kommit någon snö ännu (längtar verkligen inte till kylan), men vill som ändå att det kan komma snö i Åre i alla fall. När jag kom hem från Thailand förra året (den 10 november), då var det snö ute. Så vi får väl se om det är det den 10 november i år också!



RSS 2.0