29 mars 2012

Inatt är den sista natten jag kommer sova i huset. Det är blandade känslor måste jag erkänna. Känns jätteskönt att flytta in till stan, verkligen mitt i stan(!), men samtidigt har jag bott i detta hus i över åtta år. Jag kommer säkert trivas jättebra i nya lägenheten, den är så fin. Jag lovar att visa massor av bilder på den när allt är färdigt med flytten osv!

Just nu sitter jag på golvet och skriver detta. Min säng är nämligen nermonterad, så ska sova på golvet inatt också. Det blir ju intressant! Hiho.

Annars då? Jo, allt flyter på med skola och livet. Är på lite anställningsintervjuer här och där också, så håller tummarna att jag får något jobb! Skulle vara så skönt att tjäna lite extra pengar!

Min plats för natten är den där lilla högen med sängkläder...


PACKAR IHOP DET SISTA, PÅ FREDAG FLYTTAR VI!!!!


24 mars 2012

Äntligen är talet klart! Höll det igår, och det var med en känsla av ånger jag gjorde det. Skulle inte ha valt ett ämne som alla har så blandade åsikter om, fick se någon sitta och himla med ögonen och skratta. Jaja, jag sa bara MINA åsikter om ämnet!

Igår var jag på musik direkt! Det var mycket bra musik, men tyvärr vann inte rätt band tycker jag. Efter det åkte jag hem och tittade på Vampire Diaries. Jag grät som en jag vet inte vad... Åh, det var så sorgligt.

Nu ska jag äta frukost! Åh, längtar. Frukost är så gott! Sen får vi se vad jag hittar på.


19 mars 2012

Åh, vad dålig jag är på att uppdatera. Men jag har pluggat, kört (hade min första körlektion idag), tittat på vampire diaries och varit med fina människor. Jag kommer inte uppdatera så mycket i veckan heller, jag måste skriva klart ett argumenterande tal som jag ska hålla på fredag, och jag har inte ens börjat.. Jag tänkte iallafall bjuda på lite bilder från helgen. Jag har haft så kul, speciellt när vi åkte bil en hel kväll! Tänk vad fem tjejer kan göra i fyra timmar i en bil..


ANLEDNINGEN TILL ATT JAG INTE BLOGGAR: the vampire diaries


EN VECKA SEN VI SÅGS


6 mars 2012

Mitt lov hittills: en underbar skiddag, tre underbara skiddagar till som jag har fått bevittnat från soffan. Soffan har liksom blivit min plats på lovet. Blääää hatar att vara sjuk. Började med feber + hosta, nu är nästan båda borta men då måste jag snyta mig stup i kvarten istället. Åh. Hoppas verkligen att jag kan åka skidor imorgon! På eftermiddagen åker jag även hem. På torsdag MÅSTE jag vara frisk, så fan om jag inte är det...

Idag har jag iallafall fått tittat på denna snygging!


4 mars 2012

Att knappt kunna gå 5 meter utan att få hög puls är jättekul. Jag är sjuk. Det suger! Speciellt när det har varit sånt fint väder i Åre idag.

Imorse vaknade jag med jätteont i lungorna och krupphosta, men jag tänkte att jag kunde åka skidor ändå. Väl ute i backen hade jag ont i hela kroppen (t.om i ögonen typ) och kunde knappt stå. Sen började jag frysa även fast det var +4 grader och de andra svettades. Sen blev allt värre och då var det bara att åka hem till stugan igen. Har nog feber, men har tagit två Alvedon så jag mår lite bättre. Hoppas jag är frisk imorgon!!!!!

Nu ska jag försöka ta mig upp från soffan utan att dö! Hoppas ni mår lite bättre än vad jag gör.


En underbar dag i Åre


2 mars 2012

ÄNTLIGEN har jag looov!!! Det ska bli så skönt att bara ta det lugnt i en vecka! Nu är jag påväg till Åre, så tills på onsdag kommer jag endast åka skidor och slappa i soffan typ. Precis vad jag behöver. Och på torsdag ska vi fira Paulina och på fredag Cornelia, så jag har lite att se fram emot.

I onsdags och igår hängde vi med norskarna. Vi har tävlat, ätit middag och besökt Moose Garden med dom. Så igår var vi iväg och klappade lite älgar, fast jag vågade inte hehe..

Men jag får se när jag uppdaterar nästa gång. Finns inte så mycket att blogga om. Speciellt inte om det enda jag kommer göra är att åka skidor.. Ha ett fint lov i alla fall!


Äter middag på Lilla Siam med mamma


RSS 2.0