31 januari 2012

Åååh vad kallt det är ute! Fryser ju ihjäl. Och ändå är det bara -13 ute, kul att det ska vara runt -20 i helgen...

Jag kom nyss hem. Efter skolan gick jag och tränade. Nu ligger jag nerbäddad i sängen för jag fryser så mycket. Ska alldeles strax hoppa in i duschen!

Annars då? Jo allt är bara bra med mig. Men något jag verkligen inte klarar av är folk som ljuger och är otrogna. Usch. Tänk om man har varit tillsammans i flera, flera månader och sin pojkvän/flickvän har varit otrogen utan att säga något. FY!

Nu ska jag duscha, äta och sen ska jag se nya avsnittet av PLL! Wiho!


30 januari 2012

Jag är nyss hemkommen från Sofie där vi har firat att hon har fyllt 18! Åh, hon fyller år idag. Så ofattbart att alla sina kompisar börjar fylla 18 år, tänk att om bara två månader är det min tur! Det är lite skrämmande, men ändå kul.

Hos Sofie bjöds det på jättegott fika och skratt med knäppa tjejer. En helt perfekt måndagskväll helt enkelt!

Nu har jag äntligen hoppat i sängs och ska sova. Imorgon börjar jag 9.55 och slutar 14.15. SKÖNT!!! Godnatt!


29 januari 2012

Godmorgon!
Äntligen fick jag sova länge! Har sovit i ungefär 11 timmar inatt och det är ju helt perfekt.

Igår så blev det inte så mycket the sims-spelande, jag fick nämligen besök av ett mobboffer (jag gillar att kalla mina vänner för snälla saker). Vi tittade på film, skrattade och pratade. Det var mysigt!

Nu ska jag gå och äta frukost! Åh så gott! Jag älskar frukost, det är helt klart den bästa måltiden på dagen. Vi hörs sen!


Kär

Jag är såååå trött! Ligger och halvsover i sängen just nu. Idag åkte jag in till stan för att kolla på en lägenhet i Rut mfl huset, blev kär direkt när jag klev in i trapphuset! Så fin!! Jättehög i taket och stora, fina fönster och gammalt parkettgolv, den var precis så som jag vill bo! Åh, blir helt lyrisk bara jag tänker på den haha. Hoppas verkligen att vi får den!!!

Nu ska jag försöka hitta ork till att gå ner och hämta the sims skivan så jag kan spela haha.. Jag är som en liten femåring! Ha en bra lördagskväll!


FILMTIPS


VECKANS LÅTAR




28 januari 2012

Igår hade jag en trevlig kväll med mina vänner. Vi pratade, skrattade, dansade och sjung så att hela kvarteret hörde oss. Paulina och Sanna sov här, vi somnade närmare tvåtiden. Jag vaknade sedan halv nio av att Sanna var törstig och sen kunde jag ju såklart inte somna om! Gud vad kul. Ligger här i sängen och snorar bredvid två snarkande tjejer. Och min mage låter som den inte har fått mat på två år typ, hehe. Fast jag är inte hungrig.. Hmm.. Jaja.

Nu är klockan 10.15, så hoppas dom vaknar snart för det börjar kännas lite ensamt. Och jobbigt. Jag kan ju inte snyta mig..


LAGAR MAT MED TVÅ TJOCKISAR


26 januari 2012

Imorgon är det äntligen fredag. Denna vecka har känts lång. Jag har plågat mig upp på morgonen, har varit så trött. Men snart får jag äntligen sova ut! Förhoppningsvis får jag sovsällskap någon natt i helgen av två mobbade ungar.

Trots att jag har varit trött i veckan har det varit en bra vecka. Jag har haft saker att se fram emot och idag fick jag en trevlig inbjudan som jag kommer tänka på när dagarna är jobbiga.

Men nu ska jag sova. Imorgon slutar jag vid halv tolv och då går jag raka spåret ner till golds och bränner lite fett! Tänkte springa lite imorgon. Sen ska jag träffa lite vänner! Vi hörs imorgon. PUSS


FINA VÄNNER


ONLY FOR YOU GUYS

Jag fick klagomål från dessa två att jag uppdaterar för dåligt, så därför skriver jag nu då! Jag har precis slutat och sitter och väntar på Sanna nu. Vet ni vad jag gjorde igår? Skrev äntligen in mig på körskolan! Ska på teorilektion på torsdag och riskettan i februari. Jag och Sanna har även bestämt oss för att ta körkort senast den 20 juni! Nu jävlar ska det där körkortet tas.

Nu ska jag åka hem och ladda ner det nya avsnittet av Pretty Little Liars om det har kommit ut. Vi hörs!


KOMMER TILL WAY OUT WEST!!!


PUSS


19 januari 2012

Har ännu mer träningsvärk idag. Skönt. Badet gick bra idag och när jag hade simmat 40 längder gick jag och duschade och åkte sedan ner till stan. Där mötte jag upp mamma och vi kikade lite. Det blev även en middag på stan. Oxfilétoast åt jag, hur gott som helst var det!

Nu är jag sådär trött man är efter man har badat så jag ska titta på zeitgeist som min vän har tjatat på mig att jag ska se. Imorgon åker jag till Åre. Godnatt!


18 januari 2012

Med träningsvärk så det räcker och blir över ska jag äntligen få sova. Idag har jag pluggat, känns som det var 50 år sedan. Det var tråkigt. En annan sak som är tråkigt är att det är bad imorgon.. Åh. Jag. Orkar. Inte. Hehe. Vill ha helg nu så jag får sova längeeee.. Det är faktiskt inte så kul att kliva upp 06.40.


16 januari 2012

Nu ligger jag återigen i sängen, fast denna gång tittar jag på idrottsgalan! Idag har jag varit i skolan och sedan åkte jag hem, bytte om och begav mig till gymmet. Väl där körde jag ett pass bodycombat, så nu vill ni inte möta mig ensam på gatan.. Man håller nämligen på att slåss massa på det passet. Man såg lite töntig ut när man stod och slog i luften, men det var skoj!

Nu känner jag att halsen gör ont så direkt när idrottsgalan slutar är det sova som gäller! Godnatt.


15 januari 2012

Snygga killar jag har visat i de senaste inläggen va???? Vill ju dö lite för dom är så snygga!

Den här helgen har varit så värdelös, men så skön. I fredags myste jag med mina vänner och igår låg jag och tittade på pretty little liars hela dagen. Och natten hehe. Det är ju så spännande! Idag har jag legat i sängen hela dagen och bara funderat, funderat och återigen funderat. Skulle plugga spanska, tror ni jag gjorde det? Nej.. Jag kollade klart på pll. Jag har sett 37 avsnitt på FEM dagar. Jag har nog inget liv tror jag. Blir galen nu när det inte finns några fler avsnitt ute också. Tur att det kommer imorgon!

Nu ska jag sova. Har sovmorgon till halv elva imorgon, skönt! Godnatt.


-

Flames to dust
Lovers to friends
Why do all good things come to end?


TYLER BLACKBURN

 


Myser på pause


12 januari 2012

Hej!
Idag har varit en lång dag. Jag började 8.15 och kom inte innanför dörren förrän kvart över sju. Jag befann mig på skolan till halv fem och åkte sedan med en idrottslärare som körde som en galning till Parkskolan. Väl där mötte vi lite nior som frågade om ekonomiprogrammet. Det gick bra, förutom att det var iskallt. För besväret fick jag två biobiljetter och det var ju inte fy skam.

Nu har jag sett två avsnitt av Pretty Little Liars och nu ska jag gå och lägga mig. Har ont i huvudet och mår lite sådär. Så sömn är precis vad jag behöver! Bjuder på en oseriös bild på mig och klara från igår när vi spelade upp på musiken!


10 januari 2012

Hej!
Förlåt om jag har varit lite inaktiv nu. Men det enda jag gör är att titta på Pretty Little Liars, hehe. När jag börjar se en serie verkar det ju som att jag blir besatt och vet inte att det finns en omvärld typ.. Det enda jag har gjort idag förutom att ha varit i skolan och hos tandläkaren (som förövrigt gick bra!) är att titta på det. Började titta igår, har sett 13 avsnitt redan.. BÖR NOG LÄGGA IN MIG PÅ AVVÄNJNING


8 januari 2012

Då var sista dagen på lovet kommen. Och det känns så jobbigt! Jag orkar verkligen inte att skolan ska börja igen.. Åh. Det enda roliga är att jag får träffa mina vänner varje dag.

I helgen har jag varit barnvakt med Sanna och Paow hos paow i Lit! Jag och Sanna åkte dit i fredags och vi sov även där. Vi satt och skrattade, lyssnade på ASBRA musik och disco-bakade som Paulina så vackert kallade det. Sen avrundade vi kvällen med att titta på Amityville Horror (tror den hette så) och the Human Centipede 2, den sistnämnde var värdelös men äcklig!

I lördags åkte jag hem från Lit efter att ha varit ute och lekt i snön med hennes småsyskon. På kvällen gick jag hem till Hanna för att titta på film och prata lite.

Nuuuu ska jag titta på Horrible Bosses! Enligt min vän ska den vara väldigt rolig, så vi får väl se om den är det!


Sverige-Ryssland

Nu blir det hockey! Om jag lyckas hålla mig vaken hela matchen så är det ett under. Jag är så trött..


5 januari 2012

Nu är jag äntligen påväg hem! Det känns väldigt skönt ska ni veta, ska bli så kul att träffa mina vänner igen.

Idag har jag åkt skidor hela dagen innan vi skyndade oss hem för att packa och duscha. Vid sju ikväll väntas middag hos Hanna och det ska bli så mysigt.

Jag ska försöka mobilblogga något ikväll, annars hörs vi imorgon skulle jag tro!


4 januari 2012

Efter en dag med bara soffhäng och lite byhäng går jag och lägger mig i sängen med denna bok. Imorgon blir det nog hemgång och middag med två fina vänner som avrundas med att titta på småkronorna!


3 januari 2012

What a day! Nerå. Hehe. Idag har det varit en alldeles underbar dag! Det har varit strålande sol här och det var ju superhärligt. En annan sak som inte var lika härligt var att jag blev väckt halv nio imorse... Åh, jag har som inte fått sova ut riktigt sen nyårsafton. Mitt humör var inte att leka med imorse kan jag lova. Men det var bara att kliva upp och ta på sig skidkläderna, och senare under dagen var jag ju självklart glad över att jag hade gått upp i tid. Det var väldigt fint i backarna på morgonen!

Nej nu dör min mobil när som helst, men vi hörs imorgon! Ha deeee


LITE BILDER FRÅN NYÅR


2 januari 2012

Just nu ligger jag och myser i soffan och tittar på lite tv. Jag har åkt skidor mest hela dagen. Iallafall försöker jag intala mig det (åkte bara två timmar, var så trött). Ikväll blir det lyxmiddag - pizza! Vi ska också säga hejdå till våra kära vänner från Göteborg som tar sitt pick och pack och åker hem imorgon.


1 januari 2012 - första inlägget 2012!

Idag är jag sliten. Vilken kväll det var igår! Jag hade så kul. Det enda dåliga var att kvällen gick så snabbt. Helt plötsligt var klockan två, fast det kändes som vi precis hade suttit och ätit middag.

Vi var kanske 13 tjejer som samlades hemma hos Elin och åt trerätters. Vi pratade och lekte lite. Vid halv elva begav vi oss till våra killkompisar och där firade vi in det nya året tillsammans! Vissa gick hem fyra och andra kom hem halv sex imorse, det säger ju ganska mycket om kvällen.... Själv gick jag och mötte upp en vän vid tvåtiden och gick och la mig vid halv fem ungefär.

Idag vaknade jag typ tio. Kändes det bra eller? Neeee.. Så jag låg och segade i sängen ett tag och somnade om till tolv. Sen var det bara att resa sig upp och packa, för nu sitter jag i Åre igen! Här kommer jag befinna mig tills på torsdag kanske!

Nu ska jag återgå till att dö i soffan. Hehe. Vi hörs imorgon! Och jag lovar att jag ska lägga upp lite bilder från nyår också!


RSS 2.0